Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کلاس های سال آینده به دو صورت حضوری و مجازی و یا ترکیبی از این دو برگزار می شود، گفت: معلمان در هر کدام از این حالات، نقش های متفاوتی ایفا می کنند ولی شرایط بکارگیری آنها متفاوت از قبل نیست و حقوق نیروهای حق التدریس آزاد و خرید خدمات آموزشی را در سال تحصیلی آینده نیز همانند گذشته به طور کامل پرداخت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، علی الهیار ترکمن درباره نحوه پرداخت حقوق معلمان حق التدریس در سال تحصیلی پیش رو گفت: امروز مشغول انجام دو وظیفه خطیر در وزارت آموزش و پرورش هستیم، نخست آماده سازی سال تحصیلی و ایجاد شرایط امن و بهداشتی برای دانش آموزان و دوم ایجاد شرایط خوب و مطمئن برای همکاران فرهنگی که بتوانند در مدارس ایفای نقش کنند.

وی افزود: آموزش و پرورش خودش را آماده کرده که کلاس های سال آینده را به دو صورت حضوری و مجازی و یا ترکیبی از این دو برگزار کند. معلمان در هر کدام از این حالات، نقش های متفاوتی ایفا می کنند؛ ولی شرایط بکارگیری آنها متفاوت از قبل نیست.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای تمام حق التدریسان آزاد و نیروهای خرید خدمات که عهده دار انجام خدمات آموزشی و برگزاری کلاس ها هستند اگر هرکدام از این سه روش انجام شود مشکلی در پرداخت حقوق آنها نداریم، گفت: حقوق نیروهای حق التدریس آزاد و خرید خدمات آموزشی را در سال تحصیلی آینده نیز همانند گذشته به طور کامل پرداخت می کنیم.

الهیار در پاسخ به اینکه آیا این گروه از معلمین معوقاتی از آموزش و پرورش ندارند؟ گفت: خوشبختانه خیر، معوقه ای ندارند و تاجایی که بودجه اجازه داده پرداخت را انجام دادیم. تنها خرید خدماتی ها دوماهی از ما طلبکار هستند که سعی می کنیم در تابستان تسویه کنیم.

وی افزود: از نظر نرخ بکارگیری نیروی انسانی هم برای سال تحصیلی جدید تفاوتی ایجاد نشده و شیوه ارائه آموزش با توجه به کرونا تغییر خواهد کرد، اما همانطور که گفته شد ترکیب نیروهای رسمی، پیمانی، سرباز معلم و .... برای سال تحصیلی پیش رو همانند گذشته است، اما شکل حضور و نحوه ارائه آموزش تغییر می کند که معلمان ما برای هرکدام از این شرایط آمادگی دارند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا به منظور بهبود زیرساخت های ارائه آموزش های مجازی بودجه ای درنظر گرفته شده است؟ گفت: طی چندماهه اخیر همکاران من به شدت پیگیر موضوع توسعه و اطمینان از زیرساخت های شبکه شاد هستند که این شبکه بتواند ابزار کارآمدی برای ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان باشد.

الهیار که در شبکه خبر سخن می گفت، افزود: از لحاظ سخت افزاری جلو هستیم و بسترها فراهم است و تست های مختلفی با مناطق مختلف در حال انجام است که در صورت استفاده همزمان دانش آموزان از شبکه با وقفه مواجه نشویم. در تلاشیم تا در مدت باقی مانده با تقویت زیرساخت ها ابزار مطمئنی در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار بدهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش سال تحصیلی خدمات آموزشی دانش آموزان خرید خدمات حق التدریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ + جدول

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

به گزارش شرق، سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی در راستای برقراری بیمه بیکاری افراد تحت پوشش در صورت برخورداری از شرایط لازم، به برخی از سوالات مطرح شده از سوی جامعه هدف پاسخ داده است.

«بیمه بیکاری» یکی از حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی نسبت به بیمه‌شدگان بیکار است که هدف از آن این است که با پرداخت مقرری مربوطه، بخشی از زیان‌های وارده به کارگران که ناشی از بیکاری غیرارادی و ناخواسته آنان است، جبران شود. بیمه‌شده بیکار از نظر قانون بیمه بیکاری کسی است که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده به کار باشد.

مطابق ماده یک قانون بیمه بیکاری، افرادی می‌توانند از مزایای قانون بیمه بیکاری برخوردار شوند که مشمول قانون تامین اجتماعی و قانون کار باشند و در زمره بازنشستگان، از کارافتادگان کلی، صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه‌شدگان اختیاری نبوده و از اتباع خارجی نیز نباشند. علاوه بر این با توجه به ماده «۶» قانون مزبور، بیمه‌شدگان بیکار باید حداقل ۶ ماه سابقه اشتغال و پرداخت حق بیمه را دارا باشند و حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، مراتب بیکاری خود را به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کنند.

البته افرادی که به علت بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی و... بیکار می‌شوند از شرط ۶ ماه سابقه مورد نیاز موضوع ماده اخیرالذکر معاف هستند.

مطابق ماده هفت قانون بیمه بیکاری نیز مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری با توجه به میزان سابقه پرداخت حق بیمه و وضعیت تجرد، تاهل یا تکفل بیمه شده تعیین می‌شود. بر این اساس جمع مدت پرداخت مقرری برای مجردین حداقل ۶ ماه و حداکثر ۳۶ ماه و برای متاهلین یا متکفلین حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه است.

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

در صورتی که فرد دریافت‌کننده مقرری بیمه بیکاری مجددا اشتغال به کار یابد، بدون عذر موجه از شرکت در دوره‌های کارآموزی یا سوادآموزی خودداری کند، از قبول شغل تخصصی خود یا شغل مشابه پیشنهادی خودداری کند، مشمول استفاده از مستمری بازنشستگی یا از کارافتادگی کلی شود، با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار اولیه برگردد، فوت کند یا از حداکثر مدت استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری استفاده کند، مقرری بیمه بیکاری او قطع خواهد شد. همچنین درصورتیکه پس از پرداخت مقرری بیمه بیکاری مشخص شود که بیکاری بیمه شده، ناشی از میل و اراده او بوده، موظف به استرداد وجوه دریافتی به سازمان تامین اجتماعی خواهد بود و در مواردی که بیمه شده با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار قبلی خود بازمی‌گردند نیز مکلف به بازپرداخت مقرری بیمه بیکاری دریافتی به سازمان تامین اجتماعی هستند.

در ادامه سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی به برخی از سوالات احتمالی مطرح شده از سوی مردم پاسخ داده است:

معلمان مدارس غیرانتفاعی در چه صورتی مشمول بیمه بیکاری هستند؟

افراد شاغل در کار‌های مدت معین که کارگاه محل اشتغال آنان صرفاً در دوره خاص دایر است مانند مدارس غیرانتفاعی، مهد کودک‌های آموزش و پرورش و...، چنانچه در اثنای دوره فعالیت کارگاه بیکار شوند، با حفظ سایر شرایط قانونی محق به دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند بود.

پس از پایان مدت مرخصی زایمان به بیمه‌شده بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد؟

درصورتی که بیکاری خارج از میل و اراده بیمه شده باشد، با احراز سایر شرایط و ضوابط قانونی امکان بهره‌مندی از مقرری بیمه بیکاری وجود دارد.

جدول تعیین مدت زمان دریافت بیمه بیکاری

دیگر خبرها

  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • اجرای ۹۸طرح عمرانی و خدماتی در سلماس
  • ارائه خدمات مراکز مشاوره روانشناختی به ۲۷۵۶ دانش آموز همدانی
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • اجرای ۹۸طرح عمرانی و خدماتی در سلماس 
  • اجرای پویش ملی در پناه خدا ویژه دانش آموزان در ایام نوروز و ماه رمضان
  • نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ + جدول
  • ۱۱ مرحله ثبت نام نوبت دوم کنکور
  • امسال امتحانات برای دو پایه تحصیلی نهایی می‌شود
  • از استیضاح وزیر آموزش و پرورش منصرف نشده‌ام/ عدم پرداخت حق‌التدریس یعنی کمبود معلم در سال آینده