Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  خانی معاون فناوری سازمان امور مالیاتی در برنامه گفت و گوی۱۸:۳۰ شبکه خبر با اشاره به اجرای هوشمندسازی و مدرن سازی نظام مالیاتی گفت: مالیات ایتکس (الکترونیک) و آیتکس (مالیات هوشمند) دو فازی است که در طرح هوشمندسازی نظام مالیاتی برای افزایش رضایتمندی مشتریان مالیاتی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اجرای این طرح ها و رصد تراکنش‌های مالی باعث چابک سازی نظام مالیاتی،  شفاف سازی فرآیندها و جلوگیری از فرار مالیاتی می شود.

خانی با اشاره به پرداخت آنلاین مالیات نقل و انتقالات املاک در دفاتر اسناد رسمی گفت: هموطنان به جای صرف ۱۰ روز زمان برای پرداخت مالیات املاک خود می‌توانند به صورت آنلاین در دفترخانه‌ها اقدام به پرداخت مالیات ملک خود کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی به دنبال دریافت اطلاعات مالیاتی از دستگاه های اجرایی کشور است، افزود: تاکنون سیاست سازمان امور مالیاتی در برخورد با دستگاه های اجرایی ، سیاست تعاملی و التماسی بوده اما در شرایط کنونی کشور که نیاز به درآمدهای مالیاتی بیش از پیش حس می شود ، سیاست سازمان امور مالیاتی به سیاست تهاجمی تغییر کرده است.

معاون سازمان مالیات تصریح کرد: تا کنون با ۴۳ دستگاه اجرایی مکاتبه داشته ایم و بندهای قانونی که به صراحت پرداخت داده‌ها و اطلاعات را به آن‌ها تکلیف می کند ، متذکر شده ایم.

او ادامه داد: از ابزارهای قانونی خود استفاده می کنیم تا نیازهای داده ای سازمان امور مالیاتی تکمیل شود. یک ماه به دستگاه های اجرایی مهلت داده ایم که اطلاعات خود را تکمیل کنند که تا کنون ۱۵ روز گذشته و دستگاه ها همکاری خوبی داشته اند.

خانی گفت: اگر دستگاه ها در مهلت مقرر نسبت به تکمیل داده و اطلاعات و ارسال آن اقدام نکنند ، مراجع قضایی را درگیر این موضوع خواهیم کرد و جرائمی برای دستگاه های متخلف صادر می شود.

او تاکید کرد: وصول درآمد‌های مالیاتی از طریق مدرن‌سازی نظام مالیاتی و همچنین هوشمندسازی مبتنی بر ریزداده‌های ثبتی مؤدیان در کنار تکمیل پایگاه اطلاعات مؤدیان مالیاتی و برخی اقدامات اولویت‌دار همچون نصب، راه‌اندازی و استفاده از پایانه‌های فروشگاهی از جمله اقداماتی است که در نظام مالیاتی هوشمند می‌توان از آن‌ها نام برد.

معاون سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه کلیه فرایند‌ها و مراحل ثبت نام در نظام مالیاتی کشور، الکترونیکی است و نیازی به مراجعه مؤدی به ادارات مالیاتی نیست افزود: هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور، جلوگیری از فرار‌های مالیاتی و شناسایی راه‌های فرار از پرداخت مالیات، همچنین شناسایی گروه‌های جدید هدف و افزایش سهم مالیات از بودجه در سال‌های اخیر مورد توجه دولت قرار گرفته و برای آن برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید

زمان تسلیم اظهارنامه مالیاتی مشخص شد

او ادامه داد: برای مقابله سیستمی و یکپارچه با فرار‌های مالیاتی و پیشگیری از گسترش این پدیده راهی جز دستیابی به اطلاعات همه دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص مبادلات، معاملات، دارایی‌ها و سرمایه افراد وجود ندارد.

خانی تاکید کرد:هوشمندسازی نظام مالیاتی علاوه بر اینکه افزایش درآمدهای مالیاتی را به همراه دارد و چتر اطلاعاتی سازمان مالیات را بزرگتر می کند می تواند در شناسایی مفاسد ریز و درشت اقتصادی و کاهش آن کمک کند و این امر به سالم سازی اقتصاد کشور منجر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام مالیاتی هوشمند مالیات سازمان امور مالیاتی سازی نظام مالیاتی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است

محسن افشارچی سه شنبه در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان زنجان گفت: امروز سهم مالیات و درآمدهای مالیاتی در اداره امور دولتها برجسته است و در این راستا باید نگاه به مالیات متفاوت شود.

وی به لزوم دقیق شدن فرآیندهای اخذ مالیات تاکید کرد و گفت: نگاه مالیاتی باید در روش های محاسبه دقیق و البته انعطاف پذیر باشد.

استاندار زنجان به ضرورت بهره مندی استان از محل درآمدهای مالیاتی اشاره کرد و افزود: خیر و نفع مالیات باید هم به خزانه کشور و هم به مجموعه صنعت و معدن و تولید استان برسد.

افشارچی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت قانون جهش تولید دانش‌ بنیان در استان تاکید کرد و گفت: سهم اقتصاد دانش بنیان از اقتصاد کشور را باید افزایش دهیم زیرا این جهت گیری ها برای جایگزینی نفت اهمیت دارد.

 برجسته‌ترین حمایت قانون از جهش تولید در ماده ۱۱ مربوط به بندهای "ب" و "ت" این قانون است که در بند "ب" این ماده آمده است «معادل هزینه انجام شده برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سال های آتی به شرکت‌ها و موسسات متقاضی اعطا می‌شود و معادل آن از مالیات قطعی شده سال انجام هزینه مذکور با سال‌های بعد کسر خواهد شد».

قانون جهش تولید زمینه‌ ساز تحقق شعار «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال آفرین» است و می تواند شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق را که امروز به عضوی مهم در اقتصاد کشور بدل شده‌اند، در توسعه کسب‌وکارشان یاری دهد.

استان زنجان بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد و در زمان حاضر ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.

در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مسائل مالیاتی چند واحد معدنی و واحدهای تولیدی فعال در حوزه سرب و روی مورد بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • مصارف مالیات برای مردم تبیین شود/لزوم مبارزه با فرار مالیاتی
  • «دستیار مردمی سازی» رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور منصوب شد
  • ماموریت‌ها و راهکارهای تحول‌آفرین در دستگاه قضایی
  • دولت سیزدهم گام‌های مثبتی در زمینه مالیات برداشته است
  • بخشودگی جرائم مالیاتی برای تکمیل کنندگان اظهارنامه‌های پیش فرض
  • مردمی سازی در مالیات سرعت گرفت
  • اظهارنامه پیش فرض؛گامی تازه در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • تهیه اظهارنامه پیش فرض، گامی مهم در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است
  • احتمال کاهش اینتاکدهای مالیاتی تا خرداد