Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه امروز مسئله آب به گفتمان همه مردم و مسئولین تبدیل شده است، تصریح کرد: مواجهه با چالش کم آبی در کشور با راهکارهای عادی امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در جلسه کارگروه احیای رودخانه زاینده رود با بیان اینکه مسئله آب یکی از اصلی ترین چالش‌های پیش روی کشور است، گفت: مسئله آب مسئله امروز و فردای ایران است و باید با همکاری، مفاهمه و برنامه ریزی همه دستگاه‌ها برای ساماندهی آن تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه امروز مسئله آب به گفتمان همه مردم و مسئولین تبدیل شده است، تصریح کرد: مواجهه با چالش کم آبی در کشور با راهکارهای عادی امکان‌پذیر نیست. در این دولت در سال 96 به منظور مدیریت مصارف آب در سه بخش کشاورزی، صنعت و شرب کارگروه سازگاری با کم آبی تشکیل شد و سیاستگذاری‌های آن در برخی استان‌ها در حال اجراست و باید با جدیت دنبال شود.

جهانگیری با اشاره به نحوه شکل گیری ستاد احیای دریاچه ارومیه برای جلوگیری از مرگ این دریاچه به عنوان یکی از اصلی‌ترین شعارهای رییس جمهور، اظهار داشت: خوشبختانه با تشکیل کارگروه دانشگاهی، تهیه طرح جامع و اجرای پروژه‌های مرتبط، امروز به نتایج و دستاوردهای مطلوبی در احیای این دریاچه رسیده‌ایم و نتیجه کار رضایتبخش بوده است.

وی به نقشه راه ارائه شده از سوی وزارت نیرو برای مدیریت حوضه آبریز زاینده رود اشاره و خاطرنشان کرد: زاینده رود یکی از اصلی ترین کانون‌های تمدن ایران بوده است و در این حوضه از سر شاخه‌ها تا تالاب گاوخونی، در طول تاریخ تمدن بزرگی شکل گرفته و همواره جمعیت فراوانی در این منطقه زندگی کرده‌اند. بنابراین نمی‌توان به سادگی از کنار آنچه بر زاینده رود می گذرد عبور کرد.

وی با قدردانی از وزیر نیرو که نقشه راه مدیریت حوضه آبریز زاینده رود را با همکاری سایر دستگاه‌ها تهیه کرده است، گفت: در این طرح ضمن شناخت کافی از حوضه، مسائل مرتبط با نحوه اجرا و نظارت نیز تهیه شده است و می تواند به عنوان مبنای عمل همه دستگاه‌ها قرار گیرد.

جهانگیری گفت: این طرح می تواند مبنای وفاق ملی باشد و باید همه ذینفعان حوضه آبریز رودخانه زاینده رود در آن مشارکت داشته باشند. قطعا مردم انقلابی و مومن و آگاه اصفهان و استان‌های همجوار با مشارکت خود می توانند به حل مشکلات در این زمینه کمک کنند.

معاون اول رییس جمهور افزود: باید با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی طرح‌های مرتبط با الگوی کشت در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری اجرا شود که نه تنها زندگی مردم آسیب نبیند بلکه درآمد آنها نیز افزایش یابد.

جهانگیری با بیان اینکه موفقیت در اجرای این نقشه راه می‌تواند تجربه گرانسنگی پیش روی مدیران کشور برای نجات سایر حوضه‌های آبریز کشور قرار دهد، گفت: اگر لازم باشد می‌تواند در برنامه هفتم توسعه کشور به عنوان یکی از محورهای اصلی، جهتگیری‌های مرتبط با آب را در آن گنجانده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری اصلی ترین رییس جمهور زاینده رود مسئله آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین پاکت شیر چالش توزیع شیر در مدارس کشور!

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش‌وپرورش گفت: چالشی که در توزیع شیر مدارس با آن مواجه بودیم، تأمین پاکت شیر است؛ هم‌اکنون در کشور توان تولید ۲۰۰ میلیون پاکت شیر را داریم اما در طرح شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حسین اسدالهی؛ دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش درباره توزیع شیر مدارس در سال 1403 گفت: توزیع شیر رایگان در مدارس کشور به مدت 10 سال متوقف شده بود اما سال گذاشته این طرح مجدد به جریان افتاد و 8 میلیون و 300 هزار دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند.

وی افزود: طرح شیر مدارس در سال 1403 منسجم‌تر پیگیری می‌‌شود، سال 1042 به طور میانگین 28 نوبت شیر رایگان در مدارس ابتدایی کشور توزیع شد و بعد از تعطیلات نوروز 1403 توزیع شیر مجدد در مدارس آغاز شد و تا پایان امتحانات دانش‌‌‌آموزان، 15 نوبت دیگر شیر در مدراس توزیع خواهد شد.

اسدالهی با اشاره به آغاز سال تحصیلی 1403-1404 با زنگ شیر بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش از 23 مهر 1402 آماده توزیع شیر در مدارس بود اما شرکت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای آمادگی خود درخواست فرصت داشتند بنابراین در برخی استان‌های جنوبی کشور از پایان دی ماه توزیع شیر آغاز شد و کل کشور در دی ماه تحت پوشش قرار گرفتند.

آغاز توزیع شیر مدارس در سال 1403؛ توزیع 15 نوبت تا اردیبهشت

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شیر فقط در مدارس ابتدایی دولتی توزیع می‌شود، ادامه داد: تمام وعده‌های شیر که تعهد کرده بودیم در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: 500 واحد تولیدی لبنی در کشور داریم و با توجه به استاندارد سختگیرانه توزیع شیر در مدارس، 84 شرکت واجد شرایط شناخته و بیش از 20 شرکت وارد طرح شدند، این شرکت‌ها با آموزش و پرورش قرارداد دارند و باید تعهدات را ایفا کنند البته برخی از شرکت‌های لبنی در صف انتظار هستند و اگر شرکتی نتوانست شیر مورد نیاز را تامین کند با شرکت دیگر جایگزین خواهد شد.

اسدالهی گفت: شیر استریل فرادما در مدارس توزیع می‌شود که مخاطرات آن بسیار کمتر و سالمتر است اما چالشی که در توزیع شیر مدارس با آن مواجه بودیم، تأمین پاکت شیر است؛ هم‌اکنون در کشور توان تولید 200 میلیون پاکت شیر را داریم اما در طرح شیر مدارس به 400 میلیون پاکت نیاز است.

وی در پایان گفت: کمبود پاکت 200 سی‌سی باعث شد تا در شهر تهران چند وعده شیر با پاکت یک لیتری در مدارس توزیع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل مسئله فلسطین با نابودی رژیم صهیونیستی
  • توجه به مسئله عفاف و حجاب دغدغه مهم خانواده‌ها است
  • تصاویری از صحبت های درگوشی خاتمی و سیدحسن خمینی در یک مراسم /اسحاق جهانگیری هم بود
  • عملیات وعده صادق موجب به رخ کشیده شدن اقتدار و انسجام جمهوری اسلامی ایران شد
  • جهانگیری: رساندن مردم به این باور که فرزندان خمینی پاسدار غرور ملی مردمشان هستند عین سیاست ورزی است
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • ذخیره سد زاینده رود ۳۸۳ میلیون مترمکعب/ آب امشب به زاینده‌رود می‌رسد
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۸۳ میلیون مترمکعب رسید
  • تأمین پاکت شیر چالش توزیع شیر در مدارس کشور!