Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

چهره‌هایی که بعضی از آنها توانستند از این طریق شناخته شده و به شهرت برسند. اما در این میان عده‌ای هم هستند که به دلایلی نتوانستند در تیم مدیری قرار بگیرند و همکاری آنها تنها به یکی دو کار خلاصه شد.

اخبار چهره ها - گرچه باید این را هم در نظر داشت که آثار مدیری به گونه‌ای است که اغلب نقش‌های اصلی برای بازیگران مرد نوشته می‌شود و کمتر نقش مهمی برای خانم‌ها در آثارش وجود دارد و زن‌ها اصولا در آثار مدیری دیده نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال در مقطعی و در برخی از آثار او تعدادی از آنها ایفاگر نقش‌های اصلی مجموعه بودند. در این گزارش نگاهی به حضور خانم‌های بازیگر در آثار مدیری داریم، از آنهایی که همراهی با مدیری برای آنها سرنوشت پرباری را رقم زد تا کسانی که هیچ وقت آن طور که باید دیده نشدند.

شادنه از برره

نام: سحر ولدبیگی

همکاری‌های مشترک: پاورچین، نقطه‌چین، دورهمی، شوخی کردم و عطسه

توضیحات: قطعا شادنه پاورچین را مخاطبان این سریال به خاطر دارند. سریالی که نخستین همکاری ولدبیگی با مدیری بود. او نقش خواهر مدیری را در این سریال بازی کرد که به سپهر علاقه داشت اما او فکر می‌کرد که شادنه دختربچه است و هنوز بزرگ نشده. اما در مقطعی در این سریال شادنه و سپهر با هم ازدواج کرده و ماجراهای کمدی بسیاری را خلق کردند. ولدبیگی در نقطه‌چین نقش خواهر مژده و همسر بامشاد را بازی کرد که توانست مورد توجه قرار بگیرد. در فصل سوم دورهمی نیز نقش همسر دوم قیمت را بازی کرد اما بعد از چند قسمت از گروه جدا شد که دلیل این جدایی مشخص نیست. او در چند اثر با مدیری همکاری کرد. اما در دو مجموعه پاورچین و نقطه‌چین توانست مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد.

از یاسمن تا سحرناز

نام: شقایق دهقان

همکاری‌های مشترک: پاورچین، شب‌های‌برره، باغ‌مظفر، گنج‌مظفر، مرد هزارچهره و دورهمی.

توضیحات: شقایق دهقان به‌واسطه نخستین همکاری‌اش با مدیری در نقش یاسمن، دختر ساده‌دل و مهربان پاورچین که در قسمت‌های ابتدایی همسر داوود شد، توانست به شهرت برسد و همکاری‌های مشترک دیگری با مدیری داشت و در چندین مجموعه به کارگردانی او حضور پیدا کرد. گرچه بار دیگر طعم شهرت را با سحرناز در شب‌های‌برره که کاملا شخصیت متضادی با یاسمن داشت، تجربه کرد. اما در آیتم نمایشی دورهمی نتوانست توفیقی را که در گذشته کسب کرده‌بود به‌دست‌بیاورد. بااین‌حال او نیز یکی از بازیگران ثابت مجموعه‌های مدیری‌بود و حالا کلی برای خودش مشهور است.

پای ثابت آثار مدیری

نام: الیکا عبدالرزاقی

همکاری‌های مشترک: باغ‌مظفر، گنج‌مظفر، مرد هزارچهره، قهوه‌تلخ، بمب‌خنده، ویلای‌من، شوخی‌کردم، در حاشیه و دورهمی .

توضیحات: الیکا عبدالرزاقی را می‌توان تنها بازیگر خانمی دانست که در بیشتر کارهای مدیری حضور داشته و سابقه همکاری طولانی با وی دارد. همکاری‌اش با مدیری با بازی در نقش مهرناز، مادر نازی در باغ مظفر شکل گرفت. اما با قهوه‌تلخ و نقش فخرالتاج و نوع بازی‌ای که داشت، به شهرت رسید. بعد از آن هم در همه کارهای این کارگردان حضور داشت و تقریبا نقشی مشابه فخرالتاج را بازی کرد. در آثار اپیزودیک مدیری نیز حضور داشت و نقش یک زن پرحرف و پرسروصدا را بازی کرد. اما در آیتم نمایشی فصل اول دورهمی با بازی در نقش هما، مادر خانواده و سپس نقش لیایول، همسر جانیار تا مدت‌ها سر زبان‌ها افتاده بود. اما این همکاری به همین جا ختم شد و در هیولا که آخرین ساخته مدیری در شبکه نمایش‌خانگی بود، حضور نداشت. با این وجود خود عبدالرزاقی بارها اذعان کرده که قهوه‌تلخ سکوی پرتاب او شده است.

بازی با گویش

نام: بهنوش بختیاری

همکاری‌های مشترک: باغ مظفر، جایزه بزرگ، شب‌های برره

توضیحات: باغ مظفر نخستین همکاری وی با مدیری بود اما چندان مورد توجه قرار نگرفت. با این حال در جایزه بزرگ نقش فریبا همسر مراد را بازی کرد که با گویش قمی صحبت می‌کرد و تا حدودی در این سریال موفق بود. اما در شب‌های برره با ایفای نقش لیلون و تکیه‌کلام «نیی دونم» و فخرفروشی که به دختران آبادی به خاطر سفری که به فسا داشت، می‌کرد مورد توجه قرار گرفت و با این سریال خیلی توانست دیده شود. اما این همکاری ادامه پیدا نکرد و شاید بتوان گفت مدیری دیگر نقش مناسبی را برای این بازیگر در مجموعه‌هایش نداشت. بختیاری اما راه خودش را ادامه داد.

همکاری‌های ناتمام

در کنار شخصیت‌هایی که از آنها گفتیم، برخی از چهره‌های خانمی که در این سریال‌ها حضور داشتند، نقش یکی از نزدیکان مدیری از جمله همسر یا دخترش را بازی می‌کردند. ماجرایی که با توجه به نگاه مهران مدیری برای انتخاب بازیگران، این انتظار را ایجاد می‌کرد که آن بازیگر با توجه به نقش نسبتا اصلیش، در آینده بیش از پیش بدرخشد. در واقع می‌شود گفت بازی در نقش یکی از نزدیکان مدیری برای یک بازیگر نسبتا تازه کار شاید می‌توانست اتفاق سرنوشت‌سازی برای بیشتر دیده شدن او در کارهای بعدی‌اش شود، اما انگار از این خبرها نیست؛ چون بازیگرانی در این فهرست وجود دارند که بعد از مدتی همراهی با مدیری آن هم در نزدیک‌ترین نقش به خود او، چندان بازی نکردند و در زمره پرکارها یا درخشان‌های این عرصه قرار نگرفتند. کدام بازیگران؟ در ادامه به بعضی از آنها اشاره کرده‌ایم.

طولانی‌ترین قهر تلویزیونی

لاله صبوری ، یکی از بازیگرانی است که همکاری‌اش را با مدیری از سال ۷۷ با مجموعه «جنگ ۷۷» شروع کرد. او پیش از این در سریال «تهران ۱۱» تجربه کوتاهی در زمینه طنز داشت. با این حال هنوز هم خیلی‌ها صبوری را با نقش مریم در مجموعه جنگ ۷۷ به خاطر دارند؛ مجموعه طنزی که توانست او را به شهرت برساند.  اما در ادامه بعد از آن که صبوری در «ببخشید شما» به عنوان یکی از نویسنده‌های این سریال حاضر شد، مجموعه طنز بعدی که بازی کرد «شوخی کردم» بود.  او که انگار با مدیری هم در ادامه به مشکل برخورده بود، بارها در مصاحبه‌هایش عنوان کرده دلیل اصلی این قهر و اختلاف مدیری با خودش را نمی‌داند. با این حال به گفته خودش هنوز هم خیلی‌ها در این باره از او سوال می‌کنند.

از یکدیگر توقع بیجا نداشته باشیم

ساناز سماواتی برای اولین بار سال ۷۹ در «نود شب» با مدیری در نقش همسر او همراه شد. سماواتی پیش از این سریال، تجربه کار طنز به این شکل را نداشت. او بعد از این مجموعه در نقطه‌چین مدیری هم حاضر شد.

با همه اینها، او هم در گروه کمتر دیده شده‌های تلویزیون قرار دارد وبعد از اینها هم دیگر با مدیری کار نکرد؛ موضوعی که درباره‌اش می‌گوید: «کارهای آقای مدیری بسیار قابل احترام است و من در طول این سال‌ها، آنها را دنبال کرده‌ام. واقعا دلیل خاصی ندارد که دیگر همکاری‌مان میسر نشد. به عقیده من تفکر اشتباهی در حرفه ما جا افتاده که توقع داریم اگر با یک کارگردان در کاری همکاری داشتیم، در کارهای بعدی هم همکاری کنیم. به نظر من دلیل ندارد یک بازیگر در همه کارهای یک کارگردان حضور داشته باشد. شاید نقش مناسبی برای من وجود نداشته است.»

شاید یکی از دلایل این عدم همکاری، تشکیل گروه مدیری با حضور آقایان و استفاده کمتر از خانم‌ها در مجموعه‌های اخیرش باشد؛ مساله‌ای که سماواتی هم در خصوص آن معتقد است: «من فکر می‌کنم این‌که کمتر با خانم‌ها کار می‌کند به فضای کارهایش برمی‌گردد. بنابراین شخصیت‌های زن‌هایی را در سریال‌هایش دارد که هم به فضای کار نزدیک باشد و در عین حال دچار مشکل و دردسر هم نشود. چون اصولا فضای طنز و کمدی برای بازیگران خانم و آقا متفاوت است و شاید مهم‌ترین دلیلش همین باشد.»

دختر مورد علاقه بابا

سحر جعفری جوزانی با بازی و نویسندگی در مجموعه «آژانس دوستی» وارد تلویزیون شد. وی پیش از این در یک فیلم سینمایی به کارگردانی پدرش نقش کوتاهی ایفا کرده بود. اما با بازی در مجموعه « نقطه‌چین » توانست حضور در یک مجموعه طنز را تجربه کند. جوزانی در این مجموعه نقش منیژه، همسر اردلان را بازی می‌کرد و توانسته بود به واسطه کل‌کل هایش با اردلان که او را اردی صدا می‌زد و خواهرش مژده دیده شود و مورد توجه قرار بگیرد.

 اما در «باغ مظفر» نقش فروغ الزمان را بازی می‌کرد که مدام خان مظفر به او می‌گفت: «فروغ بابا مربا بده بابا». وی به دلیل نوع بازی‌ای که در این مجموعه داشت نیز مورد توجه قرار گرفت. پس از آن در دو سه مجموعه دیگر با مدیری همکاری کرد. اما شهرتی که در دو مجموعه قبلی داشت، نتوانست تکرار کند. گرچه نقش نازخاتون در «قهوه تلخ» نیز برایش شهرت به همراه داشت. اما او نیز پس از چند مجموعه به سرنوشت سایر بازیگران خانمی دچار شد که دیگر امکان همکاری با وی میسر نشد. شاید مهم‌ترین دلیلش این باشد که اصولا خانم‌های بازیگر در مجموعه‌های طنز شرایط مناسبی برای حضور و دیده شدن ندارند.

ستاره «پاورچین»

سحر زکریا با سریال «در پناه تو» و نقش دخترعموی رامین وارد عرصه بازیگری شد، اما با بازی در مجموعه «پاورچین» توانست توانایی‌اش را در طنز به نمایش بگذارد. وی پیش از این در مجموعه طنز «قطار ابدی» نقش ماریان، همسر رابین هود را بازی و با این مجموعه حضور در کار طنز را تجربه کرد، اما زکریا با نقش مهتاب و قهرمان شعرهایش یاسمنگولا در این مجموعه به شهرت رسید و باعث دیده شدنش شد. او در مجموعه قهوه تلخ نقش لعبت همسر بلوتوس را بازی کرد که در این کار هم شعر می‌گفت و در کنار مدیری قرار گرفت. اما نتوانست موفقیتی را که در پاورچین داشت، تکرار کند. زکریا در مجموعه‌های در حاشیه، شوخی کردم و مرد هزارچهره هم ایفای نقش کرد و یکی از بازیگران اصلی مجموعه بود. اما نتوانست محبوبیتی را که با نقش مهتاب پیدا کرده بود، به‌دست بیاورد. با این حال زکریا در کنار آثار مدیری در سریال‌های دیگری هم با سایر کارگردان‌ها همکاری کرد، اما هیچ‌گاه نتوانست به واسطه آن نقش‌ها و مجموعه‌ها دیده شود. بازیگری که شاید خیلی‌ها از او انتظار بیشتر از اینها را داشتند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سحر ولدبیگی شقایق دهقان دورهمی الیکا عبدالرزاقی بهنوش بختیاری مهران مدیری لاله صبوری سریال نقطه چین سحر زکریا پاورچین شقایق دهقان لاله صبوری سریال طنز شب های برره مهران مدیرى همکاری های مشترک مورد توجه قرار شب های برره آثار مدیری مجموعه طنز شوخی کردم مدیری هم قهوه تلخ نقطه چین باغ مظفر سریال ها خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان

علی رغم فیلترینگ جمعیت بسیار زیادی در کشور از این شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند.

به گزارش عصر ایران، در برنامه اسکار مهران مدیری که در شبکه نمایش خانگی در حال پخش است برای هر شرکت کننده که کمترین امتیاز را کسب کرده باشد به عنوان جریمه، در نظر گرفته‌اند که یک مسئولیت اجتماعی انجام دهد برای مثال آن هنرمند که در یک قسمت کمتر از بقیه امتیاز به دست آورده است باید به سرای سالمندان رفته و با هدیه بردن آن‌ها را خوشحال کند.

در بعضی قسمت‌ها از هنرمندی درخواست می‌شود که در صفحه اجتماعی که دارد و به صراحت هم گفته می‌شود مثلا برای ۳ ماه در صفحه اینستاگرامی که دارید هفته‌ای یک کتاب را به مخاطبانت معرفی کنید، هنرمند هم با کمال میل حاضر به انجام چنین فعالیتی در قالب یک «مسئولیت اجتماعی» است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

نکته جالب توجه این است که در کشور ما شبکه اجتماعی اینستاگرام فیلتر است، ولی برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از آن کمک گرفته می‌شود! قطعا یک جای کار می‌لنگد.

واقعیت این است که علی رغم فیلنرینگ جمعیت بسیار زیادی از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند. آمار استفاده ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی هم که موجود است. علاوه بر این شبکه اجتماعی اینستاگرام در کشور ما یک کاربرد چند منظوره پیدا کرده است که شاید در بسیاری از کشور‌های دیگر اصلا به این گونه نباشد.

اینستاگرام در ایران هم شبکه اجتماعی است که افراد در آن عکس‌ها و خاطرات و اتفاقات روزمره را به اشتراک می‌گذارند و هم برای بسیاری یک درگاه اقتصادی و کسب درآمد است، حتی کارکرد رسانه‌ای هم دارد و به همین دلیل بسیاری از خبرگزاری‌ها، سایت‌ها، سازمان‌ها، نهاد‌ها و ... جهت اطلاع رسانی به مخاطب از صفحه اینستاگرام خود بهره می‌برند و هم یک پلتفرم آموزشی برای بسیاری رشته‌های شغلی و فنون محتلف است.

حال با توجه به این همه کارکرد چرا اینستاگرام فیلتر است؟ واقعا این فیلتر کردن هیچ دستاوردی داشته است؟ بزرگترین خروجی این فیلترینگ این نکته است که مردم به هر شکلی شده و از هر طریقی فیلترینگ را دور می‌زنند و در ایسنتاگرام فعالیت خود را ادامه داده‌اند.

از طرف دیگر یک بازار مبسوط هم برای برخی افراد بوجود آمده است که کاسبان فیلترینگ هستند و با فروختن فیلترشکن برای خود به نان و نوایی رسیده‌اند.

تلگرام و واتساپ هم به همین گونه است، آن‌ها هم فیلتر هستند، ولی جمعیت بسیار زیادی در کشور از ان استفاده می‌کنند، حتی روزنامه کیهان، صداوسیما، خبرگزاری‌های رسمی کشور و ... هم کانالشان در تلگرام فعال است.

چند روز قبل مجتبی کشوری (مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی) آمار بازدید برنامه‌های تلویزیون در فضای مجازی آماری اعلام کرد و گفت: «در تلگرام ۱۷۳ میلیون بازدید، در اینستاگرام ۱.۱ میلیارد بازدید، در ایتا ۸۵.۵ میلیون بازدید و در روبیکا ۱۳۹ میلیون بازدید ثبت شده است.»

حتی مدیران هم برای اشاره به تاثیرگذاری برنامه‌های تلویزیون از این آمار‌های شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده بهره می‌برند.

حال پرسش اصلی این است کارکرد این فیلترکردن چیست؟ وقتی هم می‌دانیم به اسم فیلتر است، ولی در واقعیت همه دارند از آن استفاده می‌کنند، این چه استراتژی است؟ برای مردمی که انواع مشکلات اقتصادی و روحی وروانی دارند دارد این نصب، تهیه و خرید انواع فیلترشکن، این قطع و وصل کردن فیلترشکن غیر از سوهان کشیدن بر اعصاب و روانشان چه دستاورد دیگری دارد؟

وقتی می‌بینیم که در برنامه اسکار مهران مدیری برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از شرکت کننده‌ها فعالیت در اینستاگرام را درخواست می‌کند به این دلیل است که او می‌داند برای تاثیر گذار بودن آن عمل مثبت در راستای یک مسئولیت اجتماعی، باید از این پلتفرم استفاده کند، حال مدیران و مسئولان مربوطه نمی‌توانند از این عمل مهران مدیری درس بگیرند و آن‌ها هم برای به بار نشستن بسیاری از آموزه‌ها و راهکار‌های اجتماعی از این شبکه اجتماعی بهره ببرند؟

واقعا اگر درباره این همه تناقض هر شخص حقیقی یا حقوقی توضیح قابل قبول و منطقی دارد، بسیار لازم است که اطلاع رسانی کند و ما را هم از این اقیانوس پرسش‌های بی جواب نجات دهد.

دیگر خبرها

  • حمایت بازیگران «جیغ» از بازیگر اخراجی برای اعتراض به اسراییل
  • آغاز پخش مجموعه «هیس، هیچی نیس» از شبکه دو
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • عکس صمیمی بازیگران سریال «نون خ» پربازدید شد
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • خاطره تلخ ژیلا صادقی از «دورهمی» مهران مدیری (فیلم)
  • چگونه بینی گوشتی را در خانه کوچک کنیم!؟ |‌ شوخی‌های مهران مدیری با بهنام تشکر و نعیمه نظام‌دوست
  • فصل ایران باستان «سلمان فارسی» کلید خورد
  • شوخی بانمک نعیمه نظام‌دوست با سن نیما شعبان‌نژاد
  • همه چیز درباره فصل سوم سریال «سرزمین مادری»؛ زمان پخش و بازیگران جدید