Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-16@13:14:35 GMT

میزان تأثیر رمدسیویر بر درمان بیماری کرونا

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۹۱۲۹

دکتر مصطفی قانعی افزود: این دارو در بیمارستان ها و فقط برای بیمارانی که به نوع شدید کرونا مبتلا شده اند، چاق هستند، فشارخون و دیابت دارند و ممکن است احتمال مرگ این بیماران بالا باشد، بنا به تشخیص پزشک معالج مورد استفاده قرار می گیرد.

وی بیان کرد: داروی رمدسیویر در بیمارانی که ریسک بالا دارند، در فاز اولیه بیماری استفاده می شود و نیازی نیست بیمارانی که به نوع خفیف کرونا مبتلا شده اند، این دارو را مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از بیمارانی که به بیمارستان ها مراجعه می کنند، با خودمراقبتی و قرنطینه خانگی بهبود می یابند.

قانعی در خصوص عملکرد داروی رمدسیویر برای بیماران مبتلا به کرونا گفت: وقتی فردی به کرونا مبتلا شد، در فاز اول تکثیر ویروس صورت می گیرد و این دارو فقط در فاز تکثیر ویروس کارایی دارد و وقتی بیمار بیمارستانی شد، فاز تکثیر ویروس دیگر مساله اصلی نیست بلکه مساله اصلی التهاب ریه است که باید در زمینه فروکش کردن التهاب ریه اقدامات درمانی صورت گیرد.

وی ادامه داد: باور اشتباهی که در خصوص استفاده از این دارو در کشور رایج شده، به این صورت است که خانواده های بیماران بدحال که در ICU بستری شده اند، به دنبال داروی رمدسیویر می گردند؛ در حالی که در فازی که بیمار وارد آی سی یو شده و به دستگاه تهویه مکانیکی یا نفس مصنوعی وصل شده است، این دارو هیچ اثری ندارد و فقط هزینه های خانواده های بیمار را افزایش می دهد.

رییس کمیته علمی کرونا ادامه داد: اینکه گفته شود داروهای ضدویروس می توانند مرگ ناشی از کرونا را کم کنند، اثبات نشده است. شاید مصرف این داروها فقط طول مدت بستری را در برخی از بیمارانی که در فاز اول بیماری هستند، کاهش دهد تا بهبودی زودتری حاصل شود.

قانعی گفت: البته این موضوع نیز در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد تا اینکه نتایج دو مطالعه بزرگی که در ایران و دنیا در زمینه داروهای کرونا در حال انجام است، استخراج شود.

تولید فاویپیراویر برای درمان بیماران کرونایی توجیهی ندارد

قانعی در خصوص استفاده از دیگر داروها برای مقابله با کرونا نیز توضیح داد: داروی فاویپیراویر که به تازگی در دنیا اعلام شده بود برای بهبود بیماران کرونایی موثر است، نتایج تحقیقاتی که به کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اعلام شد، نشان می دهد که در بیماران کرونایی نه تنها اثر مثبت نداشته بلکه اثر منفی نیز داشته و احتمال مرگ و میر را افزایش می دهد؛ بنابراین تولید این دارو در کشور برای بهبود بیماران کرونایی توجیهی ندارد.

وی یادآور شد: داروی رمدسیویر نیز فقط برای بعضی از بیماران در فاز اول بیماری اثر دارد و بنابراین اینکه به عنوان یک داروی نجات دهنده به آن نگاه کنیم که مرگ و میر ناشی از کرونا را کم کند، هنوز هیچ سند علمی در این زمینه وجود ندارد.

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا یادآور شد: هنوز هیچ یک از داروهای رمدسیویر و فاویپیراویر وارد پروتکل های درمانی کشور نشده اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دارو بیمارستان مرگ پزشک ویروس خانواده ایران درمان دارو درمان درمان بیماری مرگ ویروس بیماران کرونایی داروی رمدسیویر شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع انحصار تأمین داروی فاکتور ۸

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو از رفع انحصار تامین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی در تولید این دارو، خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ناصر هیراد؛ معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو از رفع انحصار تامین فاکتور 8 و نزدیک شدن به خودکفایی در این زمینه، خبر داد و اظهار کرد: در سال 1402 با ورود یک شرکت دانش بنیان دیگر به حوزه تولید فاکتور 8، انحصار آن رفع و تامین این دارو به شرایط پایداری رسید.

وی با بیان اینکه تولید فاکتور 8 نوترکیب یک شرکت دانش بنیان در مرداد 1402 وارد بازار شد، افزود: داروهایی نظیر سیکلوفسفوماید، توپوتکان، ملفالان، وین کریستین، وین بلاستین و شربت سل سپت که همواره طی دو سال گذشته با کمبود روبرو بودند، در سال گذشته به میزان کافی وارد کشور شده است.

120000 ویال داروی فاکتور8 ایرانی تا هفته آینده وارد بازار می‌شود

به گزارش تسنیم، داروی فاکتور 8 برای جلوگیری از خونریزی در افراد مبتلا به هموفیلی مورداستفاده قرار می‌گیرد. کمبود در تأمین داروی بیماران هموفیلی از سال گذشته به دلیل مشکلات واردات و مشکل شرکت تولیدکننده داخلی که تامین‌کننده کل بازار فاکتور 8 نوترکیب است آغاز شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • حمایت اتحادیه اروپا از بیماران سرطانی در افغانستان
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • درمان بیماران مبتلا به MS ساده‌تر می‌شود
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • برنامه‌ افزایش حفاظت مالی از بیماران خاص در ۱۴۰۳
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • منبع دوم داروی فاکتور۸ کشور با تولید یک شرکت دانش‌بنیان
  • رفع انحصار تأمین داروی فاکتور ۸
  • پیشرفت تحقیقات در درمان بیماری ویلسون