Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@09:01:01 GMT

اجرای طرح آجر به آجر به صورت پایلوت در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۰۵۸۸

اجرای طرح آجر به آجر به صورت پایلوت در استان کرمان

سید محمد واعظی نژاد در جلسه ستاد طرح آجر به آجر از انتخاب استان‌کرمان و ۶ استان دیگر به عنوان استان های پایلوت اجرای طرح آجر به اجر در کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از راه آرمان، سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان صبح امروز در جلسه طرح آجر به آجر  با حضور احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش و پرورش در خصوص اجرای این طرح در استان کرمان اظهار کرد: استان کرمان به عنوان استان پایلوت برای اجرای طرح آجر به آجر در کشور انتخاب شده و این طرح در استان کرمان و ۶ استان دیگربه عنوان الگو و نمونه انجام خواهد شد و در قدم‌های بعدی در سراسر کشور علاوه بر هفت استان دیگر تعمیم داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان در رابطه با پویش ملی طرح آجر به آجر بیان کرد: پویش کلاسی برای روستا در استان کرمان در سامانه مهر مدرسه تعریف شده است که خیرین و مردم می‌توانند از طریق سامانه مهر مدرسه اطلاعات لازم را ببینند و با توجه به نیازهای آموزش و پرورش از طریق درگاه های اینترنتی تعیین شده، نسبت به ساخت مدارس و تعمیر مدارس کمک و مشارکت نمایند.

واعظی نژاد  افزود: در طرح آجر به آجر که سامانه توسعه مردمی مهر مدرسه در این طرح اطلاع رسانی و جذب کمک ها را انجام می دهد با راه های متفاوتی مانند اهدای املاک زمین و مستغلات، مشارکت در تعمیر و تجهیز مدارس و کلاس ها، ثبت درخواست ساخت پروژه مدرسه سازی و مشارکت در احداث و یا تکمیل طرح های نیمه تمام دولتی در این سامانه تعبیه شده است و خیرین و مردم می‌توانند با مراجعه به این سامانه از کلیات و جزئیات طرح آجر به آجر و نیازهای آموزش و پرورش مطلع شوند و بر اساس اطلاعاتی که کسب می‌کنند نسبت به کمک و مشارکت در امر مدرسه سازی اقدام نمایند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان تاکید کرد: تعامل بین دو مجموعه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس باعث پیشرفت در پروژه ها شده و دغدغه های آموزش و پرورش دغدغه های نوسازی مدارس می باشد.

وی تصریح‌کرد: کرونا باعث شده معادلات به هم بخورد و این معادلات بهم خورده بر روی کار آموزش و پرورش و ثبت نام دانش آموزان در مدارس تأثیر گذاشته است و سیل عظیمی از ثبت‌نام ها از سوی مدارس غیردولتی به سوی مدارس دولتی انجام می‌شود و آموزش و پرورش دچار بحران شده و جبران کمبود فضای آموزشی مشارکت و همکاری همه دستگاه‌های دولتی، نمایندگان مجلس، کارخانجات و بخش‌های خصوصی و آحاد مردم را می طلبد.

احمد اسکندری نسب مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از طرح آجر به آجر به عنوان یک طرح جامع و بسیار خوب برای حل بخش زیادی از مشکلات آموزش و پرورش در بحث فضا تجهیزات و تعمیرات یاد کرد و گفت: ۶ هزار ساختمان داریم و نیاز به نگهداری، تعمیر و سرویس دارند.

وی افزود: اگر نگهداری خوبی صورت نگیرد ساختمان تخریب می‌شود لذا مهم است که این ۶ هزار ساختمان فرسوده نشوند و مردم با مشارکت در طرح آجر به آجر در تعمیر و نگهداری ساحتمان مدارس نیز کمک می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به به موضوع مکان یابی توضیح داد: روسای آموزش و پرورش باید به نیازهای مناطق توجه کنند و خارج از تفاهم‌نامه و نظارت نوسازی از ساخت مدرسه جلوگیری می کنیم.

اسکندری نسب ادامه داد: در طرح آجر به آجر بایستی ذهن مردم و جامعه به سمت این طرح هدایت شود و مدیران مدارس نقش اساسی در اجرای این طرح دارند و فرهنگیان هم بایستی داوطلبانه در این طرح شرکت نمایند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به نقش مهم مجمع خیرین مدرسه ساز و ظرفیت مجامع خیرین شهرستان ها اشاره کرد و گفت: مجامع خیرین مدرسه ساز بایستی پیگیری کنند تا این طرح به نحو احسن در بین مردم جا بیفتد و مجامع نیز در سال به اسم مجمع خودشان نیز یک مدرسه بسازند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمان طرح آجر به آجر آموزش و پرورش نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده در نشست جمع رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و نام حضرت امام خمینی (ره)، شهدای والامقام انقلاب اسلامی، شهدای کنسولگری جمهوری اسلامی ایران، شهدای جبهه مقاومت، یاد و خاطره سردار شهید زاهدی و سردار شهید سلیمانی، شهدای والامقام فرهنگی و دانش‌آموز، اظهار داشت: امسال، شروع سال جدید با ایام ماه مبارک رمضان تقارن پیدا کرد و امیدواریم این روزها و امسال سال رسیدن به موفقیت‌های زیادی برای همه شما عزیزان باشد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای رهبر معظم انقلاب اضافه کرد: امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است. این نام‌گذاری بر اساس نیاز کشور صورت گرفته است و باید در مجموعه‌های مختلف و حوزه‌های متفاوت از آن بهره گرفت. آموزش و پرورش هم باید به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این زمینه تأثیرگذاری خود را داشته باشد. نقش مرجعیتی و آگاهی‌رسانی و تبیین این موضوع بر عهده وزارت آموزش و پرورش است. باید این فرهنگ‌سازی در افکار عمومی شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، گفت: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. امروز حدود ۱۷ میلیون دانش‌آموز برای این تربیت می‌شوند که چرخ‌های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی را به حرکت دربیاورند. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش بیشترین بهره‌مندی را امسال داشته باشیم گفت: در جلسه‌ای که امسال در ابتدای سال رئیس جمهور در جمع مدیران ارشد صحبت می‌کردند، نگاه به ظرفیت آموزش و پرورش خیلی مهم بود به این صورت که به وضع مطلوب دست پیدا کنیم. ایشان به تسهیل و تسریع کار مردم و تکریم مردم تاکید داشتند و باید رضایت مردم جلب شود. همچنین باید تبیین کارها به خوبی صورت بگیرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی از قدردانی وزیر آموزش و پرورش از فعالیت‌های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش همچنین تاکید بر همکاری و بکارگیری معاون پرورشی در مدرس غیردولتی، انسجام و همکاری در درون وزارت آموزش و پرورش، جلب مشارکت و نظارت داشتند. این‌ها از توصیه‌های مهم وزیر آموزش و پرورش است که باید محقق شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی تاکید کرد: تلاش ما در سازمان باید سازنده باشد.

کد خبر 6080634

دیگر خبرها

  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • ضرورت بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی