Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در تجمعاتی مثل کنکور سراسری دور از انتظار است و می‌تواند منجر به بحران شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در برنامه با تهران کلینیک رادیو تهران در خصوص پیش‌خرید واکسن ساخته شده دانشگاه آکسفورد توسط برخی کشورها، گفت: تا جایی‌که من اطلاع دارم ایران پیش‌خریدی از آکسفورد نداشته است و به احتمال زیاد این واکسن تا آبان ماه آماده نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ساخت واکسن از مرحله اول و دوم و سوم گذشته و در مرحله چهارم قرار دارد و لازم است تا پس از انجام تست بر روی تعداد زیادی از بیماران در حدود ده‌ها هزار نفر، بررسی و نظارت بر روی این افراد انجام شود. پس از تأیید تأثیر مثبت و بی ضرر بودن آن به بازار تزریق شود، اما بعید است که این واکسن تا قبل از سال نو میلادی وارد بازار شود.

ملک زاده درباره فرآیند ساخت واکسن کرونا در ایران اظهار داشت: ما همچنان در مرحله اول و دوم قرار داریم و هنوز وارد مرحله سوم و مطالعه بر روی انسان‌ها نشده‌ایم. این واکسن تکنولوژی فوق العاده پیشرفته‌ای دارد و روند ساخت آن به گونه‌ای است که بایستی ژن ویروس کرونا، در یک ویروس جدید (آدنوویروس) وارد شود و آن ویروس به عنوان واکسن به بدن فرد تزریق شود. واکسن‌های تولید شده در آکسفورد و چین، ایمنی خوبی در بدن ایجاد می‌کنند، اما میزان دوام ایمنی آن همچنان نامشخص است. امیدواریم همزمان با مطالعه ساخت این واکسن در سطح جهان دانشمندان ما در ایران هم بتوانند این واکسن را تولید کنند.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در خصوص اعلام دفتر طب سنتی وزارت بهداشت در راستای ساخت دو داروی موفقیت آمیز اظهار بی اطلاعی کرد.

وی همچنین با اشاره به ایمن شدن تعدادی از هموطنان اظهار داشت: به طور تخمینی بر اساس مطالعاتی که در ۱۸ شهر بزرگ انجام شده است، حدود ۲۵ میلیون ایرانی نسبت به این بیماری ایمن شده‌اند و این مطالعات در شهریور و مهرماه نیز ادامه خواهد داشت. تقریبا نیمی از افراد حتی متوجه مبتلا شدن به این بیماری نیز نمی‌شوند. حدود ۳۰ درصد از افراد دارای علائم خفیف هستند، اما در برابر کرونا ایمن می‌شوند.

ملک زاده در مورد برگزاری کنکور سراسری و مراسم عزاداری ماه محرم اظهار نگرانی کرد و گفت: برگزاری هرگونه تجمع امکان ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد و تحقق یافتن تمام پروتکل‌های بهداشتی چه در برگزاری کنکور و چه درمراسم جمعی عزاداری ماه محرم بسیار دور از انتظار است و می‌تواند منجر به بحران شود.

وی توضیح داد: برخی از کشور‌ها مثل ویتنام و چین توانسته‌اند با کمک مردم و دولت‌ها با اتخاذ قوانین و تصمیماتی منظم این بیماری را کاملا کنترل کنند.

ملک‌زاده با اشاره به اینکه هنوز داروی کاملا موثری برای درمان این بیماری ساخته نشده بیان داشت: دارو‌هایی که به طور نسبی در درمان کرونا موثرند کم و بیش در ایران وجود دارند و ما مشغول مطالعه اثر بخشی آن‌ها هستیم. بطور کلی، هنوز درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و تنها راه فعلی خودمراقبتی است. مردم باید کمک کنند تا این بیماری را نگیرند، چون در این بین کسانی هستند که با ابتلا به این بیماری مجبور به بستری در بیمارستان‌ها خواهند بود.

ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درباره شیوع کرونا در تهران هم خاطرنشان کرد: تهران در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارد. بیمارستان‌ها از بیماران کرونایی پرشده، اما متاسفانه همچنان تجمعات برقرار است و ماسک به طور کامل استفاده نمی‌شود. طبق آمار حدودا ۲ نفر از هر ۱۰ نفر کرونا دارند که ممکن است بدون علامت باشند بنابراین برای جلوگیری از ابتلا باید هرچه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا ویروس پروتکل بهداشتی بهداشت معاون تحقیقات و فناوری ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،کارشناس اداره کل دامپزشکی استان خراسان و مدرس کلاس گفت: کلاس آموزشی بهداشت، پرورش و بیماری‌های کرم ابریشم با حضور جمعی از نوغانداران در محل جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور برگزار شد.

دکتر شریعتی گفت: بیماری‌های کرم ابریشم درمان بخصوصی ندارند و پیشگیری نقش کلیدی و اساسی در پرورش کرم ابریشم دارد.

وی گفت: باید تلاش کرد شرایط بهداشتی مانند تمیز کردن و ضدعفونی سالن پرورش قبل از ورود تخم‌ها همچنین نور، تهویه، حرارت، و رطوبت لازم و کافی در زمان پرورش مهیا شود.

وی همچنین نکات مهم در پرورش کرم ابریشم را خواب کرم و تغذیه مناسب عنوان کرد و افزود: برای تغذیه از برگ‌های خیس، باران خورده، شبنم دار، خاک آلود، پژمرده و خشبی قویا خودداری شود.

 

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد