Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- موج دوم شیوع کرونا بسیاری از کشور‌های جهان را فرا گرفته و نگرانی‌هایی را برانگیخته است این در حالی است که شمار ابتلا در اراضی اشغالی رکورد زده است. تاریخ انتشار: 14:48 - 08 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۹۶۸

خبرگزاری میزان - موج دوم شیوع کرونا کشور‌های جهان را در برگرفته به گونه‌ای که در حاضر شمار مبتلایان این بیماری در جهان به ۱۶ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۷۱۴ نفر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون ۶۶۳ هزار و ۹۲۴ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند و ۱۰ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۳۶۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویرس جان خود را از دست داده اند.

رکورد ابتلا در اراضی اشغالی

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که طی شبانه روز گذشته در اراضی اشغالی ۲ هزار و ۳۰۸ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

این آمار رکورد جدیدی در شمار مبتلایان روزانه در اراضی اشغالی به شمار می‌رود.

با جان باختن ۱۲ نفر دیگر نیز شمار قربانیان کرونا در اراضی اشغالی به ۴۸۶ نفر رسیده است.

ابراز نگرانی مقام‎های آلمان از افزایش شیوع

«لوتار ویلر»، رییس موسسه «روبرت کخ» آلمان درباره افزایش شیوع ویروس کرونا در این کشور ابراز نگرانی کرده و گفت «ما در میانه شیوع یک بیماری به شدت در حال رشد هستیم.»

بر اساس اعلام این مقام آلمانی، طی یک هفته گذشته ۳ هزار و ۶۱۱ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

روز سه شنبه نیز آلمان ممنوعیت سفر را به ۳ منطقه در اسپانیا اعمال کرد.

توصیه‌های نادرست پزشکی ترامپ

«دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا که پیش از این انتقادات بسیاری علیه وی به دلیل توصیه نابه جا برای استفاده از داروی «هیدروکسی کلروکین» مطرح شده بود، بار دیگر توصیه‌های اشتباهی درباره ویروس کرونا مطرح کرده و مدعی است که بسیاری از افراد در برابر این ویروس ایمن هستند.

تلاش روسیه برای ارائه نخستین واکسن کرونایی

شبکه خبری «سی ان ان» گزارش داد که روسیه درصدد است تا به زودی آمایش واکسن تولید شده برای کرونا در این کشور را آغاز کند.

با این وجود زمان دقیقی از سوی مقام‎های روسیه در این باره اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: آمار جهانی کرونا در ۸ مرداد تداوم تجویزهای پزشکی ترامپ برای درمان کرونا

افزایش ابتلا در اسپانیا و هشدار انگلیس و آلمان

طی روز‌های اخیر اسپانیا بار دیگر شاهد اوج گیری شیوع کرونا بوده است؛ در همین حال مقام‎های آلمان و انگلیس به شهروندان خود توصیه کرده اند تا از سفر به این کشور خودداری کنند.

همچنین مقام‎های محلی «مادرید»، پایتخت اسپانیا، پوشیدن ماسک در اماکن عمومی را اجباری کردند.

دهمین روز بدون مرگ کرونایی در اسکاتلند

مقام‎های بهداشتی اسکاتلند اعلام کردند که طی ۱۰ روز گذشته هیچ مورد مرگ در میان بیماران کرونایی در این منطقه گزارش نشده است.

در حال حاضر شمار مبتلایان به کرونا در این منطقه به ۱۸ هزار و ۵۵۱ نفر و شمار قربانیان به ۲ هزار و ۴۹۱ نفر رسیده است.

افزایش مرگ کودکان بر اثر قحطی و گرسنگی

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقام‎های سازمان ملل گزارش داد که به دلیل شیوع ویروس کرونا، مرگ کودکان به دلیل گرسنگی و قحطی، در سال نخست این بیماری، ماهانه ۱۰ هزار مورد افزایش می‌یابد.

علاوه بر این ۵۵۰ هزار کودک دیگر نیز از نبود غذای کافی و گرسنگی رنج می‌برند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا اراضی اشغالی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

اینکه آیا شکر سرطان را «تغذیه» می‌کند یا خیر؟ برای دهه‌ها موضوع بحث میان کارشناسان و دانشمندان سلامت بوده است. به عنوان مثال، برخی می‌گویند چاقی ناشی از رژیم غذایی ناسالم با قند بالا، عاملی است که خطر ابتلا به سرطان را در افراد افزایش می‌دهد، در حالی که سایر محققان گفته‌اند که شکر، مستقل از چاقی، خطر ابتلا سرطان را از طریق فعال شدن التهاب، گلوکز و مسیر‌های متابولیک لیپید‌ها افزایش می‌دهد.

دانشمندان دانشگاه ملی سنگاپور در تحقیقی جدید به بررسی عمیق‌تر ارتباط احتمالی بین مصرف رژیم غذایی نامناسب و خطر ابتلا به سرطان پرداختند. آنها در نتایج تحقیقات خود دریافتند که یک ماده شیمیایی که هنگام تجزیه قند در بدن تولید می‌شود ممکن است باعث نقص در «دی ان ای» و افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زمان شود. یافته‌های محققان این مطالعه در نشریه (Cell) منتشر شده است.

در بخش اول این تحقیقات، دانشمندان افرادی را که جهش در ژن BRCA۲ (ژنی که خطر ابتلا به سرطان سینه یا تخمدان را در افراد افزایش می‌دهد) را به ارث برده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

به گزارش هلت نیوز، آنها کشف کردند که سلول‌های افراد دارای ژن معیوب BRCA۲ به اثرات «متیل گلیوکسال» یک محصول جانبی گلیکولیز (فرآیند متابولیکی که گلوکز را به انرژی برای سلول‌ها تبدیل می‌کند) حساس هستند. محققان همچنین دریافتند که متیل گلیوکسال می‌تواند باعث ایجاد نقص و عیب در DNA شود که می‌تواند نشانه‌های اولیه ابتلا به سرطان باشد. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که حتی افرادی که جهش ژن BRCA۲ را ندارند، از جمله افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت، می‌توانند سطوح بالایی از متیل گلیوکسال داشته باشند.

پروفسور آشوک ونکیتارامان، دانشمند ارشد این مطالعه، در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد: تحقیقات ما نشان می‌دهد که بیماران با سطوح بالای متیل گلیوکسال ممکن است خطر سرطان بیشتری داشته باشند. متیل گلیوکسال را می‌توان به راحتی با آزمایش خون تشخیص داد. علاوه بر این، سطوح بالای متیل گلیوکسال را معمولً می‌توان با دارو‌ها کنترل کرد. رژیم غذایی مناسب، یکی از راهکار‌های مهم پیشگیری از شروع سرطان است.

علاوه بر نقص در DNA، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال می‌تواند به طور موقت ژن‌های خاص پیشگیری کننده از سرطان را غیرفعال کند. این تیم می‌گوید این یافته نشان می‌دهد که مصرف یک رژیم غذایی نامناسب یا داشتن دیابت کنترل نشده می‌تواند باعث غیرفعال شدن مکرر این ژن‌ها و افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زمان شود.

از آنجایی که این مطالعه از طریق آزمایش‌های آزمایشگاهی انجام شده است، دانشمندان می‌گویند که یافته‌های آنها باید روی جوندگان نیز آزمایش شود و در مطالعات بالینی بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. با این حال، نتایج نشان می‌دهد که چگونه انتخاب‌های غذایی، مانند مصرف رژیم غذایی سرشار از قند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر لی رن کنگ، نویسنده اول این مطالعه از مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه ملی سنگاپور، گفت: ما مطالعه را با هدف درک عواملی که خطر ابتلا به سرطان را در خانواده‌های مستعد ابتلا به این بیماری افزایش می‌دهد، آغاز کردیم، اما در نهایت به کشف یک عامل عمیق‌تر پرداختیم. مکانیسمی که یک مسیر مصرف انرژی ضروری را به ابتلا به سرطان مرتبط می‌کند، این یافته‌ها آگاهی را در مورد تأثیر رژیم غذایی و کنترل وزن در مدیریت خطرات سرطان افزایش می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • نتانیاهو قحطی در غزه را رد می‌کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • صف‌های مردم برای ترک اراضی اشغالی ادامه دارد + فیلم
  • مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد
  • آمریکا: گستردگی شمار پهپاد‌ها و موشک‌ها شلیک شده از سوی ایران غیرمسئولانه بود
  • فارن پالیسی: بنیامین نتانیاهو از جنگ تغذیه می کند / آیا همه کشتار و قحطی در غزه را فراموش کردند؟/ اسرائیل به ترور بی هزینه مقام های نظامی ایران عادت کرده بود/ اسرائیل بدون هماهنگی با امریکا به ایران حمله نمی کند
  • برنامه جهانی غذا: برای مهار قحطی در غزه به آتش‌بس نیاز داریم
  • قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند
  • آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟
  • اعدام هولناک 400 فلسطینی در بیمارستان شفا غزه/حمله حزب الله به تیپ گولانی در مرز لبنان/ شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۷۹۷ نفر رسید