Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ناصری روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان بیرجند افزود: اولویت در توزیع این اعتبارات تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اجرای مصوبات سفر استاندار، موضوعات مربوط به بخش آب، راه، مدرسه‌سازی و ساخت مسکن محرومان بوده است.

وی با اشاره به به بازدیدهای استاندار خراسان جنوبی از مناطق مختلف بیرجند گفت: تاکنون ۶۵ درصد مصوبات سفر استاندار به این شهرستان اجرا شده و برخی نیز در دست اجراست و زمان‌بندی مختلفی برای اتمام همه آنها تا هفته دولت، آخر سال جاری و پایان کار دولت در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بیرجند ادامه داد: سال گذشته ۱۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به ۹۹۶ طرح در این شهرستان پرداخت شد که از این طریق ۲ هزار و ۴۶۱ فرصت شغلی تثبیت و ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان بیرجند در سطح استان کمترین انحراف را در مصرف تسهیلات اشتغال داشته است یادآور شد: این شهرستان رتبه نخست در جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در سطح استان را کسب کرده است.

وی گفت: پارسال ۴۵۵ طرح در سامانه کارا به مبلغ ۹۱ میلیارد تومان و پیش‌بینی ایجاد اشتغال هزار و ۶۱۵ نفر در کمیته‌ها بررسی شد که در نهایت به ۳۹۸ طرح به مبلغ ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری پرداخت شده است.

ناصری اظهار داشت: کمیته امداد بیرجند ۱۰۵ درصد اعتبارات خود اشتغالی از محل بند «ب» تبصره ۱۶ را در سال گذشته جذب کرده است و به ۳۷۸ طرح مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

فرماندار بیرجند با اشاره به ساخت مسکن محرومان گفت: سهمیه این شهرستان برای ساخت واحدهای مسکونی ۶۵۰ واحد بوده است که تاکنون ۵۵۰ واحد احداث و تحویل متقاضیان شده است.

ناصری افزود: در حوزه کمیته امداد ۹۹۰ واحد سهمیه مسکن محرومان بوده که ۳۰۰ واحد آن پایان یافته است و مشکل عمده نیز در مسکن مددجویان این نهاد تخصیص زمین برای مددجویان شهری بوده است.

وی اظهار داشت: سال گذشته شهرستان بیرجند کمترین نرخ بیکاری در خراسان جنوبی را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها بیرجند علی ناصری اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند علی ناصری اعتبارات بیرجند علی ناصری اعتبارات تسهیلات اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری

مرتضی فیروزآبادی با اشاره به چالش‌های ضمانت تسهیلات برای ایجاد اشتغال مددجویان، اظهار کرد: مسئله ضمانت تسهیلات یکی از چالش‌های مهم مددجویان برای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال است که در این راستا مجلس شورای اسلامی در تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ مجوز ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات اشتغال برای مددجویان را صادر کرد.

وی افزود: پس از مصوبه مجلس و ابلاغ آئین‌نامه مربوطه، از دی‌ماه سال گذشته صندوق به صورت آزمایشی در پنج استان گلستان، مرکزی، اصفهان، البرز و قزوین راه‌اندازی شد که در سال جاری نیز با ابلاغ تسهیلات، عملیات راه‌اندازی آن در کل کشور انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل بنیاد حیات درباره نحوه کارکرد صندوق ضمانت، بیان کرد: از آنجایی که موضوع ضمانت مددجویان در اختیار شعب بانک‌ها قرار دارد و معمولا در این زمینه نیز مقداری سلیقه‌ای رفتار می‌شود و مددجویان کمیته امداد برای دریافت تسهیلات باید دارای ضامن‌های کارمند رسمی با چک باشند و باتوجه به اینکه مددجویان، افرادی با شرایط خاص هستند که نمی‌توانند فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند، براین اساس در کنار تلاش‌های دولت و نظام بانکی برای بهبود شرایط ضمانت، کمیته امداد با راه‌اندازی صندوق ضمانت و با استفاده از ابزار‌های در اختیار سعی کرده ضمانت افراد را تسهیل کند.

فیروزآبادی یادآور شد: با راه‌اندازی صندوق، به عبارتی صندوق ضمانت کمیته امداد، ضامن مددجویان خواهد شد و مددجویان با سفته مددجو و امضای فرد دیگری که خوشنام باشد می‌توانند ضمانت‌نامه خود را به بانک ارائه کنند.

به گفته وی، صندوق ضمانت کمیته امداد دارای سرمایه اولیه‌ای به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان است که از سوی کمیته امداد و وزارت اقتصاد به صندوق اختصاص یافته است.

مدیرعامل بنیاد حیات در پاسخ به این سوال که صندوق ضامن چه مددجویانی خواهد شد؟ توضیح داد: برای ضمانت، عمده مسئله ما در زمینه زنان سرپرست خانوار است. هدف‌گذاری ما برای سال اول این بوده که بتوانیم جامعه ۴۰۰۰ نفری را ضمانت کنیم و در برنامه هفتم کمیته امداد پیش‌بینی شده برای متوسط سالی ۱۰ هزار نفر از طریق این صندوق ضمانت داده شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک
  • لزوم هدفگذاری و تدوین برنامه جامع اشتغال در دشت آزادگان
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری