Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@21:33:35 GMT

فرماندار کاشمر در سامانه سامد به شهروندان پاسخ داد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۷۰۷۶

فرماندار کاشمر در سامانه سامد به شهروندان پاسخ داد

مسلم ساقی روز چهارشنبه بعد از این حضور به  خبرنگار ایرنا گفت: در این سامانه به ۱۶ تماس شهروندان در مدت یک ساعت و نیم پاسخگویی شد.

وی با بیان این که ۵۰ درصد تماس‌ها توسط بانوان شهرستان در خصوص تعطیلی باشگاه‌های ورزشی بود که این تعداد اعم از ورزشکار، مربی و صاحب باشگاه از شرایط ایجاد شده به لحاظ تعطیلی باشگاه‌ها گله‌مند بودند ادامه داد: این تصمیم با توجه به افزایش تعداد بیماران حاد تنفسی در شهرستان این تصمیم گیری براساس ابلاغیه های استانی انجام شده اما برخی از صاحبان باشگاهها و مربیان  مشکلات خود را خسارتهای مالی ناشی از  انتشار ویروس کرونا اعلام کردند که به رغم درنظرگرفتن تسهیلاتی برای جبران خسارت ناشی از کرونا باز هم درگیر مشکلات مالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کاشمر گفت: این تعداد تماس را می توان به حساب پویایی جامعه بانوان شهرستان قلمداد کرد که مطالبه گر هستند وجای خوشحالی دارد.

ساقی افزود: در صورت بهبود وضعیت شهرستان از لحاظ  انتشار ویروس کرونا برای بازگشایی اماکن ورزشی و باشگاهها طی هفته آینده تصمیم‌گیری و در صورت کاهش آمار نسبت به بازگشایی این اماکن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام می شود.

 وی ادامه داد: دو تماس هم از سوی افراد تحت پوشش بهزیستی در خصوص تسهیلات اشتغال صورت گرفت و باقی تماسها در خصوص خارج از محدوده ها بود که ساخت و ساز در آنها مطابق قانون ممنوع  است که در همین جلسه زمینه انجام مکاتباتی فراهم شد تا اداره کل راه و شهرسازی در خصوص ابلاغ طرح جامع شهری با  کمک نماینده مردم در مجلس پیگیری‌هایی انجام دهد.

فرماندار کاشمر گفت: خوشبختانه ارتباط مجموعه مدیران شهرستان با مردم صمیمی است و در روزهای دوشنبه دیدار مردمی فرماندار برنامه ریزی شده و حتی در روزهای دیگر کاری نیز پذیرای ارباب رجوع در فرمانداری هستیم و در جلسات رسمی و غیررسمی به حرفها و درد دل‌های مردم گوش داده و برای رفع مشکلات آنان در پی چاره جویی هستم.

سامانه الکترونیکی ارتباط مردم با دولت با عنوان "سامد" در دولت تدبیر و امید طراحی و راه‌اندازی شد که خراسان رضوی یکی از پیشگامان بهره‌گیری از این سامانه در کشور است و هم‌اکنون حدود چهارسال از فعالیت این سامانه در استان می‌گذرد.

کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها ارتباطات دولت تدبیر و امید کاشمر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات دولت تدبیر و امید کاشمر ارتباطات دولت تدبیر و امید کاشمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۷۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • «مردم سلام» طرحی برای استفاده از نظرات شهروندان در اداره شهر است
  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • جشنواره شهر رمضان برای برنامه‌های دیگر پایتخت الگو است
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری
  • ثبت حدود ۱۳۰ هزار درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • ثبت ۱۲۹۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟