Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: از دیروز تا امروز ۹ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲۶۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۵۸۸ نفر از آن‌ها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۰۱ هزار و ۵۳۰ نفر رسید.

وی همچنین افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۵۶۹ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته لاری، خوشبختانه تا کنون ۲۶۱ هزار و ۲۰۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند و ۴۰۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین گفت: تا کنون دو میلیون و ۴۳۱ هزار و ۸۰۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری درباره وضعیت استان‌ها نیز گفت: استان‌های تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم هم در وضعیت هشدار قرار دارند.  

سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌هایی بوده که در اسفند ۹۸ خیز ضعیفی از بیماری را تجربه کرده و موارد ابتلا و بستری در فروردین ماه متوسط بوده و موارد ابتلا و بستری در اردیبهشت با افت مواجه شد، اما از اوایل خرداد دوباره شاهد سیر صعودی بیماری در این استان هستیم و در حال حاضر موارد ابتلا و بستری روزانه به بیشترین میزان خود از شروع بیماری رسیده است. سه شهرستان در این استان در وضعیت قرمز و سه شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند. شیب موارد بستری در شهرستان‌هایی مثل بروجن، فارسان و شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری نگران کننده است.

معاون وزیر بهداشت درباره وضعیت استان مرکزی نیز گفت: در استان مرکزی در اسفند شاهد خیز شدید بیماری در اغلب شهرستان‌ها بودیم. از اواخر فروردین تا اوایل خرداد، روند بیماری در این استان نزولی بود، اما از نیمه خرداد شاهد افزایش بستری روزانه در اغلب شهرستان‌ها بودیم. در حال حاضر یک شهرستان در وضعیت قرمز و ۵ شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند. شیب موارد بستری در برخی شهرستان‌های استان مرکزی مانند اراک، زرندیه، خمین، ساوه و دلیجان نگران کننده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر تمام نقاط کشور آلوده به ویروس کرونا هستند و از مردم می‌خواهیم که با رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل فاصله گذاری فیزیکی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک شاهد قطع زنجیره انتقال بیماری در کشورمان باشیم.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا کرونا در ایران وزارت بهداشت پارسی خبر چهارمحال و بختیاری شهرستان ها قرار دارند استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵ مرکز درمانی بیماری کرونا در ایام نوروز در مشهد فعال و به نحوی است که دسترسی برای همه مردم فراهم باشد و افراد دارای علائم می‌توانند برای انجام تست و مراقبت‌های  نخست مراجعه کنند.

دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه مراکز خدمات جامع سلامت شاهد، وحدت، احمدی، امام علی (ع) و سیدی در ساعات اداری به بیماران دارای علائم بیماری‌های حاد تنفسی خدمت رسانی می‌کنند، افزود: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی احتمال برگزاری تجمعات و دورهمی‌ها بیشتر است، توصیه می‌شود افراد دارای علائم با خود قرنطینگی در منزل و استفاده از مایعات فراوان به پزشک معالج مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه بیماری‌های حاد تنفسی می‌تواند برای سالمندان، مادران باردار، کودکان و بیماران زمینه‌ای خطر آفرین باشد، تصریح کرد: از عموم مردم نیز خواهشمندیم در صورت حضور در تجمعات از ماسک استفاده کرد و شست و شوی دست را فراموش نکنند.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: افراد دارای علائم سرما خوردگی با درمان مناسب بیماری تا حد امکان از افراد خانواده فاصله بگیرند تا در صورت ابتلا به کرونا زمینه چرخش بیماری فراهم نشود.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • زنگ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو در زاهدان به صدا درآمد
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید
  • درمان آب سیاه چشم در خانه؛ از پیشگیری تا درمان طبیعی در منزل
  • فضا محیطی ایده‌آل برای درمان سرطان
  • مواد غذایی موثر بر آلزایمر را بیشتر بشناسیم
  • هوش مصنوعی بیماری‌های ریه را شناسایی می‌کند/ ردیابی کرونا به روش تشخیص چهره