Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمود حسنلوراد، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قزوین در نشست خبری به مناسبت هفته مهارت و کارآفرینی که با حضور سیده زهرا فهیم، رئیس آموزشکده دختران قزوین و جمعی از خبرنگاران برگزار شد؛ به نقش رسانه‌ها در دنیای ارتباطات کنونی اشاره کرد و به معرفی کوتاه از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و اهداف آن پرداخت و گفت: در حال حاضر این دانشگاه با توجه به نیاز نیروی ماهر تنها دانشگاهی است که مجوز توسعه فضای فیزیکی، جذب هیئت علمی، راه اندازی رشته‌های جدید و افزایش دانشجو را دارد و تحصیل در این دانشگاه، با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از واحدهای ارائه شده آن به صورت کارگاهی و عملی است زمینه اشتغال بیش از ۷۰درصد دانش آموختگان را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در ادامه به حضور بیش از ۲۵۰۰دانشجو شاغل به تحصیل در دو آموزشکده پسران شهید بابایی  و دختران بقیه ا.. الاعظم در بیش از بیست کد رشته کاردانی و کارشناسی اشاره کرد و افزود: جذب دانشجو در یازده کد رشته تحصیلی جدید این مراکز در سال تحصیلی جدید در دستور کار قرار دارد.
حسنلوراد تصریح کرد: تفاهم نامه‌های دانشگاه با سازمان فنی و حرفه‌ای و مرکز TMC، پارک علم و فناوری، شرکت شهرک‌های صنعتی  و نظام مهندسی زمینه ارتباط دانشجویان با مراکز را میسر می کند.
در ادامه سیده زهرا فهیم، رئیس آموزشکده دختران اظهارکرد: عقبه غنی دانش آموزان هنرستان‌ها در دوره پیش از ورود به آموزشکده‌ها، آموزش‌های پایه هدف گذاری شده است که با ورود این دانشجویان به آموزشکده‌ها زمان مناسبی جهت توسعه آموزش و کسب تجربه بیشتر را در اختیار این دانشجویان قرار می‌دهد و در پایان دوره تحصیلی تکنسین‌های ماهر و کارآمد که پاسخگوی نیازمندی‌های صنعت است تامین می کند.
 او در ادامه به تاسیس اولین مرکز کارآفرینی بانوان استان اشاره کرد که در آن حمایت های فکری و مالی از کارآفرینان استان با مشارکت سایر بخش‌های استان صورت می گیرد تا زمینه اشتغال و توسعه بنگاه‌های کوچک فراهم شود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با اشاره به مهجور ماندن دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در دوران فعالیتشان اظهار امیدواری کرد که همکاری و نزدیکی میان رسانه‌ها و دانشگاه زمینه مناسب برای شناخت دانشگاه فنی و حرفه‌ای را فراهم و بستر مناسب برای تربیت نیروی متخصص و کارآفرین را مهیا کند.
این مقام مسئول با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت خیرین و حامیان و صاحبان صنایع در انجام برنامه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: زمانی جهش عظیم در پویایی تولید و اشتغال اتفاق می افتد که نیروی کارآمد ماهر آموزش دیده وجود داشته باشد.

48

کد خبر 1416100

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سومین اجلاسیه اتحادیه شمال غرب دانشگاه آزاد اسلامی که در واحد ارومیه برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری کردند و در اینجا جهش تولید و مشارکت مردم نیست بلکه در این نامگذاری جهش تولید با مشارکت مردم است و این بدین معناست که جهش تولید با مشارکت مردم رخ می دهد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: جهش به معنای پریدن و با توجه به معنای موتاسیون، همراه با تغییرات زیستی ماندگار است. به عبارتی باید تغییری جدی که موجب تاثیرات جدی ماندگار در طینت نظام اقتصادی می شود، صورت گیرد و اساساً مشارکت مردم جزء لاینفک این اقتصاد شود.

جهان‌بین ادامه داد: در حال حاضر سهم دولت در اقتصاد کشور ۸۰ درصد، سهم بخش خصوصی ۱۳ درصد و سهم تعاونی‌ها ۷ درصد است؛ در حالی که در چین شرکت‌های خصوصی ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی و ۸۰ درصد اشتغال شهری را تشکیل می‌دهند و ثروت خصوصی هم ۷۰ درصد از سرمایه‌گذاری را تأمین می‌کند.
وی افزایش سهم مردم در اقتصاد را معیار واضحی برای میزان جهش تولید دانست و افزود: اگر مثلاً ۸۰ درصد سهم دولتی به ۵۰ درصد و ۲۰ درصد سهم خصوصی واقعی و تعاونی به ۵۰ درصد برسد، می توانیم بگوییم جهش رخ داده است.

معاون فرهنگی در تشریح عوامل موثر بر جهش تولید با مشارکت مردم بیان کرد: یکی از این عوامل، عامل سیاسی است بدین معنا که حکومت باید بستر مشارکت واقعی مردم را فراهم کند. نگاه سیستمی به جای نگاه شخصی و مردم گرایی صوری و رانتی باید حاکم شود. حکومت باید شرایطی فراهم کند که هر کس که می تواند نقش آفرینی کند، میدان را باز ببیند و اگر قدرت از خود نشان داد، قدرت حکومت نیز به حمایت از او بیاید و جمع این دو قدرت، مثمر ثمر واقع شود.

جهان بین با اشاره به یکی دیگر از عوامل موثر بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: خطایی که در لوزی کردن آموزش عالی اتفاق افتاد، باید اصلاح شود. یعنی تجمیع گرایش ها در کارشناسی و باز کردن آن در کارشناسی ارشد و مجدداً تجمیع در دکتری. باعث شد به عنوان در مکانیک که ۷ گرایش داشتیم، دارای یک رشته مکانیک شویم و لذا کارایی فارغ التحصیلان، کمتر و کمتر شد. باید براساس آمایش، رشته ها در عین اشتراک در خدمت رشد تولید مناطق کشور قرار گیرد.

وی با اشاره به تعلیم و تربیت مهارتی، تعلیم و تربیت اجتماعی، تعلیم و تربیت تخصصی و تعلیم و تربیت هویتی، گفت: باید این چهار مورد در آموزش عالی مورد توجه باشند و صرف تکیه به آموزش نمی تواند نیروی مناسبی در دانشگاه برای جهش تولید تربیت کند. به نظر می رسد نگاه پلتفرمی است که می تواند زیرساخت مشارکت مردم را فراهم کند و جهش هم ایجاد کند. به عنوان نمونه، شرکت Airbnb با ۱۰ میلیارد دلار سرمایه، ۱۰ میلیون کاربر، ۵۰۰ هزار نقطه اقامتی و تعداد بسیار کمی نیرو اداره می شود و در سال ۲۰۲۰، حدود ۴ میلیارد دلار سود داشت. دانشگاه آزاد اسلامی با تحلیلی درست، سراغ پلتفرمها رفته و پلتفرم "ست" در همین زمینه قابل ارزیابی است. در رویکرد پلتفرمی، مفهوم تولید بدون کارخانه و به عبارت دیگر کار در کنار خانه مطرح می شود و امکان مشارکت گسترده مردم در امر تولید فراهم می شود.

جهان بین با بیان اینکه حوزه فرهنگ هم از جمله حوزه های بسیار موثر در این زمینه هست، بیان کرد: اصلاح فرهنگ اقتصادی (بینش ها، نگرش ها، ترجیحات و الگوهای رفتاری اقتصادی مردم)، توجه به صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و افزایش میل به مشارکت با افزایش امید، اعتماد و احساس نفع مادی ومعنوی در این زمینه بسیار مهم است.

کد خبر 6081856

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از ۳ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی
  • جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • صدور بیش از ۹۰ هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان 
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است