Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد طالب‌پور درباره وضع بیمارستان سینا تهران در مقابله با کرونا، افزود: هرچند اکثر این افراد بهبود پیدا می‌کنند، اما شیوع بیماری حتی از محاسبه ما نیز خارج شده؛ به شکلی که شاید روزانه در حال تغییر است.   او بیان کرد: این بیمارستان حدود ۵۰۰ تخت دارد که همواره اشغال است و بیماران مختلفی در آن‌ها بستری هستند و در زمان حاضر ۱۴۰ تخت بیمارستان سینا به بیماران کرونایی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش آی سی یو بیمارستان سینا، ۳۰ تخت اشغال شده و اورژانس نیز همواره شلوغ است.   پزشکان و پرستاران پای کار هستند   رییس بیمارستان سینا تهران گفت: موجی بین بیماران کرونایی و غیرکرونایی وجود دارد. پزشکان و پرستاران با وجود خستگی و فشار‌های مالی با استفاده از تمامی امکانات و تجهیزات پای کار هستند و این افتخاری است که می‌توان بیان کرد.   به گفته او، خیرین نیز با وجود طولانی شدن این مشکل، به کمک بیمارستان آمده‌اند و در زمینه تجهیزات کمبود نداریم، اما مشکل این است که دیگر تختی نداریم که بستری کنیم. گاهی ضریب اشغال ما ۱۱۰ و ۱۲۰ درصد می‌شود. این هجوم بیماران کرونایی و غیرکرونایی مدیریت را دشوارتر کرده است.   ابتلای سنین پایین‌تر به کرونا   خسرو صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران اظهار کرد: شدت بیماری افزایش پیدا کرده و حتی ابتلای سنین پایین‌تر را هم بیشتر از گذشته می‌بینیم. نسبت به اردیبهشت و خردادماه افزایش چشمگیر بیماری را داریم و بدحالی بیماران نیز افزایش یافته است.   میزان ابتلا به کرونا در پرسنل مجتمع بیمارستانی امام خمینی   او افزود: در شرایط کنونی بیش از ۶۰۰ تخت به بیماران غیرکرونایی اختصاص پیدا کرده و خدمات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در تمام رشته‌های تخصصی به بیماران ارائه می‌شود. این دو جبهه بیماران کرونایی و غیرکرونایی کار را دشوارتر کرده است. اگر این شدت مراجعه بیماران کرونایی افزایش پیدا کند، قدر مسلم، ما هم در ارائه خدمت دچار مشکلاتی خواهیم شد.   او درباره میزان ابتلای پرسنل این بیمارستان به ویروس کرونا بیان کرد: تعداد ابتلای پرسنل ما افزایش چشمگیری داشته و یکی از اساتید ما و سه نفر از کادر درمان در آی سی یو بستری هستند؛ هرچند حال عمومی خوبی دارند،، اما تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.   وضع بیمارستان فیروزگر تهران   فرهاد زمانی رییس بیمارستان فیروزگر تهران اظهار کرد: بیمارستان فیروزگر نیز به شکل شدیدی درگیر این بیماری است. در حدود ۲۰۰ تخت این بیمارستان را بیماران کرونایی اشغال کرده اند که ۷۰ نفر در آی سی یو هستند و ۱۵ نفر زیر دستگاه تنفسی قرار دارند. با توجه به روند افزایش مراجعه به بیمارستان، بخش‌های دیگر نیز به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است.   او ادامه داد: مسیری که برای بیماران کرونایی انتخاب شده، اختلالی برای خدمت رسانی به بیماران غیرکرونایی ایجاد نمی‌کند و خدمت رسانی به سایر بیماران نیز انجام می‌شود.   زمانی گفت: خواهش ما این است که مردم رعایت کنند، زیرا هم پرسنل بیمارستان خسته شده‌اند و هم نمی‌توانیم در برخی مواقع به سایر بیماران دیابتی یا سرطانی خدمات ارائه بدهیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کرونا در تهران بیماران کرونایی بیمارستان سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر رضا وثوقی مقدم با اشاره به خدمات رایگان درمانی و مراقبتی به بیماران هموفیلی در کلینیک تخصصی سرور بیان کرد: در حال حاضر تعداد یک هزار و ۵۹۰ پرونده فعال بیماران هموفیلی در این کلینیک موجود است.

مدیر امور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیماران هموفیلی از مشهد و استان‌های مجاور در این مرکز درمانی تحت پوشش قرار گرفته و خدمات درمانی، پیشگیرانه، بهداشتی و آموزشی دریافت می‌کنند.

دکتر رضا وثوقی مقدم با اشاره به اینکه افراد مبتلا به هموفیلی به علت سطح پائین یا عدم وجود پروتئین‌هایی به نام فاکتور‌های انعقادی قادر به متوقف کردن روند خونریزی نیستند، خاطر نشان کرد: از جمله مهم‌ترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیگیری مستمر در جهت تامین فاکتور‌های انعقادی بیماران هموفیلی است.

مدیر امور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با اشاره به خدمت رسانی به بیماران درخارج از شیفت افزود: بیمارستان امام رضا (ع) آماده خدمت رسانی به این بیماران در شیفت‌های غیر متعارف می‌باشدکه بیماران میتوانند با مراجعه از خدمات اورژانس بیمارستان بهره‌مند گردند.

دیگر خبرها

  • تهران قدیم| ماجرای ساخت اولین بیمارستان پایتخت/ تصویری خاص از فضای بیمارستان و بیماران در ۱۵۰ سال پیش
  • کشف جسد پسر ۳۲ ساله در یاسوج
  • ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بی حجاب در ادارات
  • جسد جوان گمشده یاسوجی پیدا شد
  • جسد جوان ۳۲ ساله‌ مفقود شده یاسوجی پیدا شد
  • جسد جوان مفقود شده در یاسوج پیدا شد
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • کشف جسد جوان مفقودشده در یاسوج
  • اضافه شدن ۶ دستگاه همودیالیز به بیمارستان کامکار قم