Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی غیب الهی عصر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی ، ایجاد ارزش افزوده بیشتر و افزایش درآمد ، کشاورزان نیاز مبرمی به تاسیس صنایع تبدیلی، صنایع بسته‌بندی و سردخانه دارند .

وی با بیان اینکه کشاورزان با رنج و مشقات زیادی با توجه به محدودیت‌های منابع آب و دشواری در افزایش راندمان تولید محصولات کشاورزی، تلاش مضافی دارند، تاسیس این صنایعرا از ضروریات این شهرستان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیب الهی ادامه داد: تاسیس صنایع های تبدیلی ، بسته بندی و سردخانه و همچنین صنایع فرآوری می‌تواند با افزایش زمان حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی و فرآوری آنها زمینه کاهش ضایعات کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش سطح درآمد کشاورزان و همچنین رشد و توسعه این بخش کمک کند.

وی خاطر نشان کرد: درصورتی که کارخانجات بسته‌بندی ، صنایع تبدیلی و سردخانه در این شهرستان تاسیس شود، کشاورزان می توانند محصولات باغی خود را در موعد مقرر سود دهی به بسیاری از استان‌ها و حتی خارج از کشور صادر کنند.

وی ضایعات زیاد محصولات باغی را از مشکلات بخش کشاورزی دانست که با توسعه صنایع تبدیلی می توان آن را کاهش داد و یادآور شد: انار ، انگور ، زردآلو ، هلو ، انجیر ، پسته ، بادمجان و گوجه فرنگی عمده محصولات باغی شهرستان ابرکوه است.

وی ادامه داد: سالانه حدود ۶ هزار تن آن به ضایعات تبدیل می‌شود و با ایجاد صنایع تبدیلی می توان این ضایعات را به ثروت و ارزش افزوده تبدیل کرد.

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه با بیان اینکه از سرمایه گذاران برای  ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی ، فرآورری ، تاسیس سردخانه حمایت می کنیم  تاکید کرد: دولت از متقاضیان به سرمایه گذاری در این حوزه به جدحمایت می کند.

غیب الهی یادآورشد : با اجرای این طرح ها  فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران در بخش اشتغال و تولید فراهم خواهد شد و بهبود درآمد بخش کشاورزی را نیز به دنبال دارد.

وی افزود : برای حمایت از ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی هیچ گونه محدودیتی در شهرستان ابرکوه وجود ندارد و دولت از متقاضیان به سرمایه گذاری در این حوزه حمایت می کند.

غیب الهی ادامه داد: ۲ ناحیه و یک شهرک صنعتی در شهرهای ابرکوه و مهردشت فعال است و زیرساخت‌های لازم برای تأسیس صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و دامی در این شهرستان فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه تصریح کرد: باتوجه به افزایش بهره وری آب و تولید محصول حدود چهار هزار هکتار از باغ های شهرستان به آبیاری نوین تجهیز است.

۱۵ هزار هکتار اراضی شهرستان ابرکوه به کاشت محصولات کشاورزی اختصاص دارد که از این میزان هشت هزار هکتار به باغ‌های میوه و بقیه اراضی هم زراعی است و ۴۰ درصد اشتغال وابسته به فعالیت‌های کشاورزی، دامداری و دامپروری است که در این زمینه هشت هزار و  ۵۰۰ خانوار امرار معاش می‌کنند.

۱۴۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز حوزه کشاورزی ابرکوه به مدت ۱۰ ماه از ۶۶۲ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و ۱۳ رشته قنات استحصال می شود و با این میزان آب ،سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید می شود.

  مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها بازار محصولات ابرکوه اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار محصولات ابرکوه اراضی کشاورزی بازار محصولات ابرکوه اراضی کشاورزی محصولات کشاورزی صنایع تبدیلی غیب الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۶۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی گراش گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی خسارت به مزارع، ابنیه و زیرساخت‌های کشاورزی  را گراش در سیل و طوفان اخیر، بیش از ۲۶۶ میلیارد تومان  برآورد‌ کرده اند.
حسن مرادی افزود: خوابیدگی مزارع گندم، آب گرفتگی مزارع صیفی‌جات، تخریب جاده‌های بین مزارع، خسارت به گرده افشانی نخلستان‌ها و افتادن نخل‌ها از آسیب‌های وارده به کشاورزان گراشی است.
وی بیان کرد: امسال بیشتر مزارع گندم شهرستان گراش به صورت کشت قراردادی بوده است و مزارع بیمه شده‌اند و هزینه‌ی بیمه موقع برداشت محصول از کشاورزان گرفته می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی گراش از کشاورزان خواست برای جمع بندی میزان خسارات وارد شده به شهرستان، با کارشناس‌های جهاد کشاورزی همکاری و محصولاتی که شامل بیمه است را به دفاتر صندوق بیمه اعلام کنند.
شهرستان گراش در جنوب فارس و در فاصله ۳۵۸ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی