Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-24@22:31:38 GMT

فناوری که در ۱۵ دقیقه گوشی را شارژ می کند

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۷۸۸۹

کوالکام از فناوری شارژ سریع «کوییک شارژ ۵» رونمایی کرده است. این فناوری می تواند ظرف چند دقیقه شارژ دستگاه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. پیش بینی می شود فناوری مذکور طی ماه های آینده در موبایل ها به کار گرفته شود.

فناوری شارژ سریع کوالکام مزیت های متعددی بر نسخه های قبلی آن دارد. نخست آنکه این استاندارد شارژ جدید می تواند پشتیبانی بیش از ۱۰۰ وات برق برای موبایل ها فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب دستگاه در ۵ دقیقه تا ۵۰ درصد و در ۱۵ دقیقه ۱۰۰ درصد شارژ می شود.

«ایو روش» نایب رئیس بخش مدیریت محصولات کوالکام در این باره می گوید: فناوری کوییک شارژ ۵ سریع ترین و بهترین راهبرد برای شارژ دستگاه ها به حساب می آید. این فناوری به کاربران اجازه می دهد برای مدت طولانی تری از دستگاه هایشان استفاده کنند و درباره شارژ دوباره آنها نگرانی نداشته باشند.

این شرکت فناوری ادعا می کند استاندارد مذکور ۷۰ درصد کارآمدتر از نسخه قبلی (کوییک شارژ ۴) است. تراشه های اسنپ دراگون ۸۶۵ و ۸۶۵ پلاس از این استاندارد شارژ سریع پشتیبانی می کنند اما تولید کنندگان دستگاه ها باید فناوری مذکور را در دستگاه هایشان نصب کنند تا بتوانند از آن بهره ببرند.

به بیان دیگر اگر موبایلی فقط مجهز به تراشه اسنپ دراگون ۸۶۵ باشد، به معنای آن نیست که می تواند از فناوری کوییک شارژ ۵ استفاده کند.

شیائومی اعلام کرده از این استاندارد جدید پشتیبانی می کند اما زمان آن را اعلام نکرده است./مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شارژ گوشی شارژ سریع دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات از مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری اطلاعات ایران به نشانی ۱۶۴۹ بازدید کرد و با چگونگی عملکرد و دستاوردهای این سامانه‌ی خدمت رسان آشنا شد.

در این بازدید، احسان طالبی، مدیرکل دفتر همکاری‌های فرا سازمانی، ارتباط با صنعت و دانشگاه، اهم اقدامات انجام شده توسط سامانه ۱۶۴۹ در سال گذشته را تشریح کرد و اظهار داشت: مرکز تماس ۱۶۴۹ در سال ۱۴۰۱ و با هدف ارائه خدمت پایدار و مطمئن به دستگاه‌ها و مردم و با همکاری دفتر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اداره کل تدارکاتی و پشتیبانی در دو قالب مرکز تماس و سامانه اینترنتی کار خود را آغاز کرد.

این مرکز که دارای کادری مجرب و آموزش دیده است، در سال گذشته به بیش از ۷۷ هزار تماس تلفنی پاسخ داده است. مدیرکل دفتر همکاری‌های فرا سازمانی، ارتباط با صنعت و دانشگاه در خصوص وضعیت تماس‌های برقرار شده با این مرکز گفت: عمده‌ترین تماس‌های برقرار شده با این مرکز متعلق به شش فعالیت از مجموع فعالیت‌ها و طرح‌های سازمان فناوری اطلاعات ایران است. در این میان، بیشترین تماس‌ها با ثبت بیش از ۶۲ هزار بار تماس به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند تعلق دارد. مابقی تماس‌ها نیز به ترتیب متعلق به پنجره واحد زمین، پیام‌رسان‌ها، حمایت از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، گواهی‌های نرم‌افزار و سامانه پیامکی ۴۰۴۰ است.

طالبی در خصوص رویکرد این مرکز در سال جدید بیان داشت: با توجه به این که خدمت رسانی و انجام وظیفه پاسخگویی جز اولویت‌های سازمان فناوری اطلاعات ایران در سال پیش رو است، رضایت‌مندی مردم ضمن دریافت پاسخ پس از برقراری تماس با این مرکز و پاسخگویی به سوالات مرتبط با خدمات دارای تعرفه از اولویت‌های مرکز تماس ۱۶۴۹ در سال پیش رو خواهد بود.

گفتنی است، کسب و کارها و عموم متقاضیان، علاوه بر امکان برقراری تماس از طریق شماره ۱۶۴۹، با مراجعه به نشانی https://1649.ir می‌توانند از آخرین مصوبات و بخشنامه‌های دستگاه‌های ذیربط در خصوص حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال باخبر شوند و در صورت نیاز شکایت خود را از سکوها و دستگاه‌های متولی در این زمینه به ثبت برسانند.

کد خبر 6085520 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • آیا آیفون 15 ضد آب است؟ تست ضد آب بودن آن
  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • گوشی ریلمی Narzo 70 5G چه مشخصاتی دارد؟
  • دومین اسکودتو سریع اینتر با فتح دربی: نراتزوری ۲ستاره شد
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری
  • ابداع باتری سدیمی جدیدی که در چند ثانیه شارژ می‌شود
  • تولید دستگاه دمنده گاز CO۲ برای آندوسکوپی در ایران