Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید امین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان ، اظهار داشت: در سنوات گذشته به دلیل عبور آزادراه خرم‌آباد-اراک و برخورد این طرح با چند اثر تاریخی، موانع و مشکلاتی بوجود آمده که در چند نقطه موجب توقف این طرح شده است.

او با اشاره به اهمیت این طرح و لزوم اتمام آن افزود: در همین راستا و با هدف رفع موانع و مشکلات موجود از رؤسای پژوهشگاه میراث فرهنگی و همچنین پژوهشکده باستان‌شناسی دعوت کردیم تا به همراه کارشناسان استان، در تاریخ هشتم مرداد ماه ۱۳۹۹ به صورت میدانی محل را مورد مطالعه و کارشناسی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن بحث توسعه و لزوم اجرای این طرح بزرگ در آینده نزدیک مطالعات باستان‌شناسی این طرح به سرانجام برسد تا هر چه سریعتر مردم از مزایای آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به اهمیت ایجاد این آزاد راه و تاثیر مستقیم آن بر توسعه پایدار و رونق گردشگری استان، خواستار رفع موانع، با در نظر گرفتن اهمیت و ماهیت فرهنگی تپه‌های تاریخی شد.

بهروز عمرانی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی نیز در این باره گفت: جهت بررسی دقیق‌تر و ارائه راهکار اجرایی و عملیاتی به نقشه‌های توپوگرافی دقیق‌تری از محل تداخل آزاد راه با تپه‌های تاریخی رمضان و آهنگران نیاز داریم، تا پس از بررسی توسط کارشناسان مربوطه، بهترین راهکار ممکن با کمترین میزان خسارت به آثار، ارائه شود.

روح الله شیرازی رئیس پژوهشکده باستان شناسی نیز ضمن تاکید بر حفظ این آثار یادآور شد: این بازدید میدانی در محل تداخل آزاد راه با تپه‌های تاریخی آهنگران و رمضان و پیرو جلسه هفتم مردادماه امسال، شورای فنی وزارت میراث فرهنگی کشور انجام شده است. شیرازی گفت: هدف ما حفظ تپه‌های تاریخی و نیز اجرای طرح آزادراه به صورت توأمان است که جهت نیل به این اهداف، کارشناسان پژوهشکده باستان شناسی در کوتاه‌ترین زمان، طرح پیشنهادی ارائه شده از سوی کارشناسان استان را مورد بررسی و اعلام نظر قرار خواهند کرد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی آزاد راه باستان شناسی تپه های تاریخی باستان شناسی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با همکاری شهرداری و شورای شهرشهرستان ابهر ابتدا عرصه قلعه تپه را باید تدقیق کند و بعد از نامه نگاری با پژوهشگاه باستان‌شناسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز کاوش این سایت را دریافت کند و پس از کاوش، این بخش می‌تواند برای شهرستان تبدیل به سایت موزه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: برای ایجاد سایت موزه مذکور اقداماتی همچون ساماندهی فضایی، طراحی محیطی، اصلاح مسیرهای دسترسی، ورودی و خروجی منتهی به سایت و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در مسیر جاده باید توسط شهرداری و شورای شهر و همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان انجام شود

صفوی گفت: اجرای طرح توسعه امامزاده اسماعیل ابهر گامی مؤثر در راستای عمران و آبادانی این بنای تاریخی است که باید در این خصوص جلسه‌ای با موافقان و مخالفان طرح برگزار شود تا بتوانیم شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با ساماندهی محوطه امامزاده شناط این مکان به محلی برای تجمع مردم در مناسبت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل خواهد شد که تبیین این جایگاه و تبدیل آن به قطب فرهنگی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفوی افزود: طراحی و اجرای المان تاریخی برای سر در ورودی شهرستان ابهر برگرفته از قلعه تپه و المان آسیاب آبی در میدان اصلی شهرستا ن توسط شهرداری و شورای شهر انجام خواهد گرفت که با نظارت بر طراحی و اجرای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این شهرستان اجرا خواهد شد که هفته آینده جلسه‌ای در این خصوص در شهرداری شهرستان برگزار خواهد شد.

قلعه تپه ابهر مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام است و در ابهر، خیابان خلیل طهماسبی، روبه‌روی شبکه بهداشتی واقع شده است. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۱۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده

کد خبر 6082325

دیگر خبرها

  • تحول عظیم در بافت تاریخی شیراز با ثبت جهانی محور زندیه
  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • کاوش‌های باستان‌شناسی در پارس‌آباد و بیله‌سوار انجام می‌شود
  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • بازدید از بناهای تاریخی کردستان روز پنجشنبه رایگان است
  • کشف رود؛ اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین عامل سکونت در مشهد 
  • مطالعه و کاوش در ۵ محوطه باستانی استان اردبیل
  • ۱۸میلیارد تومان صرف مرمت بناهای تاریخی کردستان شد
  • حسینیه تکیه تاریخی مسجد یری پایین شهر زنجان مرمت می‌شود
  • تقدیر از استادکاران و مرمتگران/آسیب شناسی نشانه ضعف نیست