Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@17:45:55 GMT

پیشگیری از کرونا با مصرف این ۵ ماده مغذی!

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۱۲۶۷

مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نقش پروبیوتیک از منظر علمی و تاثیر آن بر سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس (سندرم تنفسی حاد)، مرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) و کووید ۱۹(بیماری تنفسی حاد کرونا ویروس-۲۰۱۹) را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: این ویروس در اولین ساعات درگیری با علائمی مانند سرفه، تب، تنگی نفس ایجاد می شود، همچنین در موارد شدیدتر این بیماری سبب پنومونی و سندروم حاد تنفسی شده و عفونت تنفسی را برای افراد به ارمغان می آورد، این بیماری از طریق ترشحات آلوده تنفسی و سطوح آلوده به ویروس، به افراد جامعه منتقل می شود.

 تاج آبادی ابراهیمی خبر داد: ویروس کرونا در انواع سطوح به مدت ۷ الی ۱۲ روز قابلیت عفونت زایی خود را همچنان حفظ می کند، به طورکلی همین امر بیانگر ثبات بالای ویروس جدید کروناست که البته یکی از راه های پیشگیری از ایجاد عفونت این بیماری تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ همچنین یکی دیگر  از وظایف سیستم ایمنی بدن محافظت در برابر میکرو ارگانیسم های مضر و بیماری زا در نظر گرفته شده است.

رئیس انجمن پروبیوتیک اظهار کرد: میکروارگانیسم های مفیدی که از آنها به عنوان پروبیوتیک وجود دارد با تقویت و تعدیل سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به عفونت ها را کاهش می دهد. به طورکلی این ترکیبات هم به صورت طبیعی در محصولات تخمیری از جمله مواد لبنی قرار دارد و هم به صورت مکمل دارویی تولید می شود؛ همچنین پروبیوتیــک هــا در ســطوح متعدد اثرات مفید خود را روی سیســتم ایمنــی بدن اعمال می‌کنند، افزایش تکثیر و بهبود عملکرد سلول های ایمنی به ویژه مقابله در برابر ویروس‌ها و باکتری های بیماری زا از فواید پروبیوتیک ها در مواجهه با عوامل بیماری زا هستند.

او در ادامه از فعالیت پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت ها خبرداد و گفت: پروبیوتیک ها و فیبر رژیم‌های غذایی می توانند سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت های ویروسی افزایش داده و به کاهش بار ویروسی ریه و افزایش بقا افراد جامعه کمک کند. به طورکلی رژیم غذایی سرشار از پروبیوتیک ها یا باکتری های مفید به تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق ایجاد تنوع در میکروبیوم روده کمک می کند.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران یادآوری کرد: پنج منبع غذایی از جمله گوشت گاو، ماهی تن، دانه های آفتابگردان، شیر و ماست برای افرادی که با محدودیت های غذایی مختلف رو به رو هستند مفید است؛ به طورکلی استفاده از مکمل های پروبیوتیک در کنار مراقبت های بهداشتی می تواند راهکار مناسبی برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن پروبیوتیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۱۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان