Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله فیروزی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا اظهارداشت: با وجود اینکه زمان زیادی است که خودروسازان و قطعه سازان بزرگ و توانمندی در کشور فعالیت می‌کنند ولی بعد از گذشت این همه سال، خودروساز، قطعه ساز و مردم از شرایط صنعت خودرو در کشور رضایت ندارند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر از ظرفیت و توان شرکت‌های دانش بنیان و فعال در صنایع های‌تک برای صنعت خودروسازی که نیازمند قطعات ویژه و خاص نیست، استفاده شود، شاهد تحولات مهمی در این صنعت خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت قیمت خودرو در بازار طی ماه‌های اخیر گفت: خودرو سازان مدعی هستند که در شرایط فعلی قیمت تمام شده خودرو بیش از قیمت آن در بازار است که سبب زیان آنها می‌شود. قطعه سازان هم می‌گویند به دلیل تاخیر در پرداخت خودروسازان، دچار زیان شده‌اند و مردم هم از قیمت بالا و کیفیت پایین خودرو و خدمات نامناسب پس از فروش ناراضی هستند.

وی تصریح کرد: باید تمام زنجیره تولید از مبدا تا مقصد توسط کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی شود و کمیته‌ای با حضور اعضای کمیسیون، خودروسازان، قطعه سازان و در صورت لزوم بانک‌ها پیگیر این مطالبات باشند.

وی درباره شناور شدن قیمت خودرو به دلیل نوسانات قیمت ارز اظهارداشت: در هفته های اخیر اعلام شده بود که  با توجه به نوسانات قیمت ارز، خودروسازان می‌توانند قیمت تمام شده خودرو را تغییر دهند. اما سوال اینجاست که مگر چند درصد قیمت خودرو به ارز وابسته است؟ خودروسازان مدعی هستند که بیشتر قطعات خودرو تولید داخل است و این تناقض‌ها باید در کمیسیون بررسی شود.

۶ کمیته در کمیسیون صنایع و معادن طرح‌های مختلف را بررسی می‌کنند

وی با بیان اینکه ۶ کمیته در کمیسیون صنایع مجلس طرح‌های کوتاه مدت و بلند مدت را در حوزه‌های مختلف از جمله پتروشیمی، صنایع و معادن پیگیری می‌کنند، اظهارداشت: به عنوان مثال در یکی از کمیته‌ها جهش تولید دانش بنیان در دستور کار قرار دارد و افراد متخصص وزارتخانه‌ها و دیگر نمایندگان این موضوع را پیگیری می‌کنند.

به گفته فیروزی، تامین معیشت مردم، ‌خودرو، فعال کردن معادن راکد با تسهیل امور و مقررات زدایی، هدایت تسهیلات بانکی به سمت صنایع، دیپلماسی زنجیره صادرات با کمک وزارت خارجه، افزایش فعالیت در پتروشیمی و توجه به شرکت‌های دانش بنیان برای تحول در صنایع از جمله موضوعات اولویت‌دار کمیسیون صنایع و معادن مجلس است.

طرح دوفوریتی حمایت از معیشت در دستور کار کمیسیون نیست

وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات یکی از نمایندگان مبنی بر بررسی طرح دو فوریتی حمایت از معیشت مردم در کمیسیون صنایع و معادن گفت:‌ تامین نیازهای ضروری مردم جزو برنامه‌های همه کمیسیون‌های مجلس از جمله کمیسیون صنایع و معادن است ولی هنوز طرحی برای حمایت از معیشت مردم در دستور کار کمیسیون صنایع قرار نگرفته است.

فیروزی با بیان اینکه تامین منابع مالی برای طرح‌های معیشتی مهم است، اظهارداشت: هر چند معیشت مردم بسیار مهم است ولی باید به سمت کارهای ماندگار و مبنایی برویم که منجر به افزایش تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری پایدار شده و توازن اقتصادی ایجاد کند.

نماینده مردم فسا در مجلس خاطرنشان کرد: طرح‌ها و ایده‌های مختلف توسط نمایندگان ارائه می‌شود ولی با توجه محدویت‌ منابع باید این طرح‌ها را منطقی پیش برد و نباید طرحی ارائه کرد که منابع مالی آن تامین نباشد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از دولت خواست که با توجه به اینکه وزارت صمت بخش‌های صنعت، معدن، بازرگانی، مسکن و ... را در بر می‌گیرد،  زودتر وزیر مربوطه این وزارتخانه معرفی کند تا زندگی مردم با موضوع ساختاری گره نخورد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی قیمت خودرو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خودرو صنعت قطعه سازی فسا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قیمت خودرو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خودرو صنعت قطعه سازی فسا مجلس شورای اسلامی قیمت خودرو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خودرو صنعت قطعه سازی فسا کمیسیون صنایع و معادن مجلس مجلس شورای اسلامی معیشت مردم قیمت خودرو دانش بنیان طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه نجات اقتصاد استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر پنج شنبه در نشست صمیمی با جمعی از نخبگان شهرستان مرند، استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی را نسخه نجات کشور دانست و گفت: جهش تولید فقط با حضور و مشارکت مردم امکان‌پذیر است.

استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه در تماس تلفنی با تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، مسائل مطرح‌شده از سوی نخبگان شهرستان مرند را پیگیری کرد.

احداث شهرک صنعتی مبل، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، تأمین بذر هیبرید برای کشاورزان، حل مشکلات مالیاتی هنرمندان، تأمین مسکن خانواده‌های شهدا و جانبازان، ایجاد پارک لجستیک و تأمین زمین برای پروژه‌های فرهنگی و درمانی شهرستان از جمله موضوعاتی بود که در تماس تلفنی استاندار با مدیران استانی مورد پیگیری قرار گرفت.

در ادامه استاندار آذربایجان شرقی طی سخنانی از مردم شهرستان مرند به خاطر خلق حماسه در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ قدردانی کرد و گفت: این انتخابات با تلاش کلیه عوامل اجرایی و نظارت و تلاشگران عرصه امنیت، در کمال صحت و سلامت برگزار شد و شاهد حاکمیت اراده مردم برای تشکیل مجلس قوی برای ایران قوی بودیم.

مالک رحمتی با بیان اینکه در دو سال گذشته تمام توان دولت مردمی مصروف جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته شده است، افزود: متأسفانه در گذشته پروژه‌هایی شروع شده و به حال خود رها شده بود و براین اساس اعلام کردیم که ما برای کلنگ‌زنی نیامده‌ایم و تلاش خواهیم کرد پروژه‌هایی که شروع شده را به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره به اینکه دغدغه دولت، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است، گفت: متأسفانه در جای‌جای استان و شهرستان‌های ما پروژه‌های نیمه‌کاره رهاشده وجود دارد که دولت به اندازه منابع و امکانات خود برای تکمیل آنها تلاش خواهد کرد؛ اما نسخه نجات در این زمینه، استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است و براین اساس آمادگی داریم با استفاده از ظرفیت قانون مولدسازی، هر پروژه نیمه‌کاره را در هر شرایطی به بخش خصوصی واگذار کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه جهش تولید فقط با حضور و مشارکت مردم امکان‌پذیر است، افزود: نخبگان باید این موضوع را از دولت مطالبه کنند و ما مسئولان نیز به عنوان خادمان مردم باید این سیاست را اجرایی کنیم.

رحمتی ادامه داد: تمام موفقیت‌هایی که در این کشور به دست آمده فقط با حضور مردم حاصل شده و در همه دستاوردهای کشور، محوریت با مردم بوده است؛ در عرصه‌های متعدد فرهنگی و جهادی هم اگر امروز حرکتی رو به جلو هست عنصر اصلی آن مردم هستند.

وی افزود: در اقتصاد هم حلقه گمشده این بود که دولت می‌خواست همه کارها را خودش انجام دهد، اما واقعیت این است که توان دولت برای اتمام پروژه‌ها و حرکت جهشی کافی نیست.

رحمتی گفت: اگر می‌خواهیم اقتصاد ما فعال باشد باید میدان را در اختیار بخش خصوصی و مردم قرار دهیم و دولت نباید هیچ وظیفه‌ای جز سیاست‌گذاری، راهبری، تسهیل‌گری و نظارت داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها در این زمینه نقش مطالبه‌گری دارند، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی مکلفند با رسانه‌ها تعامل داشته باشند و در تمام استان باید رسانه‌ها بتوانند در یک فضای شفاف و مطلوب فعالیت کنند.

وی افزود: رسانه‌ها هم باید در کنار اطلاع‌رسانی و انعکاس صادقانه اخبار، تقویت ایمان و امید در میان مردم را مد نظر قرار دهند و در گفتمان‌سازی و اقناع افکار عمومی نقش ایفا کنند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین درخصوص مطالبه فعالان صنعت مبلمان شهرستان مرند مبنی بر ایجاد شهرک صنعتی مبل، گفت: با توجه به فعالیت یک‌هزار واحد تولید مبلمان در این شهرستان، یکی از کارهایی که به اشتغال و تولید در این حوزه کمک می‌کند تأسیس این شهرک خصوصی است که باید کارهای اجرایی آن ظرف یک ماه انجام شده و در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان مطرح شود.

وی درخصوص مسائل و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان شهرستان هم گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در حوزه دانش‌بنیان شهرستان انجام شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرستان نیازمند ایجاد یک پارک یا مرکز رشد هستند.

رحمتی افزود: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یک مسیر میان‌بر برای جهش تولید است و هرچه بتوانیم با حمایت از این شرکت‌ها، شکاف بین صنایع سنتی و پیشرفته را کم کنیم در این زمینه موفق‌تر خواهیم بود.

کد خبر 6064260

دیگر خبرها

  • نسخه نجات اقتصاد استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است
  • خودروسازان از قیمت گذاری دستوری معاف می شوند؟
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • نماینده مجلس: دولت کاری کرده که شرکت‌هایی که کار دانش‌بنیان نمی‌کنند، خودشان را دانش‌بنیان جا می‌زنند
  • ارتقای توان صادراتی دانش بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در ۱۴۰۳
  • نماینده مجلس:دولت رئیسی کاری کرده که حتی شرکتهایی که کار دانش بنیان نمی کنند، خودشان را دانش بنیان جا می زنند
  • مردمی سازی اقتصاد، راهکار مشارکت مردم در جهش تولید
  • عضویت ۵ شرکت دانش بنیان در صندوق بخش کشاورزی خراسان شمالی/کاهش توان مالی صندوق های کشاورزی