Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شرمن در مقاله‌ای با عنوان "نابودی کامل سیاست خارجی ایالات متحده در زمان ترامپ" که جمعه در نشریه "فارن پالیسی" منتشر شد به شکست رویکرد سیاست‌های دولت آمریکا در قبال تهدیدات جهانی از جمله بیماری کووید ۱۹، روسیه، ایران، چین و کره شمالی پرداخت. 

وی در این مقاله نوشت: در نتیجه ناکامی‌های ترامپ از زمان به قدرت رسیدن وی، خاورمیانه از صلح فاصله گرفته و به قیام بعدی فلسطین نزدیک‌تر شده است، مردم کوبا و ونزوئلا با آینده‌ای تلخ رو به رو هستند، وعده تجدید آفریقا کنار گذاشته شده است و هیچ چالش واقعی برای روسیه یا چین وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شرمن در ادامه می‌نویسد: "رویکرد سیاست خارجی ترامپ در قبال ایران نمونه رویکرد دردناک و پرهزینه دیگری است. بیش از سه سال از خروج دولت ترامپ از توافق هسته‌ای (برجام) می‌گذرد و ایران صاحب اورانیوم غنی‌شده بیشتر، تأسیسات هسته‌ای فعال‌تر، فناوری‌های پیشرفته‌تر و زمان‌کوتاه‌تری برای ساخت سلاح هسته‌ای شده است. "

به نوشته شرمن، مایک پمپئو وزیرامورخارجه آمریکا و برایان هوک نماینده ویژه این کشور در امور ایران در حالی مدعی پیشبرد سیاست فشار حداکثری علیه ایران هستند که هدف نهایی آن‌ها به رغم اصرار بر نبود تغییر رژیم در ایران همچنان گنگ و نامفهوم است. 

با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و چالش‌های متعدد ترامپ برای پیروزی در این انتخابات، شرمن تاکید می‌کند که سیاست خارجی آمریکا در دوران ترامپ نابود شده است و تنها هدف باقی مانده برای وی به منظور پیروزی در انتخابات کمک از کشورهای خارجی (روسیه) است. 

به نوشته شرمن، سکوت دولت ترامپ در برابر گزارش همکاری طالبان با روسیه برای کشتن نیروهای آمریکا در افغانستان نمونه بارز شکست و ناکامی سیاست خارجی وی با نزدیک شدن به زمان انتخابات است. 
 
 

برچسب‌ها روسیه وندی شرمن ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مایک پمپئو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه وندی شرمن ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مایک پمپئو روسیه وندی شرمن ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مایک پمپئو سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان دیپلماسی است، نه جنگ/ فضا را سرد کنید؛ گرم نکنید

عباس آخوندی، وزیر راه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

این چند جمله را برای ثبت در تاریخ می نویسم. و با امید آن‌که با عقل سردِ سرد، دور از هیجان و با تدبیر مقامات تصمیم‌گیر امکان گریز از درگیری در جنگ فراهم شود. 

در این موقعیت از تاریخ ایران باید به شدت نگران نفوذ سرویس‌ها و آشفته‌سازی فضا بود. فکر نکنیم، فضای هیجانی موجود، لزوما متضمن منافع ملی است. عقل سرد و تدبیر بر هیجان ارجحیت دارد. 

 عنوان حمله ایران به تاسیاست نظامی اسرائیل، تنبیه، دفاع از حیثیت ملی ایران، بازدارندگی و تمام بود. استحاله از این وضعیت به یک وضعیت جنگی و حماسی سم مهلک سیاست ایران در این مقطع است. 

خط تبلیغی ایران باید این باشد که ما آنجا که لازم بود توانمان را نشان دهیم، دادیم. حالا همانند یک پیروز باید از صحنه بیرون بیاییم. نه آن‌که در صحنه بمانیم و ندای هل من مبارز سر دهیم. ما باید در اوج، از صحنه خارج شویم. ماندن ما در میدان ما را از اوج به زیر خواهد کشید. 

سیاست تبلیغی ایران باید این باشد که ما تا آخرین لحظه طرفدار دیپلماسی هستیم و به آن وفادار خواهم ماند. البته که هوشیاری خود را برای دفاع از سرزمین ایران حفظ خواهیم کرد و برای آن جان‌فشانی خواهیم نمود. اینکه وزارتخارجه ما بگوید زمان پاسخ‌گویی ما به لحظه کاهش یافته است، این عین بی‌سیاستی است.

هیچ کس در منازعه دست خود را رو نمی کند و برای خود پیشاپیش مشکل ایجاد نمی‌کند. او باید بگوید ما امیدواریم که تمام کشورهای جهان راه دیپلماسی را در پیش بگیرند. ایران باید تاکید کند که آماده مذاکره در تمام سطوح و با تمام کشورهای جهان و سازمان ملل برای استقرار امنیت در جهان و منطقه است. 

 من از مقاله‌ای که امروز بایدن تحت "عنوان لحظه حقیقت اوکراین و اسرائیل" انتشار داد، اتخاذ یک سیاست سه مرحله‌ای را استنباط می‌کنم. مرحله اول مخالفت با تشدید جنگ، مرحله دوم اجازه درگیری و به قول خودشان دفاع از خود به اسرائیل و مرحله سوم ایجاد اجماع جهانی و منطقه‌ای برای یک نوع تحریم همه‌جانبه علیه توانمندی دفاعی ایران است.

البته این روش سیاسی بایدن در درگیری‌های قبلی هم بوده‌است. در این مورد نیز به همین نوع عمل می‌کند و اینک در مرحه دوم به مفهوم رفع منع است. در مرحله بعدی وارد فرایند اجماع‌سازی علیه ایران خواهد شد. قطعا در این مرحله همه‌ی کشورهای منطقه به او خواهند پیوست.

این را از موضع‌گیری وزرای خارجه انگلستان و آلمان در روز جاری نیز می‌توان فهمید. روسیه و چین نیز در یک فرایند زمان‌بر؛ تاکید می‌کنم زمان‌بر و نه فوری و در موقعیت‌هایی که ساخته خواهد شد با آن موافقت خواهند کرد و یا دستِ‌کم مخالفت نخواهند نمود. بنابراین، از قضا سیاست ما در برابر تجاوز مجدد اسرائیل باید خویشتنداری و احاله آن به موقعیت‌های دیگر و پاسخ‌های غیرمستقیم باشد. ما باید فضا را سرد کنیم. گرم نکنیم. گرم کردن فضا عین خواسته اسرائیل است.

منبع: کانال نویسنده

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد حکیم: قدرت ایران با شکست دیوار امنیتی اسرائیل ثابت شد

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: قضاوت ما بر مبنای رفتار کاخ سفید است/ ریزپرنده‎‌های اصفهان درحد اسباب‌بازی بودند
  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • نگاه استراتژیک غرب به هند در سایه انتخابات مجلس عوام/ چشم پوشی غرب از نگرانی‌های دموکراتیک
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • بکش اما خطا نکن!
  • آمریکا سیاست دوگانه خود در قبال تروریسم را کنار بگذارد
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • زمان دیپلماسی است، نه جنگ/ فضا را سرد کنید؛ گرم نکنید
  • بایدن: ایران می خواهد تنها دولت یهودی موجود در جهان را محو کند | اکنون زمان مناسبی برای پشت کردن به اسرائیل نیست