Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور و مدارس خارج از کشور با بیان اینکه ۴۰ درصد دانش‌آموزان دنیا از آموزش تلویزیونی بهره‌مند شدند، گفت: ۷۶۰ میلیون دانش‌آموز یعنی ۴۳ درصد به اینترنت دسترسی ندارند و ۵۶ میلیون دانش‌آموز نیز تحت پوشش تلفن همراه نیستند.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش در برنامه پرسشگر با موضوع «آموزش، کرونا و تجربه جهانی»، اظهار کرد: در ارتباط با کرونا واقعیت این است که عظیم‌ترین و گسترده ‌ترین تأثیر را بر نظام آموزشی داشته است حتی این تأثیر بیشتر از جنگ جهانی اول و دوم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: ۹۱.۱ درصد یادگیرندگان دنیا در اواخر فروردین خارج از مدرسه بودند و از ۱۹۱ کشور دنیا، بیشتر از ۸۰ درصد کشورها موفق نشدند به دلیل رعایت پروتکل‌ها، آموزش حضوری داشته باشند.

کریمی ادامه داد: در کشور ایران، بازگشایی یک ماهه مدارس پیش‌بینی شد که در روزهای اول، ۱۰ تا ۱۲ درصد دانش‌آموزان به مدرسه آمدند و در روزهای بعد این تعداد به یک تا دو درصد رسید.

وی با بیان اینکه اکثر کشورها در قبال ماجرای کرونا و آموزش‌های ارائه دهنده غافلگیر شدند، گفت: برخی کشورها آموزش‌های تلویزیونی ارائه دادند و در ایران مدرسه تلویزیونی ایجاد شد.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: برخی کشورها مثل ژاپن و کره جنوبی که زیرساخت‌های آموزش مجازی آماده بود، بلافاصله پلتفرم‌ها را گسترش دادند ولی برخی کشورها ساز و کار آن، آماده نبود؛ در ایران هم پلتفرم خاصی نبود و بعد از یک ماه، شبکه آموزش دانش‌آموزی(شاد) ایجاد شد.

وی با بیان اینکه نیمی از دانش‌آموزان دنیا امکان  دسترسی به آموزش مجازی را ندارند، گفت:
در این راستا دولت‌ها مجبور شدند بودجه خاصی را برای آن در نظر بگیرند و خیلی از دولت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه کردند.

کریمی در پاسخ به این پرسش که «آیا کشورهای دیگر کنکور را برگزار کردند؟»، با تأکید بر این نکته که کرونا آینده مشخصی ندارد و معلوم نیست چقدر ادامه دارد، گفت: برخی کشورها مانند کره و ژاپن، آزمون سراسری را برگزار کردند و اکثر کشورها آزمون پایه دوازدهم را حضوری برگزار کردند چرا که آینده بچه‌ها در میان است

وی تصریح کرد: کشورها بعد از اینکه گرفتار کرونا شدند، تلاش کردند جریان آموزش متوقف نشود البته بعضی کشورها مثل اسپانیا شرایط به دلیل وضعیت کرونا خاص بود.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: در ایران، ا‌ول آموزش تلویزیونی و بعد آموزش مجازی ارائه شد و برای برخی دانش‌آموزان که دسترسی به این آموزش‌ها امکان‌پذیر نبود، بسته‌های آموزشی پیش‌بینی شد.

وی با بیان اینکه ۴۰ درصد دانش‌آموزان دنیا از آموزش تلویزیونی بهره‌مند شدند، گفت: ۷۶۰ میلیون دانش‌آموز یعنی ۴۳ درصد به اینترنت دسترسی ندارند و ۵۶ میلیون دانش‌آموز نیز تحت پوشش تلفن همراه نیستند.

کریمی با اشاره به اهمیت بازگشایی مدارس در برخی کشورها، اظهار کرد: برخی کشورها به دنبال بازگشایی مدارس بودند چون قرار بود که کسب و کار باز شود و والدین باید برای اشتغال فرزندشان را به مدرسه بفرستند بر همین اساس انگلستان اعلام کرد که مدارس باید باز شود حتی برای دانش‌آموزان معلول، مدارس باز شد چرا که بخش عمده‌ای از خدمات حمایتی در داخل مدرسه انجام می‌شود.

وی درباره وضعیت مدارس در سال تحصیلی جدید، گفت: همه کشورهای دنیا بنا را بر این گذاشتند که مدارس باز شود چرا که بر اساس آمار یونسکو، تعداد زیادی از دانش‌آموزان در این مدت ورود کرونا ترک تحصیل کردند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور افزود: ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس پیش‌بینی شده است؛ اولین سناریو، بازگشایی کامل مانند کره جنوبی است؛ دومین سناریو، زرد یا بازگشایی ناقص است یعنی دانش‌آموزان دو روز در هفته مدرسه بروند و اگر تعداد زیاد بود به روزهای زوج و فرد تقسیم شوند؛ سناریوی سوم هم قرمز و بسته بودن کامل مدارس است.

وی ادامه داد: سناریوی آموزش و پرورش ایران، تقویت مدارس تلویزیونی است البته یکطرفه است و نمی شود که مطمئن شد که بچه‌ها پای تلویزیون بنشینند و بر همین اساس شبکه «شاد» ایجاد شد که بخشی از آموزش تلویزیونی در «شاد» قرار دارد.

کریمی با بیان اینکه ۸۹ درصد دانش‌آموزان در شبکه شاد ثبت‌نام شدند، گفت: البته ممکن است در یک خانواده ۳ نفره، دسترسی به یک تلفن همراه باشد.

وی افزود: ۳ میلیون دانش‌آموز ابزار مناسب برای دسترسی به اینترنت را ندارند که بخشی از آن، ۵۵۰ هزار اتباع خارجی هستند که ۵۰۰ هزار نفر دسترسی ندارند و یعنی بخشی نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دسترسی به ابزار مناسب ندارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان اینترنت مدارس آموزش رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور میلیون دانش آموز درصد دانش آموزان آموزش تلویزیونی بازگشایی مدارس برخی کشورها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ محمد حسین رمضانی گفت: در پی انتشار خبری در یکی از پایگاه‌های خبری گیلان در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، با عنوان «تنبیه فیزیکی دانش آموز در یکی از مدارس سنگر» و رو تیتر «با معلم خاطی برخورد می‌شود؟»، اذعان می‌شود که این موضوع مربوط به سال گذشته است و با فرد خاطی هم برخورد شد.

وی افزود: پس از شکایت خانواده یک دانش آموز اهل سنگر از تنبیه بدنی فرزندشان در مدرسه، آبان سال گذشته، پس از بررسی‌های انجام شده و معرفی این معلم به هیئت تخلفات اداری، تخلف معلم مدرسه مشخص شده و رای محکومیت وی صادر شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان گفت: بر اساس مواد ۸۱ و ۸۲ آیین نامه اجرایی مدارس، هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموز و بدرفتاری ممنوع است.

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد