Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کنترل قیمت‌ها راهکارها و اقدامات این وزارتخانه را برای کنترل قیمت تشریح کرد.

حسین مدرس خیابانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با تأکید بر اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر کنترل قیمت‌ها و برخورد با هرگونه گران‌فروشی و کمبود کالا در بازار گفت: وزارت صمت به شدت با هر گونه افزایش قیمت افسار گسیخته مقابله کرده و تمرکز اصلی خود را علاوه بر تامین به موقع مایحتاج مورد نیاز مردم، بر نظارت بر انبارها و مراکز نگهداری کالاها قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*هیچ گونه کمبود کالایی در بازار وجود ندارد

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه هیچگونه کمبود کالای اساسی و اقلام ضروری مورد نیاز مردم وجود ندارد و کالاهای اساسی به میزان مکفی تأمین شده است، افزود: بر این اساس، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، آن دسته از تغییرات قیمت مورد تقاضای بخش تولید کشور را که متأثر از شاخص‌های کلان اقتصادی بوده و به صورت منطقی رخ داده، مورد رسیدگی قرار خواهد داد؛ اما هیچ تولیدکننده‌ای بدون اخذ مجوز از این سازمان، حق تغییر قیمت را ندارد.

وی تأکید کرد: بر این اساس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با هر گونه افزایش قیمت بدون ضابطه به شدت برخورد خواهد کرد.

* مردم از مغازه‌هایی که برچسب قیمت ندارند، کالا خریداری نکنند

مدرس خیابانی ادامه داد: در این میان، از مردم نیز درخواست می‌شود تا کالاها و مایحتاج مورد نیاز خود را تنها از مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی خریداری کنند که دارای برچسب قیمت باشند؛ ضمن اینکه به عنوان ناظران بر بازار، تفاوت بین قیمت‌هایی که سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام می‌کند با بازار را نیز، از طریق سامانه 124 اطلاع بدهند.

وی ادامه داد: بر این اساس تمرکز اصلی بازرسی‌ها بر روی 100 قلم کالای اساسی و ضروری مورد نیاز و مرتبط با معیشت مردم است؛ ضمن اینکه طرح‌های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اولویت‌دار نیز با هماهنگی سازمان‌های نظارتی همچون دادستانی، سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسان اصناف در حال اجرا است؛ ضمن اینکه سامانه‌هایی نیز تدارک دیده شده است که کالاهای تولیدی و موجودی انبارها را ردیابی می‌کند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه سامانه جامع انبارها، موجودی کالا را به دقت رصد می‌کند، خاطرنشان کرد: این سامانه در هر کجا که انباشت کالا چه در محل‌های توزیع و انبارهای عمومی و چه در انبار کارخانجات وجود داشته باشد را رصد کرده و اگر صاحبان کالا، اعلام موجودی نکنند، با آن‌ها برخورد می‌کند.

* ساز و کارهای عرضه کالاها در بورس کالا اصلاح می‌شوند

وی اصلاح ساز و کارهای عرضه کالا در بورس را از جمله سیاست‌های مقابله با گران فروشی و برخی جریانات برهم زننده بازار دانست و گفت: برخی ساز و کارها در بورس کالا اصلاح شده تا مکانیزم عرضه و تقاضای مواد اولیه در بورس را دارای حساب و کتاب بیشتری نماید، بر این اساس این اصلاحات در حوزه عرضه و تقاضای محصولات پتروشیمی و نیز محصولات فولادی قابل پیگیری است؛ چراکه پاشنه آشیل بورس این است که عرضه فولاد و پتروشیمی در آن، اتصال قوی با مصرف‌کنندگان و تقاضای واقعی ندارد. بنابراین ساز و کارها باید به گونه‌ای تدارک دیده شود که تقاضای کاذب در بخش خریداران از بین برود و تقاضاهای موجود از طریق سامانه بهین‌یاب، مجدد مورد بررسی قرار گیرد تا تقاضای غیرواقعی را مدیریت نماید.

مدرس خیابانی ادامه داد: چنانچه تقاضای کاذب در بورس کالا پاسخ داده شود، آن گاه محصول خریداری شده در بازار آزاد عرضه می‌شود و قیمت را تا چند برابر افزایش می‌دهد؛ این در حالی است که در بخش عرضه نیز، باید عرضه محصولات به نحوی صورت گیرد که کارخانجات نیز بدون مواد اولیه باقی نمانند.

* دولت نسبت به افزایش قیمت کالاها بی‌تفاوت نیست

وی افزود: دولت به هیچ وجه نسبت به افزایش قیمت کالاها بی‌تفاوت نیست و حتما هم در عرضه و پاسخ گویی به تقاضای موجود برای صد قلم کالا نیز دقت لازم را به عمل خواهد آورد، ضمن اینکه بر روی انبارها و مراکز نگهداری کالا به شدت دقیق شده و با هر گونه تخلف برخورد می‌کند.

مدرس خیابانی راه‌اندازی سامانه بازرسی الکترونیکی و ارسال پرونده‎‌های تخلفات به سازمان‌های نظارتی را از جمله راهکارهای کنترل قیمت‌ها دانست و گفت: راه‌اندازی سامانه الکترونیکی بازرسی و ارسال پرونده‌ها در قالب آن، کمک بسیاری خواهد کرد تا با تخلفات در سریعترین زمان ممکن برخورد کرد، این در حالی است که سازمان تعزیرات حکومتی نیز پای کار بوده و با گشت‌های مشترکی که تعریف کرده است، تلاش نموده تا با تخلفات برخورد نماید.

سرپرست وزرات صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه باید با ایجاد عرضه و افزایش تولیدات داخلی، به تعادل بازار کمک کرد گفت: وفور کالا حتما کمک خواهد کرد تا گرانی‌های ناشی از کمبود کالا پیش نیاید؛ به همین دلیل باید به مردم اطمینان داد که هم اکنون هیچ گونه کمبودی در تامین کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز مردم وجود ندارد و این کالاها به میزان کافی برای تامین نیازهای مردم ظرف ماههای آینده، تامین شده و جای نگرانی نیست.

* کالاهای احتکار شده در انبارها به قیمت مصوب میان مردم توزیع می‌شود

مدرس خیابانی گفت: سازمان‌های صمت در استان‌ها مکلف هستند که آمارهای بازرسی و آمارهای تشکیل پرونده را نیز به صورت روزانه اعلام نمایند.

وی اظهار داشت: کالاهای کشف شده از انبارها با ابلاغیه دادستانی، به قیمت مصوب بین مردم توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری قیمت وزارت صنعت کنترل قیمت ها حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت مصرف کنندگان مدرس خیابانی معدن و تجارت افزایش قیمت بر این اساس وزارت صنعت کمبود کالا کنترل قیمت مورد نیاز قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.

گروه دیجیتال بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید کاظم موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از این شرکت خارجی اظهار کرد: عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. در چنین شرایطی مردم می‌توانند به دلیل خسارتی که از این محل شامل حالشان شده از عرضه کننده آن شکایت کنند.


نایب رئیس کمیسیون مجلس اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: کالا‌هایی باید در بازار عرضه شود که از تایید استاندارد‌های داخلی و بین المللی برخوردار باشد. اخیرا در فضای رسانه‌ای کشور شنیده شده که تلفن همراه تقلبی با عنوان نوکیا در بازار فروخته می‌شود که از اصالت کافی برخوردار نیست. خرید این موبایل صرفاً باعث هدررفت پول مردم می‌شود؛ لذا، فروش این نوع تلفن‌های همراه را دور از انصاف و حرام می‌دانم.


وی تاکید کرد: نهاد‌های نظارتی کشور مانند سازمان بازرسی کل کشور و تعزیرات حکومتی باید به این موضوع ورود کنند. وزارت صمت هم به عنوان متولی بازار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد. مگر مردم ایران افراد متقلبی هستند که اکنون بخواهند از گوشی تقلبی استفاده کنند.


موسوی در پایان تصریح کرد: مردم در بازار پول یک کالای اصل را پرداخت می‌کنند، اما در نهایت یک محصول تقلبی را دریافت می‌کنند. بروز مسائل مشابه با این موضوع صرفا باعث بی اعتمادی مردم به بازار و مخدوش شدن ذهنیت آن‌ها نسبت به فضای اقتصادی کشور می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: موبایل ، بازار موبایل ، نوکیا ایرانی ، وزارت صمت ، سازمان تعزیرات حکومتی ، سازمان بازرسی کل کشور ، کالای تقلبی ، استاندارد لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9U

دیگر خبرها

  • پشت پرده «قلیان اکسیژن»؛ قلیان اکسیژن چیست و قیمت آن چقدر است؟
  • افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در کوهبنان
  • فاو J6-460 در بورس کالا به فروش می‌رسد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • شرایط واگذاری سهام استقلال اعلام شد + عکس
  • شرایط واگذاری سهام پرسپولیس اعلام شد + عکس