Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران در حالیکه بسیاری از مردم در تامین ماسک مورد نیاز خود برای مقابله با ویروس کرونا، در مازندران با مشکل روبه‌رو هستند و به جای داروخانه‌ها از "سوپرمارکت تا فروشگاه پوشاک"، با قیمت‌های مختلف آن را تهیه می‌کنند، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران معتقد است با دریافت مجوز فعالیت تولید ماسک سه کارخانه در این استان، وضعیت بهتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند بر خلاف آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع آن در مازندران که تهیه ماسک از داروخانه‌ها و مراکز تجهیزات پزشکی، با موانع و مشکلات فراوانی رو به رو بود و این روزها، شرایط به مراتب بهتر از گذشته است اما هنوز هم گرانی قیمت ماسک بر خلاف قیمت مصوب و یا نبود آن در داروخانه‌ها، باعث شده مردم ماسک مورد نیاز خود را از سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های پوشاک و لوازم آرایشی بهداشتی تامین کنند.

یک فروشنده پوشاک در یکی از شهرهای مرکزی مازندران، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل ارتباط مناسب با یکی از کارگاه‌های تولید ماسک در تهران، پایان هر هفته، برای دوستان و بستگان خود ماسک تهیه می‌کنم و به آنها تحویل می‌دهم.

وی با تاکید بر اینکه این روزها، مسئولان ستاد مبارزه با کرونا بر لزوم استفاده از ماسک تاکید می‌کنند و از طرفی مردم به سختی و یا با قیمت بالا، می‌توانند آن را از داروخانه‌ها تامین کنند، گفت: یک بسته ماسک ۵۰ تایی، ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

این فروشنده با اشاره به اینکه به دنبال کسب درآمد از فروش ماسک نیستم و عینا مبلغ دریافتی را به حساب شرکت تولیدی واریز می‌کنم، تصریح کرد: تنها به فکر کمک به مردم هستم و امیدوارم مسئولان نیز فکری به حال تامین بهتر و مطلوب‌تر ماسک با قیمت مناسب‌تر بکنند.

هرچند افراد زیادی این روزها، زمانی که با کمبود ماسک در داروخانه‌ها رو به رو شدند، حاضر بودند به چند برابر قیمت مصوب آن را از جای دیگر تامین کنند اما معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه، شرایط برای تولید ماسک در حال بهتر شدن است، اظهار کرد: ماسک های موجود به دو صورت صنعتی و کارگاهی تولید می شوند، ماسک های صنعتی برای تامین حفاظت کادر بهداشتی و درمانی استان توسط یک شرکت تولیدی در مازندران  به دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل تحویل می‌شود.

محمدرضا شیران با تاکید بر اینکه به دنبال آن هستیم تا مجوز فعالیت سه کارخانه تولید ماسک را از وزارت بهداشت دریافت کنیم، گفت: با راه اندازی آنها وضعیت تامین و توزیع ماسک در استان بهتر می شود.

وی افزود: قیمت تمام شده ماسک ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ تومان تصویب شده است این در حالی است که تولید کنندگان می گویند این قیمت زمانی است که مواد اولیه با قیمت دولتی تهیه شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه ماسک های کارگاهی عرضه شده در داروخانه ها از دانشگاه علوم پزشکی مازندران مجوز سه ماهه دریافت کردند، گفت: برای تولید کنندگان ماسک های کارگاهی از سازمان صنعت و معدن تقاضا کردیم تا سهمیه پارچه به قیمت متعادل و دولتی در نظر بگیرند تا تولیدکنندگان ماسک در راستای کاهش قیمت و افزایش کیفیت تولیدات خود مواد اولیه را از بازار آزاد تهیه نکنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران توزیع ماسک توسط شرکت های واسط را که یکی دیگر از مشکلات افزایش قیمت تمام شده ماسک دانست و افزود: برای رفع این مشکل به برخی از کارگاه های تولیدی و یک شرکت مجوز توزیع موقت داده شده است‌.

معاون غذا و دارودانشگاه علوم‌پرشکی مازندران با اشاره به اینکه ماسک‌ مازندران از کارخانه کلاردشت تامین‌ می‌شود گفت: شرکت های تولیدی ماسک سهمیه پارچه ندارند و صنعت و معدن تجارت تاکنون نتوانسته برای آنها سهمیه دولتی مصوب تهیه کند.

شیران ادامه داد: آنها پارچه ماسک را از بازار آزاد تهیه میکنند و باعث می شود روی کیفیت و قیمت ماسک تاثیرگذار باشد و در این راستا صنعت، معدن و تجارت باید حمایت های لازم را انجام داده تا این مشکل حل شود و قیمت منصفانه باشد.

شیران با تاکید بر اینکه ماسک‌های مراکز درمانی باید استاندارد باشد اما افراد معمولی می‌توانند از ماسک‌های معمولی تر استفاده کنند گفت: مجوزداران تولید ماسک براساس پروتکل هستند و در راستای جبران کمبود ماسک و تولید آن با سپاه کربلا قراردادی منعقد و به تمام زیر مجموعه های سپاه کربلا از طریق استانداری مجوز کلی تولید ماسک داده شد.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر تولید کنندگان ماسک توسط علوم‌پزشکی انجام میشود در مورد تمهیدات اندیشیده شده برای کاهش قیمت ماسک اظهار کرد: نظام توزیع دچار اشکالاتی است و بر طبق قانون شرکت‌های تولیدی باید آن را تولید کرده و توزیع باید توسط شرکت های توزیع انجام شود و دولت از هر دو مالیات دریافت کند.

وی افزود: اما به دلیل تلاش برای کاهش قیمت تمام شده مجوز توزیع مستقیم به تولیدکننده داده شده است به شرط آنکه شرکت‌های تولیدی لیست توزیع خود را در اختیار ما قرار دهند تا رصد اطلاعات صورت گیرد هرچند ممکن است  ۱۵ درصد هزینه نگهداری و انبارداری از سوی شرکت ها به قیمت تمام شده افزوده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت های تولید قیمت تمام شده داروخانه ها تولید ماسک شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌ از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند

ایلان ماسک با اخراج بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار، هزینه‌های تسلا را کاهش خواهد داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت تسلا (Tesla, Inc) شرکت خودروسازی چندملیتی آمریکایی است که طراح، فناور و تولیدکننده خودروهای برقی و قطعات موردنیاز خودروها و قطارهای برقی می‌باشد. شرکت تسلا همچنین تولیدکنندهٔ پکیج‌های باتری لیتیم-یون برای دیگر خودروسازها، مانند تویوتا و مرسدس-بنز است.

در این روزها تسلا به جمع شرکت‌های متعددی پیوسته است که اخراج‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند. به‌گزارش رویترز، این شرکت که تا دسامبر 2023 (آذر و دی 1402) بیش از 140,000 نفر کارمند داشت، بیش از 10 درصد از نیروی کار خود را اخراج می‌کند. رویترز تعداد دقیق مشاغل تعدیل‌شده را فاش نکرد.

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، با انتشار پستی نوشت: «درحالی‌که برای مراحل بعدی توسعه آماده می‌شویم، برای کاهش هزینه‌ها و بهبود بهره‌وری باید به تمام جنبه‌های شرکت نگاه کنیم. به‌عنوان بخشی از این تلاش، ارزیابی کاملی از سازمان خود انجام داده‌ایم و تصمیم دشواری را برای کاهش بیش از 10 درصد نیروی کار خود در سطح جهانی گرفته‌ایم.»

در ماه فوریه (بهمن و اسفند) تسلا طی فرایند ارزیابی، از مدیران خود پرسید که کدام موقعیت‌های کارمندان ضروری است و همین موضوع نشان می‌داد اخراج‌ها قریب‌الوقوع هستند. به‌گزارش بلومبرگ، این شرکت خودروسازی بررسی عملکرد سالانه‌ی برخی از کارکنان را نیز لغو کرده است.

ایلان ماسک در گزارش مالی اخیر تسلا اشاره کرد که این شرکت بین دو موج بزرگ رشد قرار دارد. اولین مورد محبوبیت مدل 3 و Y بود و دومین مورد وسیله‌ی نقلیه‌ی الکتریکی ارزان‌قیمتی است که شرکت روی آن سرمایه‌گذاری کرده. انتظار می‌رود این خودرو در اواخر سال 2025 عرضه شود.

ماسک به سرمایه‌گذاران هشدار داده است که انتظار می‌رود تسلا رشد فروش کمتری در سال جاری میلادی داشته باشد و این موضوع احتمالاً تسلا را به کاهش هزینه‌ها برای جلب رضایت سرمایه‌گذاران وادار خواهد کرد.

تسلا در سه‌ماهه‌ی اول سال 2024 فروش ضعیفی تجربه کرد و تعداد خودروهای تحویل‌شده درمقایسه‌با فصل قبل 8 درصد و درمقایسه‌با فصل قبل 20 درصد کاهش یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران
  • گلایه تولیدکنندگان از عدم تخصیص سهمیه ارزی از سوی بانک مرکزی/ با دست خودمان تولید را زمین‌گیر نکنیم
  • چالش تامین کودهای کشاورزی در خراسان شمالی
  • بیش از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • بیش‌ از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • چالش بزرگ دولت با ناترازی روزانه ۱۰ میلیون لیتری سوخت | بنزین واراداتی لیتری چند؟
  • حق کمیسیون رانندگان تاکسی‌های اینترنتی منصفانه نیست+ فیلم
  • دریافت ۱۵ درصد حق کمیسیون تاکسی های اینترنتی منصفانه نیست
  • دولت با چالش بزرگ مصرف و واردات بنزین چه خواهد کرد؟
  • دولت با چالش بزرگ مصرف و واردات بنزین چه خواهد کرد؟ / واردات لیتری ۶۰هزارتومان، فروش ۳هزارتومان