Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، سید محمد صاحبکار خراسانی رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و همچنین مصوبه «ضوابط استقرار واحدهای صنایع پیشرفته و شرکت‌های دانش‌بنیان» مصوب هیات‌وزیران در سال 94 گفت: براساس مصوبه هیات‌وزیران و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت‌های دانش‌بنیان طبق ماده (8) قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان مجاز هستند در محدوده شهر تهران و دیگر شهرها مستقر شوند و با رعایت رده‌های زیست‌محیطی ذکر شده در پیوست مصوبه فوق نسبت به دریافت جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبکارخراسانی ادامه داد: این رده‌های زیست‌محیطی هفتگانه مبنای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان خواهند بود، هرچه رده زیست‌محیطی فعالیت شرکت از رده یک به سمت رده هفت سوق پیدا کند، باید میزان فاصله این شرکت از محدوده شهری، افزایش یابد.

بررسی 570 تقاضای دریافت پروانه بهره‌برداری و جواز تأسیس

وی با اشاره‌ به آمار دریافت جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری توسط شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: از سال 94 تاکنون 570 تقاضای پروانه بهره‌برداری به مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان ارسال شده که بیش از 400 تقاضا مورد تائید قرار گرفته است.

به گفته رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از کل درخواست‌های ارائه شده، 241 درخواست مربوط به استقرار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و قانونی، 154 درخواست برای پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، 86 درخواست برای کاربری‌های صنعتی و کارگاهی، 18 درخواست مربوط به مکان‌های صنعتی مجاز داخل یا خارج محدوده مصوب شهری و روستایی و مابقی درخواست‌ها مربوط به سایر نواحی بوده است.

صاحبکار همچنین در ارتباط با چگونگی اخذ مجوز‌های استقرار مطابق با رده‌بندی زیست‌محیطی بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با مراجعه به سامانه reg.daneshbonyan.ir، اطلاعات لازم را تکمیل کنند و کارگزاران مربوطه پس از بررسی، نامه‌ای مبنی بر معرفی شرکت برای دریافت مجوز‌های لازم به وزارت صمت و سازمان حفاظت از محیط‌زیست استان مورد نظر ارسال خواهند کرد.

انتهای پیام/

169 / 336 شرکت دانش بنیان معاونت علمی پروانه بهره‌برداری پارک علم و فناوری زیست محیطی دریافت مجوز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان معاونت علمی پروانه بهره برداری پارک علم و فناوری زیست محیطی دریافت مجوز شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان شرکت های دانش بنیان پروانه بهره برداری زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دولتی، اقتصادی پویا و موفق نیست، اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردمی شکل بگیرد، موانع موجود در این زمینه اطلاع رسانی شود و مسئولان مربوطه بیشتر پیگیر باشند.

محمد کرمی شامگاه چهارشنبه 5 اردیبهشت در بازدید از پارک علم و فناوری استان اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای دو منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.

وی با تاکید بر حضور شخص مدیران دستگاه‌ها در جلسات بیان کرد: کارکنان دولت باید تسهیلگر امور باشند، کسانی که موانع ایجاد می‌کنند باید شناسایی و با آنها برخورد شود و درصورت لزوم از بدنه خارج گردند.

محمد کرمی بر توسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در پارک علم و فناوری باید محصولات تجاری‌سازی گردد و سرمایه‌گذاری برای تولید انبوه انجام و سپس از مجموعه پارک علم و فناوری خارج شود.

 استاندار با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها افزود: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل استان انجام شده و به دستگاهها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.

 کرمی بر حضور مدیران کل و مجموعه مدیران شهری جهت آشنایی با توانمندی مجموعه های پارک علم و فناوری برای بهره گیری از توانایی مجموعه‌ها در مدیریت، طراحی و ...تاکید کرد.

وی تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت در مجموعه شرکت های دانش بنیان بسیار مهم است و این شرکت ها تاثیر مهمی در زمینه اقتصادی و تولید ثروت دارند.

استاندار اظهار کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه ها و بهره گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه های متنوع دست خواهیم یافت.

وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استانهای دیگر در این استان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوزهای که مختص استان سیستان و بلوچستان است، داریم که با توجه به این پتانسیل‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد کرد.

 کرمی با بررسی دلایل عدم تشکیل شرکت‌های دانش بینان در استان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از جوانان به خصوص جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.

وی به اهمیت پتانسیل و آموزشهای انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال و جنوب، حضور کشورهای آسیای میانه و همچنین کشورهای اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.

استاندار در پایان بر همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل ها، طراحی و برنامه ریزی دقیق کارها و برگزاری جلسات با حضور بانک ها، مدیران کل و مجموعه اعضا پارک علم و فناوری تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد