Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر آموزش و فرهنگ‌سازی در جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: آموزش، سیاستی راهبردی و رکن بسیار مهم در پیشگیری از شیوع کووید ۱۹ است.

قدیر تصریح کرد: استفاده از شیوه‌های غیرحضوری و مجازی در برقراری تماس، خرید و آموزش تا حد زیادی از تردد‌های غیرضروری جلوگیری می‌کند، از این رو باید زیرساخت‌های آن را به‌خوبی فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در ماه‌های گذشته درگیر کرونا ویروس شده‌ایم و کرونا جزیی از زندگی‌مان شده و باید شیوه زندگی را در مواجهه با کرونا تغییر دهیم تا بتوانیم با آن زندگی کنیم، اما تسلیم ویروس نشویم.

قدیر بیان کرد: تأثیر آموزش و فرهنگ‌سازی به‌صورت مستمر بیش از هراس‌های مقطعی اثربخش است و نمی‌توان جامعه را با ترساندن اغنا کرد، همان‌طور که عادی‌سازی شرایط نیز کاری نادرست و زمینه‌ساز افزایش تجمعات و تردد‌های غیرضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یادآورشد: در جهت قطع زنجیره ویروس و جلوگیری از انتقال باید به سمت فرهنگ‌سازی و روش‌های نوین در جهت اطلاع‌رسانی و آموزش حرکت کنیم، قطعاً استفاده از شیوه‌های خلاقانه و جدید برای ارتقای سطح آگاهی جامعه خود یک هنر است.

قدیر افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید تبدیل به فرهنگ عمومی شود و جامعه به‌خوبی بداند که عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به‌ویژه نزدن ماسک، تعرض به حقوق اجتماعی و شهروندی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ارتباط با آموزش شهروندان، گام‌های مهمی برداشته شده و حتی مرکزی را در راستای پاسخ گویی به سؤالات مردم پیرامون کرونا راه‌اندازی کرده‌ایم و بیش از ۴۰ هزار پاسخ مردمی و مشاوره داشته‌ایم.

قدیر عنوان کرد: زدن ماسک، رعایت فاصله‌گذاری و شستن دست‌ها همچنان سه رکن مهم و تعریف شده در پیشگیری از شیوع بیماری است و باید رسانه‌ها در رعایت پروتکل‌ها و آموزش پذیری مردم ما را همراهی کنند.

او تصریح کرد: در مورد ذرات هوا در فضای مسقف نیز احتمال انتقال وجود دارد و ماسک مهم‌ترین مکانیسم در جلوگیری از ابتلا به کرونا است و هر فردی که از منزل خارج می‌شود ملزم به زدن ماسک است و در این باره ماسک خانگی که قابلیت شستشو دارد نیز کفایت می‌کند و نیاز به ماسک‌های طبی و جراحی نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مناطق قرمز و سفید طبق معیار‌ها و ارائه آماری مشخص می‌شود و باید مراقبت باشیم وضعیت هشدار به قرمز تبدیل نشود، البته ترساندن مردم نیز کار درستی نیست و اعلام آمار و ارقام گاهی موجب افسردگی در جامعه به‌ویژه در میان جوانان می‌شود، اما باید در مواجهه با ویروس منطقی و هوشمندانه رفتار کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یادآورشد: با توجه به بازگشایی‌های اخیر، پروتکل‌هایی نیز تعریف شد که عدم رعایت آن در رستوران‌ها و فضای ورزشی و آرایشگاه‌ها و ... موجب برخورد قانونی و پلمب می‌شود.

قدیر ادامه داد: افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در قم نگران‌کننده است، به‌خصوص اینکه پاییز و احتمال شیوع آنفلوانزا را در پیش داریم، شهروندان باید به‌طور جدی از حضور در مراسم‌ها و تجمعات و یا سفر اجتناب کنند و بدون ماسک بیرون از خانه نروند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یادآورشد: در یک مراسم عروسی، ۲۰ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و این خطر حضور در تجمعات را نشان می‌دهد و باید در جهت سلامت خود و دیگران مسائل بهداشتی را مورد توجه قرار دهیم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی قم شیوع کرونا پروتکل بهداشتی رعایت فاصله گذاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه گفت: زنده یاد لیلی سماواتی، ۶۱ ساله، اهل و ساکن شهرستان اردبیل که بدنبال سکته مغزی در بخش ICU بیمارستان علوی اردبیل بستری شده بود علیرغم مراقبت‌های درمانی و وجود علائم مرگ مغزی و پس از تشخیص و تایید توسط متخصصین و کوردیناتور‌های واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با رضایت خانواده ایشان، ساعت ۲/۳۰ روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ جهت اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.

دیگر خبرها

  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • پیش بینی نگران کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان ایران: گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است/ باید نگران آینده پزشکی باشیم
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند