Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@03:46:37 GMT

طرح کاپ(کاهش پسماند) نماد مشارکت اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۸۴۶۷

طرح کاپ(کاهش پسماند) نماد مشارکت اجتماعی است

خبرگزاری آریا - طرح کاپ یا کاهش پسماند نماد مشارکت اجتماعی بوده و نیازمند اعتماد شهروندان است.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه21، حسن رحمانی شهردار این منطقه ،به همراه دیگر معاونان و شهرداران نواحی میزبان معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران بود، با اشاره به آموزش و فرهنگ سازی به عنوان مهم ترین مشکل در اجرای طرح کاپ گفت: زمانی که طرح تفکیک پسماند آغاز شد با توجه به تاثیر رفتار بچه ها در اداره خانواده ها، آموزش از طریق آنها به خانواده ها منتقل می شد؛ این در حالی است که اکنون با عدم حضور دانش آموزان در مدارس این نوع انتقال مفاهیم امکان پذیر نیست و حالا باید از ظرفیت فضاهای مجازی و رسانه ملی برای آگاه سازی و فرهنگ سازی طرح کاپ استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او شروع طرح در منطقه21 را یک شهامت عنوان و افزود: تغییر فرهنگ همیشه با دشواری هایی روبه رو بوده است. با این حال ما به این طرح اعتقاد داریم چون اعتقاد داریم پس مصمم به عملیاتی کردن آن هستیم.
رحمانی از معاون خدمات شهری خواست برای عملیاتی کردن طرح در همه محله ها، به تامین زیر ساخت ها در منطقه کمک و سه ماه زمان اختصاص بدهند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران:
"اجرای طرح کاپ برای اولین بار در کشور"؛ یک برند برای منطقه21 است
اجرای طرح کاپ برای اولین بار در کشور و در منطقه21 به دنبال موفقیت مدیریت شهری این منطقه در موضوع مسئولیت اجتماعی(CSR)، به یک برند برای ورودی غربی پایتخت تبدیل خواهد شد.
مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران که با هدف بررسی طرح کاپ به منطقه آمده بود در جمع مدیران شهری با تقدیر از اقدامات منطقه در اجرای این طرح گفت: منطقه21 از تجربه نابی که در مشارکت اجتماعی با صنایع به دست آورده به عنوان پایه ای قوی در مشارکت با مردم نیز استفاده کند.
او به کارنامه خوب منطقه21 در بخش های آب، احداث مخازن، مکانیزاسیون فضای سبز و آبگرفتگی ها اشاره و افزود: با این همه، اجرای طرح کاپ و بازتاب آن به یک برند برای منطقه تبدیل خواهد شد.
یزدانی به نقش کلیدی شهرداران نواحی اشاره و گفت: تنها در تماس چهره به چهره با شهروندان و اختصاص زمان است که آنها در جریان قرار گرفته و از عواقب طرح آگاهی پیدا می کنند. 60درصد بافت مسکونی منطقه را شهرک های نظامی و صنعتی به خود اختصاص داده که در صورت توجه به نظرات و انتقادات شهروندان همکاری آنها را در تفکیک پسماند از مبدا به دنبال خواهد داشت.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در طرح کاپ یا کاهش پسماند از اختصاص 10میلیارد تومان برای اجرای طرح خبر داد و افزود: امکانات زیر ساختی از جمله مخازن و ماشین آلات فرآهم شده که علاوه بر این به زیرساخت های آموزشی و فرهنگ سازی نیاز داریم. در این راستا با صدا و سیما ارتباط گرفته تا با ساخت برنامه هایی، آمادگی منطقه21 و اقدامات آن در طرح کاپ به تصویر کشیده شود. در اجرای طرح از بسیج صنایع نیز استفاده خواهد شد.
او در پایان افزود: به زودی از رئیس شورای شهر تهران و کمیسیون خدمات شهری شورای شهر برای بازدید از طرح کاپ در منطقه21 دعوت می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر اجرای طرح کاپ:
آمادگی و عزم منطقه 21 در اجرای طرح کاپ ستودنی است
آمادگی و تلاش مدیریت شهری منطقه 21 در اجرای طرح کاپ قابل توجه و ستودنی است.
صدر الدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان این مطلب افزود: راه دیگری به جز کاهش پسماند از مبدا وجود ندارد و همه ما باید برای تحقق این امر تلاش کنیم. بیشترین تلاش مان را در منطقه21 انجام می دهیم که آمادگی و عزم بیشتری برای اجرای طرح وجود دارد. وی از راه انداری شنبه های بدون پسماند خبر داد و گفت:در این طرح با ایجاد بخش جوایز، شهروندان منطقه 21 در منفعت پسماند خشک شریک می شوند تا انگیزه ای برای آنها باشد. در شنبه های بدون پسماند تلاش می شود بیشترین پسماند خشک جمع آوری شود.
علیپور با ابراز خرسندی از حضور «هایده شیرزادی» فعال محیط زیست او را الگوی طرح کاپ و یک برند جهانی دانست که در این طرح همراه معاونت خدمات شهری و از تجربیات ارزشمند و راهکارهای او در اجرای طرح استفاده می شود.
شیرزادی؛ فعال محیط زیست در جلسه بررسی طرح کاپ در منطقه21
کاپ، هسته ای که به تمام ایران سرایت می کند
به عنوان یک محیط زیستی آرزویم اجرای طرحی بوده که بسیار دقیق و با معنا نامش را کاپ گذاشته اند. این را« هایده شیرزادی» گفت که سه دهه است در حوزه تفکیک پسماند تلاش می کند و نامی آشنا برای دوستداران این حوزه و محیط زیست است.
او که در نشست بررسی طرح کاپ با حضور معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و مدیران شهری منطقه حضور داشت از مدیریت شهری منطقه به خاطر تلاش در جهت اجرای این طرح قدردانی و از آنها خواست به رغم مشکلاتی که در اجرای این طرح وجود دارد اما با تلاش شان افتخار آن را در تاریخ به نام خود ثبت کنند. چرا که کاپ هسته ای است که بعد از منطقه 21 در همه مناطق و سپس به تمام ایران سرایت می کند.
شیرزادی اما در ادامه به تشریح برنامه های پیشنهادی پرداخت و آنها را لازمه تحقق طرح کاپ عنوان کرد و افزود: اولین گام شناسایی محل و استخراج شناسنامه خانوار است. با این کار مخاطبان شناسایی شده و براساس آنها آموزش ها و برنامه ها از جمله روش های تفکیک پسماند را از طریق فضای مجازی به آنها منتقل می کنیم. بعد از این می توانیم مخازن را در آپارتمان ها مستقر کنیم. وی هزینه هر مخزن تا رسیدن آن به دست خانواده را یک میلیون تومان عنوان و گفت: شهروندان باید مطلع باشند که این هزینه ای است که برعهده خانوار است ولی شهرداری پرداخت می کند.
او به ضرورت حساس سازی و توجه شهروندان به موضوع پسماند اشاره و افزود: با شیوع بیماری کرونا ترس از مرگ و بیمار شدن مهم ترین دغدغه شهروندان است. باید با آموزش به آنها گفت که در آفت زباله گردی و آسیب های اجتماعی ناشی از آن سهیم هستند و این به دلیل عدم مشارکت آنها در تفکیک زباله و تولید زیاد زباله است.
این فعال محیط زیست در ادامه گفت: نظریه مسئولیت اجتماعی اگر چه در سال 1905 مطرح شده اما در سه چهار دهه اخیر بیشتر نمود پیدا کرده و به این نتیجه رسیدند تا وقتی سرمایه اجتماعی یا مشارکت مردم نباشد آبادانی فیزیکی شهرها بدون پشتوانه است. شیرزادی افزود: مهم ترین گام اعتماد سازی است و توسعه اجتماعی زمان بر است. ما باید طرح کاپ را از طریق مردم انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران اجرای طرح کاپ تفکیک پسماند اجرای طرح کاهش پسماند منطقه 21 یک برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: چند روز گذشته شاهد افزایش تقاضا و رشد شاخص در بازار بودیم، اما امروز عرضه بر تقاضا برتری پیدا کرد و اکثر نماد‌های شاخص ساز در منفی کار خود را به پایان رساندند. این اصلاح موقت فرصت مناسبی برای توجه به سهام جا مانده و خودنمایی مجدد بازیگر محور‌ها است.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: شایعه‌ای جدید در مورد واگذاری سهام تودلی خودروسازان دوباره به گوش می‌رسد که رنج‌های مثبت و استقبال از این صنعت را به همراه داشت. 

او افزود: امروز ارزش معاملات کل به ۹۴۵۸ میلیارد تومان رسید که از این مقدار ۵۰۳۳ میلیارد تومان سهم ارزش معاملات خرد بوده است. همچنین بازار ۵۲ میلیارد تومان ورود پول حقیقی را تجربه کرد. در پایان معاملات امروز تعداد ۳۶۸ نماد (۴۷ درصد) در مثبت و ۴۱۴ نماد (۵۳ درصد) در منفی به کار خود پایان دادند. پس از گذشت از سقف قبلی، بازار به تعادل رسیده و می‌توان همچنان به امید جبران جاماندگی بازار روی سهم‌های بازار سهامداری کرد.

او در نهایت بیان کرد: شاخص کل با بیش از ۱۳۴۰۰ واحد کاهش رو به رو شد و به سطح ۲ میلیون و ۳۰۳ هزار واحد رسید. این در حالی بود که شاخص هم‌وزن که نشان دهنده وضعیت کلی نماد‌های کوچک و متوسط است بارشد ۱۳۲۱ واحدی همراه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • فرهنگسازی در حوزه پسماند با کمک گروه‌های اجتماعی بانفوذ در کشور