Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه جدیدترین جزئیات از نحوه پرداخت وام ودیعه مسکن امروز توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود،گفت: این وام تنها برای تسهیلات اجاره است و متقاضیان تنها برای اجاره و رهن مسکن می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برخی تصور می‌کنند که از این تسهیلات می‌توانند برای خرید کالا هم استفاده کنند اما باید در نظر داشت که این تسهیلات تنها برای اجاره و ودیعه مسکن است .

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در مورد جزئیات شیوه پرداخت این تسهیلات امروز منتظر اعلام جزئیات شورای فقهی بانک مرکزی هستیم.

بیشتر بخوانید

حذف یک شرط دریافت وام ودیعه مسکن

محمودزاده با بیان اینکه تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه (نهم مرداد) بیش از ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار نفر برای دریافت این تسهیلات ثبت‌نام کرده‌اند افزود: امیدواریم پرداخت این تسهیلات قبل از ۲۰ مرداد به متقاضیان آغاز شود.

هنوز تعداد پرداختی های تسهیلات ودیعه مسکن مشخص نیست

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی درباره تعداد افرادی که مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند، گفت : باید مشخص شود که متقاضیان کدام شهرها ثبت نام بیشتری داشته اند چرا که به ازای هر تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی، ۳ تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی پرداخت می شود پس بنابراین باید بررسی ها و پالایش ها بیشتر شود تا مشخص شود که چه تعداد از متقاضیان در کدام یک از شهرها این تسهیلات را دریافت می کنند.

او ادامه داد: پالایش و آنالیز دریافت تسهیلات ودیعه مسکن هنوز مشخص نشده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه وام به مستاجران واجد شرایط پرداخت می‌شود، افزود: پیشنهاد بانک مرکزی و مصوبه شورای فقهی آن بانک بدین نحو است که تسهیلات واگذار شود اما در نهایت بعد از یک‌سال، اصل تسهیلات به بانک بازگردانده شود. در حال حاضر ما منتظر هستیم جزئیات این بسته حمایتی  امروز (شنبه ۱۱ مرداد) از سوی بانک مرکزی به وزارتخانه اعلام شود اما در عین حال، اصل موضوع که در اختیار قرار دادن تسهیلات به مستاجران است به قوت خود باقی می‌ماند.

محمودزاده تصریح کرد: مجری شناخت و معرفی مستاجران وزارت راه و شهرسازی است، اما نوع تسهیلات و شیوه پرداخت و نحوه بازگرداندن آن، موضوعی است که بانک مرکزی در خصوص آن تصمیم‌گیری می‌کند.

معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه در تمامی مدتی که وام ودیعه اجاره مسکن در حال برنامه ریزی بود، جلسات متعددی بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی برگزار شد، بیان کرد: پرداخت وام به مستاجران واجد شرایط تصمیم مشترک وزارت راه و بانک مرکزی بود.

محمودزاده توضیح داد: امروز با اعلام و ابلاغ بانک مرکزی در خصوص جزئیات این وام، اطلاع رسانی لازم انجام می شود و کسانی که برای دریافت این نوع از تسهیلات ثبت‌نام کرده اند و واجد شرایط هستند، می‌توانند با اطلاع رسانی که از سوی وزارت راه و شهرسازی متعاقبا اعلام می شود، نسبت به دریافت این نوع از تسهیلات اقدام کنند.

هیچ فردی نباید حتی یک واحد مسکونی را هم احتکار کند

محمودزاده همچنین درباره دریافت مالیات از خانه‌های خالی هم گفت: وزارت راه و شهرسازی در مورد اخذ مالیات از خانه‌های خالی تنها برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد و ما با مدیریت، عرضه این واحدها را برعهده داریم.

او تاکید کرد: برای ما مهم نیست که یک فرد یک واحد مسکونی خالی داشته باشد یا هزار واحد مسکونی بلکه هدف ما آن است که احتکار و یا خالی نگه داشتن این واحدها، در حوزه اجاره و یا خرید مسکن خللی وارد نکند و از این واحدها به عنوان احتکار مسکن استفاده نشود.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به شرایط وضعیت بازار مسکن و نیاز اولیه خانوارها نباید واحدهای خالی در حوزه مسکن وجود داشته باشد و این واحدهای خالی باید برای خرید و یا اجاره به متقاضیان عرضه شود.

محمودزاده گفت: مالیات توسط سازمان امور مالیاتی و وزارت اقتصاد و امور دارایی تعیین می‌شود و وزارت راه و شهرسازی در این بخش تنها مسئولیت و برنامه ریزی برای عرضه این واحدها به بازار را دارد.

بیشتر بخوانید

سوالات خود درباره وام ودیعه مسکن را از ما بپرسید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار مسکن وام مسکن ودیعه مسکن وام ودیعه مسکن وزارت راه و شهرسازی راه و شهرسازی ودیعه مسکن بانک مرکزی وزیر راه وام ودیعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان