Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@10:59:34 GMT

افزایش قیمت گوشت در همدان

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۹۶۶۵

افزایش قیمت گوشت در همدان

ایسنا/همدان رئیس اتحادیه قصابان همدان از افزایش قیمت گوشت منجمد خبر داد و گفت: قیمت گوشت منجمد نسبت به هفته گذشته ۵۰ تا ۵۲ درصد افزایش پیدا کرده است.

اکبر سپهری‌وفا در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: در حال حاضر قیمت گوشت منجمد در بازار همدان بین ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان به فروش می رسد در حالیکه قیمت این نوع گوشت در هفته های گذشته ۴۰ هزار تومان بوده و هم اکنون ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به توزیع روزانه شش تن گوشت گوسفندی و هفت تن گوشت گوساله در همدان اعلام کرد: هم اکنون قیمت گوشت گوسفندی مخلوط ۹۲ هزار تومان بوده که نسبت به هفته گذشته بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش قیمت داشته است.

سپهری وفا با بیان اینکه هر کیلو دام زنده بین ۹۰ تا ۹۲ تومان در بازار فروخته می شود، افزود: گوشت گوسفندی با نرخ مصوب ۱۱۵ هزار تومان بوده اما درخواست افزایش قیمت بین ۱۰ تا ۱۲ درصد را داشتیم که هم اکنون با قیمت ۱۳۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.

رئیس اتحادیه مرغ، تخم مرغ و ماهی همدان نیز به خبرنگار ایسنا گفت: افزایش قیمتی در مرغ، ماهی وتخم مرغ دیده نمی شود و همچنان قیمت ها ثابت است.

جواد عاشوری با بیان اینکه در حال حاضر تنها ماهی قزل آلا در بازار موجود است، اظهار کرد: هم اکنون قیمت ماهی قزل آلا در بازار کیلویی ۳۲ هزار تومان به فروش می رسد و عرضه و تقاضای آن خوب است.

وی تصریح کرد: قیمت هر شانه تخم مرغ از ۱۷ تا ۲۰ هزار تومان و کیلویی ۸۵۰۰ تومان است و در حال حاضر روزی ۵۰ تن تخم مرغ در همدان عرضه می شود.

عاشوری اشاره به توزیع روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن مرغ در همدان یادآور شد: توزیع مرغ در همدان با نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه مرغ انجام می شود و به قیمت مصوب تنظیم بازار یعنی  ۱۵ هزار تومان به فروش می رسد و عرضه و تقاضای آن خوب است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قیمت گوشت قرمز مرغ تخم مرغ ماهي افزایش قیمت هزار تومان قیمت گوشت هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان البرزگفت: در استان البرز بخش مهمی از تولیدات در بخش باغی، زراعی و دامی توسط کشاورز، دامدار و تولید کننده، انجام می‌شود و این بیانگر مردمی بودن اقتصاد در حوزه تولیدات کشاورزی و دامی در استان البرز است.

وی افزود: در این میان جهاد کشاورزی نقش هدایت، راهبردی، تسهیلگری، کمک به صدور مجوزها و حل و فصل مشکلات در حوزه تولید را بر عهده دارد و تولید توسط بهره‌بردار، کشاورز، تولیدکننده، دامدار و مرغدار در حال انجام است. به این شکل حجم تولیدات برای مصرف وارد بازار استان شده و مازاد آن هم به استان‌های هم مرز و مجاور فرستاده می‌شود و متقابلا از استان‌های دیگر هم به استان البرز وارد می‌شود.

حسنی مقدم بیان کرد: طبق سند ابلاغی مقام معظم رهبری وظیفه اصلی و اساسی جهاد کشاورزی امنیت غذایی است. امنیت غذایی یعنی تولید غذا و بعد فراهم کردن دسترسی آحاد مردم به غذای کافی است. خوشبختانه بالای ۸۵ درصد نیاز غذایی کشور در داخل در حال تولید بوده و در استان البرز هم به همین شکل است. چون استان البرز جزو استان‌هایی است که تراکم جمعیتی دارد، یعنی قریب ۳.۵ میلیون نفر جمعیت در این استان زندگی می‌کنند و قریب ۳.۷  درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گفت: خوشبختانه کمبودی در زمینه کمبود کالاهای اساسی در استان البرز وجود ندارد، چون از محل تولیدات استان تامین شده و یا اینکه از استان‌های همجوار وارد بازار می‌شود. بنابراین با توجه به توانمندی‌های تولید وفور کالاها و مواد غذایی را در استان داریم که اعم از میوه‌ها، مواد پروتئینی، شکر و مرغ و.. است.

حسنی مقدم در ادامه اظهار کرد: در بعضی از محصولات هم مثل تخم مرغ، شیر در استان مازاد تولید داریم و بعضی محصولات دیگر هم با کمبود تولید مواجه هستیم که در این زمینه برنامه‌های بلند مدتی برای افزایش حجم تولیدات در سازمان جهاد وجود دارد.

وی درخصوص وضعیت بازار گفت: هیچکدام از اقلام اساسی دولتی شامل برنج، شکر و گوشت منجمد و گوشت مرغ که توسط جهاد کشاورزی توزیع می‌شود، افزایش قیمت نداشته است و اگر موردی از افزایش قیمت مشاهده می‌شود، این گران فروشی است و گرانی نیست.

حسنی مقدم ادامه داد: در خصوص گران فروشی هم باید با آن برخورد شود. بازرسی از خرده فروشی‌ها برعهده وزارت صمت و اتاق اصناف است. البته این نظارت و بازرسی به جدیت در حال انجام بوده و روزانه از واحدهای صنفی بازدید و بازرسی می‌کنند و در صورت مشاهده تخلف برخورد لازم صورت می‌گیرد.

وی درخصوص عملکرد جهاد کشاورزی بر نظارت بر تامین و توزیع اقلام خوراکی گفت: جهاد کشاورزی در راستای وظایف و تعهدات خود در سال گذشته بالغ بر ۱۰۰۰پرونده تعزیراتی تشکیل داده که در این زمینه بالغ بر۱۸ میلیارد تومان جریمه صورت گرفته است. اما وظیفه ما در جهاد کشاورزی تامین و تولید مواد غذایی بوده لذا در این حوزه جهاد نظارت و بازرسی مراکز عمده تولید، انبارها و سردخانه‌ها را بر عهده دارد. البته جهاد کشاورزی در کنار ارگان‌های دیگر ایستاده و در کار کارگروه‌های که تشکیل می‌شود مشترکا در بازرسی‌ها شرکت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • حداکثر کشتار دام در طول سال ۸ میلیون راس است
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار یزد
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • قیمت گوشت مرغ در بازار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • واردات روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم از ابتدای سال
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار نیست
  • قیمت گوشت گوسفندی در بازار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳