Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@07:10:09 GMT

راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری در عسلویه

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۰۲۳۵

راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری در عسلویه

ایران اکونومیست- مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری عسلویه در آینده‌ای نزدیک خبرداد.

 به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ایرج خرمدل با اشاره به آماده‌سازی مقدمات راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری عسلویه گفت: مراکز رشد و فناوری برای نیل به توسعه یک ضرورت مهم برای کشور است و این منطقه نیز به واسطه ظرفیت‌های بالای آن و همچنین وجود صنایع بالادستی و پایین‌دستی صنعت نفت بهترین نقطه برای راه‌اندازی این مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در آینده‌ای نزدیک با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر، تفاهمنامه همکاری راه‌اندازی مرکز رشد و فناوری عسلویه منعقد خواهد شد و امیدواریم این مرکز یاری‌بخش صنعت نفت در تکمیل زنجیره تولید محصولات و تجهیزات در کشور باشد.

 

 شانا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: راه اندازی مرکز رشد و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصدخانه شبکه برق و انرژی تهران به هوش مصنوعی مجهز می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «حبیب‌اله رواقی اردبیلی» در خصوص بهره‌گیری از هوش مصنوعی در صنعت برق گفت: ما شاهد افزایش روزافزون کاربرد هوش مصنوعی در مهندسی برق هستیم. این فناوری نوآورانه، با استفاده از یادگیری عمیق و سایر الگوریتم‌های هوشمند مبتنی بر داده کاوی به همراه بستر‌های هوشمند مخابراتی، می‌تواند در اتخاذ تصمیمات هوشمندانه و بهینه در مواجهه با چالش‌های پیچیده صنعتی به مهندسان کمک کند.

وی افزود: هوش مصنوعی به عنوان روش نوینی که برای استخراج الگو‌های مخفی از انبوه اطلاعاتی که در شبکه توزیع به واسطه وجود مشترکان متعدد وجود دارد، می‌تواند نقش مهم و اساسی در ارائه برنامه‌های راهبردی و کلان صنعت برق با افق آینده‌نگری ایفا کند.

مدیر دفتر تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ادامه داد: به همین منظور شرکت توزیع نیروی برق تهران برنامه‌های متعددی را از سال قبل در این حوزه طرح‌ریزی کرده که راه‌اندازی رصدخانه شبکه برق و انرژی شهر تهران و شبکه راهبری و پایش مشترکان کلانشهر تهران از مهم‌ترین آنها بوده و در سال ۱۴۰۳ این مجموعه به فناوری هوش مصنوعی مجهز می‌شود.

رواقی اردبیلی گفت: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در زمینه استفاده از هوش مصنوعی برنامه دیگری هم طرح‌ریزی کرده است که شامل تخمین بار شبکه مبتنی بر هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و پیاده‌سازی سیستم نرم افزاری در حوزه GIS بر اساس چت هوشمند در حوزه معاونت مهندسی و نظارت، پاسخگوی به مشترکان و ذینفعان به منظور افزایش رضایت آنها با استفاده از هوش مصنوعی در حوزه خدمات مشترکان، ارتقای قابلیت‌های مرکز راهبری و پایش شبکه فشار ضعیف مشترکان با استفاده از هوش مصنوعی در حوزه بهره برداری و استفاده از امکانات هوش مصنوعی در ارتقای بهره وری و آموزش در حوزه منابع انسانی می‌شود.

وی تصریح کرد: به منظور بهره‌مندی از امکانات موجود در کشور برای افزایش بهره‌وری و رضایت‌مندی مشترکان، تفاهم‌نامه مشترکی با ستاد توسعه و فناوری هوش مصنوعی ریاست جمهوری منعقد شده است و همچنین برای نخستین بار در کشور مدرسه بهارانه با موضوع هوش مصنوعی و داده کاوی در صنعت برق توسط این شرکت برگزار می‌شود.

مدیر دفتر تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به چالش‌های پیش روی استفاده از این فناوری نوظهور در صنعت برق بیان کرد: مهم‌ترین چالش موجود موضوع امنیت و صیانت از حجم بالای اطلاعات و چالش بعدی‏، موضوع نیرو‌های متخصص و خبره به دلیل نو ظهور بودن این تکنولوژی است.

وی در ارتباط با دیگر چالش‌های پیش روی فناوری هوش مصنوعی در صنعت برق گفت: چالش بعدی موضوع صحت و دقت داده و اطلاعات موجود در صنعت است، چرا که هوش مصنوعی به اندازه اطلاعات ورودی هوشمند خواهد بود و نهایتا موضوع استاندارد‌ها و مسائل حقوقی این فناوری هم از دیگر چالش‌های پیش روی این فناوری است.

رواقی اردبیلی در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در صنعت برق بیان کرد: شناسایی دقیق الگوی مصرف و مدیریت بار، استفاده بهینه از خودرو‌های برقی، توسعه سیستم‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت شبکه‌های توزیع فعال، برقراری امنیت سایبری، تعمیر و نگهداشت هوشمند شبکه و استفاده از دوقلو‌های دیجیتال از جمله زمینه‌های کاربرد هوش مصنوعی در صنعت برق است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی هنرستان‌های جوار صنعت سرعت می‌گیرد
  • راه‌اندازی دو نیروگاه با ظرفیت ۱۲ مگاوات تولید برق
  • راه اندازی رشته‌های جدید در مرکز فنی حرفه ایی میناب
  • چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • رصدخانه شبکه برق و انرژی تهران به هوش مصنوعی مجهز می‌شود
  • راه اندازی مرکز نفس در آبادان و خرمشهر