Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهلی بر گفت: 2 پروژه بزرگ جنوب شرق کشور در منطقه رودیک و گوردیم توسط بخش خصوصی در حال اجراست که بهره برداری از آن ها جهشی شگرف را در تولید رقم می زند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شهلی بر، مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: علاوه بر مجتمع پرورش میگوی شهید صنعتی گواتر دو مجتمع بزرگ نیز در حال اجرا است که یکی در منطقه رودیک توسط سرمایه گذار کویتی و دیگری در منطقه گوردیم واقع شده و از بزرگترین پروژه های جنوب شرق کشور محسوب می شوند که توسط بخش خصوصی و شرکت کشت و صنعت مکران در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:با اضافه شدن این دو مجموعه به عرصه تولید علاوه بر اشتغالزایی بیش از هفت هزار نفر در مجموع این سه پروژه عظیم آبزی پروری، جهشی شگرف در حوزه تولید نیز رخ می دهد که امید است در سال ۱۴۰۰ با بهره برداری از مجتمع شرکت کشت و صنعت مکران این امر محقق شود.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) بیان کرد: مجتمع پرورش میگوی رودیک تا سه ماه آینده و فاز اول مجتمع پرورش میگو و ماهی در قفس دریایی گوردیم تا پایان امسال به بهره برداری می رسد و کل مجموعه این مجتمع تا سال ۱۴۰۰ افتتاح می شود.

شهلی بر بیان کرد: اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) برای جذب سرمایه گذاران بزرگ جهت اجرای پروژه های آبزی پروری در مناطق مستعد پرورش میگو و ماهی و دیگر آبزیان در طول نوار ساحلی آمادگی دارد.

وی اظهار کرد: تفاهم بین اداره کل شیلات استان، مرکز تحقیقات شیلات آب های دور چابهار و پارک علم و فن آوری این شهرستان منعقد شده است و این اداره کل برای راه اندازی مرکز نوین فعالیت های شیلاتی پارک علم و فن آوری جهت جذب سرمایه گذاری و آموزش های مهارتی به دانشجویان رشته های شیلاتی در محوطه اداره کل و مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار را دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کل شیلات اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند

قزاقستان در نظر دارد ساخت یک خط لوله انتقال نفت در دریای خزر را بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری اینترفکس روسیه، وزارت انرژی قزاقستان اعلام کرد: گزینه‌های ساخت خط لوله انتقال نفت را در بستر دریای خزر و از شهر آتیرائو به بندر کوریک بررسی می‌کند.

به‌گفته این وزارتخانه، قزاقستان همچنین ممکن است براساس ظرفیت بندر آکتائو، حمل‌ونقل نفت از خط لوله ترانس خزر را به ۷ میلیون تن در سال افزایش دهد.

به‌منظور اطمینان از حمل‌ونقل ایمن این مقدار نفت، به حدود ۱۰ نفتکش جدید با وزن ۱۲ هزار تن نیاز است.

قزاقستان صادرات نفت خام خود را سال گذشته افزایش داد و پیش‌بینی می‌کند امسال هم به افزایش صادرات خود ادامه دهد.

هم‌اکنون کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) بخش عمده صادرات نفت خام قزاقستان را به‌ عهده دارد. خط لوله کنسرسیوم خزر از سواحل دریای خزر در شمال‌ غربی قزاقستان تا بندر نووروسیسک در سواحل دریای سیاه در روسیه امتداد دارد و ۸۰درصد صادرات نفت خام این کشور با این خط لوله انجام می‌شود.

تولید نفت قزاقستان از ابتدای سال ۲۰۱۴ تاکنون از سهمیه تعیین‌شده این کشور در قالب برنامه کاهش عرضه ائتلاف اوپک‌پلاس فراتر رفته است. این کشور بارها اعلام کرده که به پایبندی و جبران مازاد تولید پیشین متعهد است.

وزارت انرژی قزاقستان اوایل هفته اعلام کرده بود به‌دلیل شرایط آب‌وهوایی و الزام‌های گرمایشی، روزانه ۱۳۱ هزار بشکه بالاتر از سهمیه خود در ماه مارس تولید کرده است و در نظر دارد مازاد تولید خود را جبران کند.

دیگر خبرها

  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند | عده ای آب ژرف می خواهند و عده ای دیگر از آب دریای عمان !
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • بازارچه عرضه آبزیان در بهبهان ایجاد می‌شود
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • فضای سبز و تفریحی نوار ساحلی بوشهر افزایش می یابد
  • تصویب ۳۸ میلیارد تومان برای توسعه فضاهای تفریحی بوشهر