Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@05:20:18 GMT

بیماران مزمن ساوجی در منزل ویزیت می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۱۰۶۳

بیماران مزمن ساوجی در منزل ویزیت می‌شوند

ایسنا/مرکزی رئیس بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه از ویزیت بیماران مزمن در منزل مسکونی خویش برای اولین بار در کشور خبر داد.

دکتر سیدفرهاد سبط طباطبایی یزدی در گفت‌وگو با ایسنا، طرح درمان بیماران مزمن را با اقدامی در راستای حفاظت از بیماران مزمن و  زمینه‌ای و پرخطر در برابر کرونا عنوان و اظهار کرد: در راستای کاهش مراجعات غیرضروری، افزایش رضایتمندی بیماران در شرایط کرونایی، ادامه روند درمان بیماران مزمن مبتلا به فشارخون، دیابت، نارسایی‌های قلبی و کلیوی از طریق تماس تلفنی کارشناس پرستاری پیگیری و پس از مشاوره با متخصص مربوطه، داروهای این بیماران به درب منزل آنها ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: تا قبل از شیوع بیماری کووید ۱۹، بیماران مزمن مبتلا به فشارخون، دیابت، نارسایی قلبی و کلیوی در فواصل منظم به کلینیک دیابت و فشارخون این مرکز مراجعه می‌کردند و پس از انجام آزمایشات روتین و ویزیت متخصص، داروی مورد نیاز خود را از داروخانه بیمارستان تهیه می کردند. با شیوع کروناویروس و با توجه به اینکه این بیماران با ریسک بالای ابتلا به کووید ١٩ مواجه هستند، عدم حضورشان در مراکز عمومی و پر ازدحام بویژه بیمارستان‌ها بسیار حائز اهمیت است، از طرفی کنترل منظم و انجام آزمایشات دوره‌ای برای این بیماران بسیار حیاتی است، بنابراین این مرکز به منظور حفظ سلامتی بیماران و  کاهش تجمعات، اقدام به پیگیری روند درمان این بیماران به صورت غیرحضوری کرده است.

رئیس بیمارستان شهید چمران ساوه افزود: سبک کار بدین شکل است که مسئول کلینیک دیابت و فشارخون با بیماران مزمن بویژه افرادی که تحت درمان با انسولین و وارفارین هستند، یا اختلال کراتینین خون دارند و در کلینیک دیابت و فشار خون این مرکز دارای پرونده هستند، تماس حاصل کرده و وضعیت سلامتی بیمار و نحوه مصرف دارو و زمان آزمایش مجدد را پیگیری می‌کند.

وی با اشاره به خدمت رسانی به افزون بر ۱۲۰۰ نفر از مراجعین دارای بیماری زمینه‌ای از آغاز اجرای طرح اظهار کرد: با توجه به اینکه این مرکز درمانی در اسفندماه سال گذشته و فروردین ماه سال جاری به عنوان مرکز فوکال پوینت کرونا در شهرستان ساوه فعالیت می‌کرد، تلاش شده تا حتی‌الامکان فضایی ایمن و سالم برای مراجعین فراهم شود.

وی بیان کرد: از جمله اقداماتی که به منظور پیشگیری از شیوع کرونا در این مرکز اجرا شد می‌توان به اختصاص فضایی جهت تریاژ بیماران تنفسی، جداسازی اورژانس کرونا از اورژانس بیماران عادی، اختصاص دو بخش از بخش‌های بیمارستان منحصرا به بیماران کرونا و جداسازی این بخش‌ها از سایر فضاهای بیمارستان، غربالگری کلیه مراجعین بدو ورود به بیمارستان، اجرای تمهیداتی جهت حفظ فاصله اجتماعی، ارسال داروی بیماران مزمن به درب منزل آنها، پیگیری روند درمان بیماران مزمن، نصب مواد ضد عفونی کننده در کلیه فضاهای بیمارستان و ... اشاره کرد.

دکتر طباطبایی به غیردولتی بودن این بیمارستان و  وابستگی آن به سازمان تامین اجتماعی، اشاره کرد و افزود: هیچ هزینه‌ای بابت این خدمات از بیماران دریافت نمی‌شود و بیماران می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ٠٩١٨٢٥١٨٧٣٢ از خدمات فوق بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس ویزیت بیمار تامين اجتماعي بيمارستان ساوه بیماران مزمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام صیادی ظهر چهارشنبه در حاشیه آئین گشایش کلینیک تخصصی خیرساز بیمارستان امام حسین (ع) از آغاز ساخت بنای این کلینیک از سال ۱۳۹۷ به همت یک بنیاد خیریه خبر داد و گفت: این پروژه با صرف اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیارد ریال تکمیل شد.

وی با اشاره به تجهیز این کلینیک با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و دانشگاهی مطرح کرد: این کلینیک به متراژ سه هزار مترمربع در چهار طبقه ساخته شده و در بخش‌های داخلی، عفونی، اطفال، دندانپزشکی، قلب، ارتوپدی، زنان، تغذیه و … فعالیت دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به در نظر گرفتن تجهیزات تکمیلی برای بخش‌های توسعه‌ای این کلینیک بیان کرد: مرکز درمان سو مصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) نیز امروز افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

کد خبر 6088053

دیگر خبرها

  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد