Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمجتبی سرور زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی در استان فارس در تمامی زمینه‌ها مشغول فعالیت هستند گفت: گروه‌های جهادی بر اساس گروه‌های محله محور و جغرافیا محور فعالیت‌های مختلفی در زمینه محرومیت زدایی و کمک به عموم مردم را انجام می‌دهند.

سرور زاده با بیان اینکه گروه‌های محله محور تنها در حوزه محله اسکان خود فعالیت می‌کنند، افزود: علاوه بر گروه‌های محله محور دیگر گروه‌های جهادی جغرافیا محور در تمامی مناطق و بخش‌های استان مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص فعالیت‌های این گروه‌ها در مدت اخیر یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا اولویت فعالیت گروه‌ها در زمینه جمع آوری کمک‌های مردمی مومنانه در بحث ضرر و زیان کسب و کار، مشکلات معیشتی، نگهداری از افراد بیمار یا دارای آسیب‌های جسمی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر فارس با اشاره به شاخص فعالیت‌های دوران کرونا نیز افزود: بیشترین مشکلات در این دوران مشکلات معیشتی افراد و کسب و کارها بوده و همچنین خانواده و افرادی که به دلیل بیماری توانایی فعالیت ندارند و گروه‌های جهادی در این زمینه یاری رسان آنها بوده‌اند.

سرور زاده با بیان اینکه بخشی از گروه‌های جهادی نیز در زمینه تهیه مواد مورد نیاز بیمارستانها و یا کمک به تجهیز مراکز درمانی فعالیت می‌کنند، افزود: شاخصه فعالیت گروه‌های جهادی محرومیت زدایی، اشتغال زایی، تأسیس صندوق‌های قرض الحسنه، زیبا سازی و تجهیز مدارس و مساجد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی در زمینه اطفای حریق آتش سوزی منابع طبیعی نیز یاری رسان بوده‌اند، گفت: در حوادث آتش سوزی در کوه‌های رستم، نور آباد و کازرون و آتش سوزی‌های اخیر نیروهای جهادی به کمک سایر نیروها در زمینه اطفای حریق فعالیت شایانی داشتند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر فارس با بیان اینکه ۱۸۰۰ گروه جهادی ثبت شده در سامانه در کنار ۱۳۰۰ گروه محله محور در استان فارس مشغول فعالیت هستند، گفت: فعالیت‌های مختلفی در شیراز و شهر ستانها توسط این گروه‌ها انجام شده که از آن جمله می‌توان به تجهیز مدارس و مساجد، آب رسانی و کانال کشی و ساخت قنوات و زمین‌های ورزشی در شهرستانهای فسا، جهرم، داراب، بوانات و کوهچنار اشاره کرد.

سرور زاده با بیان اینکه فعالیت این گروه‌ها در مناطق مختلف شیراز هم ادامه دارد افزود: فعالیت‌های مختلفی توسط گروه‌های جهادی در محله‌های سلطان آباد، سنگ سیاه، بیات، منطقه گویم، قصر قمشه و اکبر آباد صورت گرفته است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر فارس در خصوص چگونگی دریافت کمک‌های مردمی نیز گفت: مردم و شهروندان می‌توانند کمک‌های مومنانه خود را به تمام پایگاه‌های مقاومت در استان، مراکز بسیج سازندگی و سپاه فجر اهدا کنند.

کد خبر 4988183

منبع: مهر

کلیدواژه: بسیج سازندگی شیراز سپاه فجر فارس ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین عید سعید قربان گرگان شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه ازدواج بیرجند ماه محرم کرمانشاه گروه های جهادی بسیج سازندگی محله محور سرور زاده سپاه فجر گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرداد امسال ۱۲۱ روستا از آب پایدار برخوردار می‌شوند

رحمتی در جمع اعضای قرارگاه جهادی آب رسانی به روستا‌های استان با اشاره به این که این مشکل با همکاری مجموعه‌های قرارگاه سازندگی امام حسن علیه السلام، سازمان برنامه و بودجه و آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در دست رفع و رجوع است.

به گفته وی این اقدامات بر این پایه است که رویکرد مدیریتی استان از پشت میزنشینی به حضور میدانی تبدیل شده است و مدیران در جهت تکمیل طرح‌های کلیدی استان که موضوع آب رسانی یکی از آنهاست، حرکت می‌کنند چرا که نقطه‌ی مقابل ما مردم که ولی نعمتان ایران هستند قراردارند و ما در برابر آنها مسئولیم.

وی در ادامه به وجود ۲۸۰۰ روستا در آذربایجان شرقی و وجود مشکل آب در ۵۸۰ روستای استان (بر اساس گزارش‌های اعلامی مسئولان حوزه آب) اشاره کرد و افزود: تقریبا یک پنجم روستا‌ها با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند از این رو لازم است توجه ویژه‌ای برای حل مشکل آنها شود.

استاندار آذربایجان شرقی در همین نشت ضمن تماس تلفنی با رضایی: معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت نیرو و مدیر مس سونگون که در پرداخت مطالبات تعهد شده این مجموعه برای پیشبرد طرح‌های آبرسانی منطقه، تعلل کرده است، قول پرداخت ۱۱۰ میلیارد تومان از وزارت نیرو و ۴۰ میلیارد از مس سونگون را گرفت تا طرح‌ها با شتاب بیشتر و تا رسیدن فصل تابستان به سرانجام برسد.

خانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هم درخصوص مصوبات نشست قرارگاه جهادی آب رسانی به روستا‌های استان و اعلام زمان بندی برای افتتاح طرح‌های آبرسانی روستایی استان از جمله آلمالوی هشترود و مجتمع آزادگان در کلیبر اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها تا سوم خرداد امسال افتتاح می‌شود، ضمن این که با همت و اقدامات جهادی مسئولان حوزه آب امسال تنش آبی جدی در استان نخواهیم داشت، چه در شهر‌ها و چه در روستاها.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی | عملیات امدادرسانی در ۴ استان
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • جامعه نخبگان مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • مسئولان به جامعه نخبگان توجه داشته باشند
  • پایانه شرق تهران مشغول خدمت رسانی به مسافران است
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • خرداد امسال ۱۲۱ روستا از آب پایدار برخوردار می‌شوند