Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید نظام الدین موسوی روز شنبه در جمع کارگران هفت تپه مقابل فرمانداری شوش افزود: اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تهران به شوش آمدیم تا سخنان کارگران را بشنویم و مشکلات آنها را پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه کارگران هفت تپه ۴۹ روز صبر و حوصله کرده‌اند، گفت: به دنبال عکس گرفتن با کارگران نیستیم بلکه آمدیم تا اصل ماجرا را از خود کارگران بشنویم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت:ایجاد پرونده برای هر یک از کارگران به دلیل اعتصاب و اعتراض به حق و اخراج آنها غیرقابل قبول است و اقدامات لازم برای جلوگیری از این امور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه انتقاد کارگران هفت تپه به خصوص سازی این شرکت به جا است، افزود: خصوصی سازی برخی شرکت ها نظیر هفت تپه نه تنها به درستی اجرا نشده بلکه آنها را به گوشت قربانی تبدیل کرده است.

عضو کمیسیون اصل ۹۰  مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک جای کار در بحث خصوصی سازی هفت تپه می‌لنگد، گفت: ما یقه افرادی که واردات شکر را در کشور نهادینه کردند در حالیکه شکر فراوانی در خوزستان وجود دارد را می‌گیریم.

وی با بیان اینکه کمیسیون اصل ۹۰ واگذاری شرکت‌ها به افراد بدون اهلیت که اشرافی به الفبای اقتصادی و صنعتی ندارند، افزود: برای رسیدگی بهتر به مشکلات هفت تپه نمایندگان کارگران و مسوولان کشوری را برای حضور در مجلس و بررسی مشکلات این شرکت دعوت می‌کنیم.

احمد نادری دیگر عضو کمیسیون اصل ۹۰ و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در جمع کارگران هفت تپه گفت: ما پیگیر حق کارگران هفت تپه هستیم و هیچ کس می‌تواند در روند بررسی مشکلات هفت تپه خلل ایجاد کنند.

وی که بدلیل شرجی و دمای بالای هوای شوش گرمازده شده بود، افزود: کمیسیون اصل ۹۰ به فضل الهی و با پشتوانه کارگران مشکلات هفت تپه را با دقت بررسی می‌کند.

محمد کعب عمیر نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: رسیدگی به مشکلات کارگران هفت تپه و خصوصی سازی این شرکت را با نطق ۲۱ خردادماه در مجلس آغاز کردم.

وی افزود: سه دقیقه از اولین نطق خود را به هفت تپه اختصاص دادم و اعلام کردم که خصوصی سازی و واگذاری این شرکت باید ابطال شود به خاطر اینکه آقایان اهلیت و صلاحیت مدیریت این شرکت را نداشتند.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی افزود: کمیسیون شورای کارگری کشور را با پیگیری فراوان تشکیل دادم و با وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت، سازمان خصوصی سازی و نماینده قوه قضاییه جلسه‌ای برگزار کردیم که در این جلسه مصوب شد مدیرعامل شرکت دهم مردادماه حقوق را بروز رسانی کند و بعد از سه ماه شرکت را توسعه دهد.

وی ادامه داد: نماینده قوه قضاییه هم متعهد شد حساب مدیرعامل را بازگشایی کند تا بتوان از این طریق حقوق کارگران را پرداخت و کشت را انجام داد.

کعب عمیر گفت: در آن جلسه عنوان کردم که پرداخت حقوق معوقه مشکل را به طور موقتی برطرف می‌کند حال آنکه باید مشکل این شرکت به طور ریشه‌ای حل شود.

وی با اشاره به مکاتبه خود با سازمان خصوصی سازی مبنی بر اینکه مدیرعامل کارخانه اهلیت ندارد، افزود: ۲ گزینه از جمله سازمان‌های دولتی برای جایگزینی مدیریت کارخانه دولتی معرفی کردم و با معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی رایزنی‌هایی صورت گرفت.

برخی از کارگران نیز با اشاره به مشکلات اقتصادی خود خواستار تسریع در پرداخت حقوق معوقه شدند. آنها گفتند: مسوولان شوش وعده پرداخت حقوق کارگران در دهم مرداد را داده بودند ولی هنوز حقوقی پرداخت نشده است.

محمد کعب عمیر نماینده شوش و علی خضریان، احمد نادری، سید نظام الدین موسوی نمایندگان تهران و اعضای کمیسیون اصل ۹۰ روز شنبه در چهل و نهمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه در جمع آنها حاضر شدند و بعد از شنیدن دغدغه‌های کارگران، قول پیگیری و رسیدگی به مشکلات هفت تپه را دادند.

مهمترین مطالبه کارگران هفت تپه خلع ید بخش خصوصی، پرداخت حقوق معوقه و تمدید دفترچه‌های بیمه است.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ۶ هزار نیروی کارگر و کارمند دارد. این شرکت از سال ۹۴ به بخش خصوصی واگذار شده است.

برچسب‌ها کمیسیون اصل 90 مجلس شرکت نیشکر هفت تپه شوش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90 مجلس شرکت نیشکر هفت تپه شوش کمیسیون اصل 90 مجلس شرکت نیشکر هفت تپه شوش مجلس شورای اسلامی کارگران هفت تپه کمیسیون اصل ۹۰ مشکلات هفت تپه پرداخت حقوق خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر پنجشنبه‌ها تعطیل شود، کارگران هم تعطیل هستند

 به گزارش تابناک، خبرآنلاین نوشت: سیدصولت مرتضوی در جمع خبرنگاران درخصوص طرح کالابرگ الکترونیکی و طرح فجرانه که در مراحل بعدی ادامه یافت، گفت: در رابطه با تداوم طرح نیاز به بررسی مجدد است و مقرر شد که آقای دکتر مخبر محوریت کار را داشته باشند و پیگیری کنند. در بحث کالابرگ هم استقبال بسیار خوب بود؛ هم در مرحله اول مخصوصا در دهک های کم درآمد به ویژه دهک اول، دوم، سوم و در مرحله دوم هم استقبال بهتر شد و حتی در مرحله سوم استقبال شتاب بیشتری گرفت.

وی ادامه داد: ما پیش بینی می کنیم که تقریبا بالغ بر ۹۵ درصد از طرح استقبال شود و مردم هم بسیار خوب استقبال کردند و کسبه هم تلاش شان این بود که در کمترین فرصت کار انجام شود.

وزیر کار در پاسخ به سوالی خصوصی تعطیلی پنجشنبه ها و اجرای آن بر مشمولان قانون کار و بخش خصوصی، تصریح کرد: این مساله نیاز به قانون دارد، هرچه که قانونگذار تصویب کند لازم الاجرا است. در واقع هرچه که مجلس تصویب کند و ابلاغ شود ما حتما اجرا خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون وضعیت لایحه واگذاری تعیین نرخ دستمزد کارگران به مجلس گفت: لایحه واگذاری تعیین دستمزد در حوزه کارشناسی وزارتخانه در حال بررسی است، در بخش کارشناسی وزارتخانه است که بعد باید به دولت ارسال شود و در صورت تصویب در هیات دولت به مجلس ارسال خواهد شد.

مرتضوی در پاسخ به سوالی پیرامون برخی شنیده‌ها از تعدیل نیرو در شهرک‌های صنعتی اظهار داشت: من گزارشی از تعدیل نیرو ندارم، شما اگر گزارشی دارید مکتوب به ما بدهید حتما بررسی می‌کنم و در جلسه آینده خدمت شما اعلام می کنم.

دیگر خبرها

  • اگر پنجشنبه‌ها تعطیل شود، کارگران هم تعطیل هستند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی و کارگران می‌شود؟
  • همه دلایلی که دولت را پای میز مذاکره مزدی برگرداند!
  • ویکند ۲ روزه در بخش‌خصوصی؟
  • بررسی روند خصوصی‌سازی سرخابی‌ها در مجله فوتبال
  • کاهش ساعت کاری شامل بخش خصوصی و کارگری هم می‌شود؟
  • عقب نشینی از خصوصی‌سازی اصولی با حکم رد دیون ۱۳۰ همتی بودجه
  • لزوم تشویق بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در حوزه معادن
  • توضیحات وزیر کار درباره اصلاح بررسی دستمزدها در قانون کار
  • توضیحات مرتضوی درباره اصلاح بررسی دستمزدها در قانون کار