Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@09:05:38 GMT

سمپاشی دام ها علیه تب کریمه کنگو در کردستان

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۱۵۴۷

سمپاشی دام ها علیه تب کریمه کنگو در کردستان

مدیر کل دامپزشکی کردستان : دامداران برای مقابله با تب کریمه کنگو دام‌ها را سمپاشی کنند .

به گزارش خبرگزاری برنا، مجتبی ورمقانی گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها ، احتمال شیوع این بیماری افزایش پیدا می‌کند و سمپاشی دام و اماکن دامی ، تجهیز کشتارگاه‌های دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام ، گوشت و آلایشات دامی از راه های مبارزه با این بیماری است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی اضافه کرد : یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از سرایت بیماری علاوه بر رعایت بهداشت فردی ، نگهداری لاشه دام پس از کشتار ، حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴+ درجه سانتیگراد است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه موردی از بیماری تب کریمه کنگو در کردستان مشاهده نشده است گفت : رعایت نکردن اصول بهداشتی در دامداری‌ها ، این بیماری را تشدید کرده و از طریق کنه‌های آلوده به ویروس قابل انتقال است.

مدیرکل دامپزشکی کردستان افزود : فروش مرغ زنده و کشتار غیرمجاز دام می‌تواند یکی از راه‌های انتقال بیماری باشد و باید در این خصوص رعایت بیشتری شود.

این مسؤول با بیان اینکه وجود این بیماری در دام علائم مشخصی ندارد، افزود: زمانی که ویروس در خون دام وجود دارد تب زودگذر و خفیفی ایجاد کرده و در انسان علائمی مشابه با آنفلوآنزا از جمله تب ، سردرد شدید ، سختی گردن ، درد شکم ، درد عضلانی ، درد کمر ، سوزش چشم و حساسیت به نور ایجاد می‌کند .

ورمقانی از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه علائم مشکوک با شماره تلفن ۱۵۱۲ دامپزشکی استان کردستان و یا مراکز بهداشتی محل سکونت خود تماس بگیرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دامپزشکی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • واکسیناسیون دام‌های سبک در مقابل آبله
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور