Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-20@00:19:58 GMT

رمدسیویر و فایپیراویر چگونه توزیع می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۱۵۸۸

رمدسیویر و فایپیراویر چگونه توزیع می‌شوند؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، دکتر کیانوش جهانپور درباره نحوه توزیع «رمدسیویر» و «فاویپیراویر» در کشور اظهار کرد: داروی رمدسیویر یک داروی تزریقی است و قاعدتاً داروی سرپایی نیست ضمن این که رمدسیویر که مجوز استفاده اضطراری برای کووید ۱۹ را در ایران دریافت کرده است برای مراحل خاصی از بیماری است و لزوماً برای هر بیماری در هر مرحله‌ای توصیه نمی‌شود و به‌صورت بیمارستانی استفاده و توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت‌های جدیدی که به تولید این دارو پیوستند نیز محصولات خود را از طریق شرکت‌های پخش به بیمارستان‌ها تحویل خواهند داد.

وی درباره داروی فاویپیراویر تصریح کرد: موضوع این دارو اندکی متفاوت است؛ این دارو تا این لحظه در پروتکل هیچ کشوری به عنوان داروی کووید ۱۹ شناخته نمی‌شود و مطالعات علمی در جهان و ایران نیز نشان می‌دهد که ظاهراً این دارو برای کرونا قابل تأیید نیست، اما فاویپیراویر وارد فهرست دارویی کشورمان شد و به عنوان داروی آنفلوآنزا که پیش از این نیز در ژاپن تأیید شده بود در فهرست دارویی قرار گرفت، اما آن را به عنوان یک داروی درمان کرونا حتی با مجوز اضطراری نیز نمی‌شناسیم.

جهانپور ادامه داد: با توجه به این که ما احتمال همه گیری آنفلوانزا را در ماه‌های آتی خواهیم داشت، این دارو به عنوان داروی آنفلوانزا وارد فهرست دارویی کشور شد، اما حتی انتخاب اول برای درمان آنفلوانزا نیست و می‌تواند در شرایطی که به سمت آنفلوانزا می‌رویم به عنوان داروی خط دوم درمان آنفلوآنزا کمک کننده باشد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف خودسرانه فاویپیراویر هشدار داد و گفت: هر دارویی بدون تجویز پزشک مصرف شود، عوارضی دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جمعه خونین مکه عبدالرضا امیراحمدی طرح ترافیک 99 فاویپیراویر رمدسیویر کیانوش جهانپور جمعه خونین مکه عبدالرضا امیراحمدی طرح ترافیک 99 عنوان داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین شاخص‌های حکمرانی در حوزه دارو و مکمل

 عباس کبریایی زاده رئیس هیئت مدیره سندیکای دارویی ایران در مراسم دوازدهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی گفت: در حوزه مکمل های غذایی و رژیمی پیشرفت قابل توجهی داشته و سابقه بیش از ۴۰ سال در زمینه طب گیاهی در کشور داریم. 

وی بیان کرد: معتقدم که میزان مشارکت باید ارتقا پیدا کند و باید به موضوع مشارکت پذیری سایر حوزه ها توجه داشته باشیم. تغییر رویکرد خوبی در سازمان غذا و دارو انجام شده است.  

کبریایی زاده تاکید کرد: برای داشتن آینده خوب باید شاخص های حکمرانی را تدوین و معتقدم که نگاه استراتژیک در حوزه های دارویی و مکمل ها داشته باشیم. 

وی همچنین گفت: باید یک نظام حساب گر ایجاد و فعالیت ها در بستر عدالت قرار بگیرد.

بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور

در ادامه مراسم جمشیدی رئیس هیئت میره انجمن طب سنتی گفت: صنعت داروسازی سنتی و گیاهی از سابقه ۴۳ سال برخوردار است و این حوزه از رشد خوبی برخوردار شده است.  

وی بیان کرد: سال گذشته در زمینه قیمت های مواد اولیه سالی آسانی نبود و دانش فنی در این حوزه تبدیل به تولیدات و داروی طبیغی خواهد شد. 

جمشیدی تاکید کرد: اکنون بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشورداریم که مقدار کمی از این تنوع داروی سنتی در کشور ساخته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۵درصدی صادرات مکمل های دارویی و فراورده های طبیعی
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • ضرورت تدوین شاخص‌های حکمرانی در حوزه دارو و مکمل
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور