Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: تاکنون در مشهد ۱۳ تَن از کادر درمان به شهادت رسیده اند که شامل پزشک، پرستار و کمک بهیار بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، علی بیرجندی‌نژاد امروز در نشست با اصحاب رسانه در محل سازمان نظام پزشکی مشهد در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد تعداد شهدای سلامت اظهار کرد: تاکنون در مشهد ۱۳ تن از کادر درمان به شهادت رسیده‌اند که شامل پزشک، پرستار و کمک بهیار هستند و در کل ۲۰۰ مبتلا داشته ایم که الان این آمار بسیار بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد در پاسخ به سوالات خبرنگار فارس در مورد نظارت بر مسائل ایمنی مراکز درمانی مشهد جهت جلوگیری از تکرار حادثه سینا در این شهر، بیان کرد: برای اینکه مراکز درمانی بتوانند مسایل ایمنی را رعایت کنند مجبور به افزایش تعرفه‌ها هستند، چرا که استانداردسازی و بروز کردن تجهیزات نیاز به هزینه دارد در عین حال کنترل و بازدیدهای دوره‌ای توسط سازمان نظام پزشکی انجام می‌شود و ما نیز هم‌راستا با شهرداری مشهد بر این موضوع تأکید داریم.

وی گفت: دیدگاه کلی ما این است که برای حفظ جان باید از اعمال مستحبی به صورت موقت چشم‌پوشی کرد چرا که اولویت سلامت فردی و اجتماعی است.

بیرجندی نژاد تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده معتقد نیستیم که سه برابر شدن آمار ابتلا به کرونا در این شهر به بازگشایی حرم ربط داشته باشد چرا که این افزایش ابتلا در کل کشور اتفاق افتاد اما همانطور که قبلاً برای بسته شدن موقت حرم پیگیری کردیم الآن نیز موافق اعلام محدودیت در این مورد و برگزاری سایر مراسم مذهبی هستیم.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: در بحث تعرفه گذاری‌های خدمات پزشکی یک سری مراحل طی شده و یک سری طی نشده بنابراین مطالبات کادر پزشکی و پرستاری دچار تعویق شده است که بخشی از آن معلول شرایط مالی دولت است و بخشی دیگر مربوط به مطالبات از سازمان‌های بیمه‌ای است.

وی تصریح کرد: ما به عنوان سازمان نظام پزشکی از همکاران پرستار حمایت می‌کنیم و جلساتی در این زمینه داشته‌ایم که خروجی آن در قالب بیانیه مشترکی صادر شده، در عین حال ما مطالبه گر هستیم اما نمی‌توانیم پاسخگوی این شرایط باشیم.

بیرجندی نژاد با بیان اینکه عمده کار مقابله با کرونا بر بحث پیشگیری است، اذعان کرد: تاکنون هیچ درمان دارویی مشخصی برای این بیماری کشف نشده است.

 رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد عنوان کرد: این تعرفه‌ها در آیتم‌های مختلف متفاوت است اما بطور میانگین ۷ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در خصوص جمع آوری پسماندهای پزشکی درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی داشته‌ایم چرا که شهرداری ۱۰۰ درصد تعرفه دفن این زباله‌ها را افزایش داده است.

طبق گفته بیرجندی نژاد، افزایش تعرفه‌ها رشدی ۲۰۰ تا ۳۰۰درصدی داشته است که اگر این افزایش هزینه‌ها از طریق تعرفه خدمات جبران نشود ادامه فعالیت بسیاری از مراکز درمانی دچار مشکل می‌شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به نظارت و رصد واحدهای نظارتی سازمان نظام پزشکی بر تخلفات تعرفه‌ای در مراکز درمانی، اظهار کرد: گزارش تخلفات بسیار محدود است و ما از ۶۰ درصد شکایتی که به سازمان می‌شود در سال گذشته، ۴۰ درصد منجر به صدور کیفرخواست شد و ۳۰۰ مطب را نیز تعطیل کردیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: با غربالگری خوبی که انجام شده مراجعات به بخش بستری در بیمارستان‌هایی که مرکز اصلی کرونا هستند کمتر شده چرا که قسمت عمده‌ای از افرادی که با علایم تنفسی مراجعه می‌کنند با درمان‌های دارویی و قرنطینه خانگی بهبود پیدا می‌کنند.

طبق گفته دکتر بیرجندی‌نژاد از مجموع ۱۶۲ هزار بیمار دارای علایم تنفسی که در فروردین امسال به مراکز درمانی مشهد مراجعه کردند فقط ۶۹ نفر به مراکز اصلی کرونا در سطح سه ارجاع داده شده‌اند.

در کل کشور ۱۴۰ شهید سلامت داشته ایم

مسعود شادنژاد عضو هیأت علمی سازمان نظام پزشکی مشهد هم در بخش دیگری از این نشست گفت: در کل کشور ۱۴۰ شهید سلامت داشته ایم که ۱۳ نفر از آنها در مشهد هستند، تا کنون ۶ هزار نفر از کادر درمان در کشور درگیر شده اند که بیشترین آمار به ترتیب مربوط به پرستاران، پزشکان عمومی، داخلی و زنان است که ۹۵ درصد بهبود پیدا کرده اند.

۳۰تا ۴۰ درصد مراجعه به مطلب پزشکان مربوط به بیمارانی با علائم کروناست

معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان نظام پزشکی مشهد نیز در بخش دیگری گفت: داروهایی که برای بیماری کرونا تجویز می‌شود مربوط به بیماری‌های دیگر و در واقع یک سری دادوهای ضد ویروس مانند ایمنوگلوبین است.

اصغر حاتمی در پاسخ به ادعای یکی از خبرنگاران مبنی بر امتناع پزشکان از معاینات بالینی بیماران به علت شرایط کرونایی، گفت: این موضوع صحت ندارد و در مشهد بین ۵ تا۶ هزار مطب وجود دارد که همه آنها مراجعات بیماران کرونایی نیز دارند و پزشکان حسب ضرورت معاینات را انجام می‌دهند. 

وی ادامه داد: هزار و۴۰۰مطب مربوط به پزشکان عمومی، داخلی، عفونی، اطفال و زنان طبق بخشنامه وزرات بهداشت بیشترین برخورد را با بیماران کرونایی دارند و به طور کلی ۳۰تا ۴۰ درصد مراجعات به مطلب‌های پزشکان مربوط به بیمارانی است که علائم کرونا دارند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد نظام پزشکی درمان پزشکان کادر درمان مراکز درمانی داشته ایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری پرونده فوت متخصص قلب طرحی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، در اولین جلسه شورای‌عالی نظام پزشکی در سال جدید، گفت: پیگیری فشرده تعرفه‌های خدمات سلامت، مشکلات قضائی و حقوقی برخی همکاران در روزهای پایانی سال، پرونده فوت مرحومه بخشی متخصص قلب و عروق طرحی در لرستان) و نیز ارتباط با منتخبین مجلس شورای اسلامی، از کارهای سازمان نظام پزشکی در یک ماه گذشته بوده است.

وی با اشاره به اینکه پیگیری امور بدون تعطیلی و در تمام ایام نوروز ادامه داشته است، افزود: علاوه بر آن تعمیرات اساسی ساختمان نظام پزشکی برای اخذ تائیدیه ایمنی هم در همین ایام در جریان بود و می‌توان گفت که روزهای پایانی سال و ایام نوروز پرکارترین ایام سازمان نظام پزشکی بوده است.

رئیس زاده با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی برای تصویب و ابلاغ تعرفه‌ها، تصویب آن در اولین جلسه هیأت دولت در ۵ فروردین و ابلاغ جداول آن در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ را حرکتی رو به جلو دانست که نتیجه پیگیری‌های وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی و نیز توجه دولت بوده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن توضیح پرونده فوت مرحومه بخشی، از اشراف کامل سازمان نظام پزشکی به این پرونده و پیگیری جدی آن در مراجع ذی ربط تا حصول نتیجه نهایی خبر داد.

کد خبر 6082311 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • پرونده فوت متخصص قلب طرحی به کجا رسید؟
  • پیگیری پرونده فوت متخصص قلب طرحی
  • شهید «محسن صداقت» اخلاص بسیاری داشت
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • ثبت نام کشاورزان در سامانه پهنه بندی، شرط خرید گندم
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • کارمندان بخوانند؛ رییس سازمان برنامه درباره حقوق ۱۴۰۳ کارمندان چه گفت؟
  • تاکنون ۶ هزار مادر فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند