Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:10:16 GMT

مشکلات ۱۱ واحد تولیدی بخش کشاورزی بررسی شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۳۰۰۷

مشکلات ۱۱ واحد تولیدی بخش کشاورزی بررسی شد

به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان روز شنبه در  یکصد بیست و هشتمین و بیست و نهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت : رسالت این کارگروه این است که مسائل و مشکلاتی که در حالت عادی برطرف نمی‌شود، را حل کند. 

 خالد جعفری اضافه کرد: واقعیت این است که در بخش تولید مشکلاتی وجود دارد و باید در چنین شرایطی با مدیریت صحیح مانع از متوقف شدن چرخه تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود : قصد ما این نیست یک طرفه در ارتباط با مشکلات موجود واحدهای تولیدی تصمیم بگیریم به همین دلیل از صاحبان واحدهای تولیدی مشکل دار دعوت می کنیم تا در جلسات کارگروه خود به بیان مشکلشان بپردازند. 

جعفری یادآور شد: با اقدامات بانک ملی طرح کارخانه خوراک دام در قروه مشکل آن برطرف شده و انتظار می‌رود به زودی فعالیت آن بار دیگر آغاز شود. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در ارتباط با مشکل  واحد گاوداری دشت گل قروه هم گفت: دشت گل یکی از واحدهای تاثیرگذار در استان است و مجهز به به روزترین تجهیزات مدرن شیردوشی است. 

جعفری با اشاره به اینکه بهترین شیوه دامپروری، تولید علوفه و فرآوری شیر در این واحد اعمال شده است، یادآور شد: مدیران این واحد را باید تشویق کنیم که واحدهای دوم و سوم خود را در شهرستان های دهگلان و بیجار هم ایجاد کنند. 

وی اظهار داشت : این واحد دامداری به دلیل مشکلاتی که با شیوع کرونا ایجاد شدنتوانستند به موقع نسبت به حسابرسی انجام شده تامین اجتماعی اعتراض و مدارک لازم را در این خصوص ارائه کند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد : به عنوان مصوبه کارگروه فرصت مجددی  در اختیار شرکت دشت گل می گذاریم تا مدارک و مستندات را ارائه تا بازبینی لازم انجام شود. 

جعفری با اشاره به اینکه استمهال تسهیلاتی که از محل صندوق توسعه ملی پرداخت شده امکان پذیر نیست، یادآور شد : به دلیل مشکلاتی که به علت شیوع کرونا گریبان واحدهای تولیدی را گرفته است پیشنهاد استمهال وام صندوق توسعه ملی را به تهران ارائه می دهیم. 

مدیر واحد دشت گل قروه در این جلسه با اشاره به اینکه ۸۰ نفر بیمه شده این واحد هستند، اظهار داشت : پنج هزار راس دام در این واحد وجود دارد که تا پایان سال به ۶ هزار راس افزایش می‌یابد. 

وی با اشاره به اینکه تعداد بیمه شدگان این واحد تا پایان سال به ۱۱۰ نفر می‌رسد، افزود: درخواست یک ریال بخشودگی از سوی بیمه تامین اجتماعی نداریم فقط ابلاغیه مجددی برای بررسی مدارک شرکت صادر شود. 

مدیرکل تامین اجتماعی کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه حسابرسی براساس مدارک ارائه شده از سوی واحدها انجام می شود، گفت: شرکت دشت گل قروه به دلیل عدم ارائه کامل مدارک ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بدهکار تشخیص داده شدند. 

قریشی با اشاره به اینکه ابلاغیه بدهکاری این شرکت در ۲۱ اسفند سال گذشته به طور الکترونیکی صادر شده است، گفت: طبق قانون کارفرما تا یک ماه فرصت اعتراض به این ابلاغیه را دارد که شرکت دشت گل از این فرصت استفاده نکرده است. 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: بحث تبصره ۱۸ متوقف نشده بنابراین می طلبد طرح های معرفی شده در دستور کار بانک های استان قرار گیرد. 

در این جلسه کارگروه که بیش از سه ساعت به طول انجامید مسائل و مشکلات ۱۱ واحد تولیدی در بخش کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تولید داخلی استانداری کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تولید داخلی استانداری کردستان وزارت جهاد کشاورزی تولید داخلی استانداری کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان دشت گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان، گفت: سال گذشته حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و حدود ۳۰۰ مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی و برطرف شد. - اخبار استانها -

ابوالفضل برات‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در آستانه هفته کارگر ضمن تبریک این مناسبت به جامعه کارگری استان و خانواده‌هایشان، اظهار داشت: در این ایام 80 عنوان برنامه در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی، خدمت‌رسانی و جهاد تبیین در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این هفته ویژه برنامه گرامیداشت بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر استان است که در آن از هر شهرستان یک خانواده شهید و پنج فرمانده پایگاه مقاومت موفق تقدیر می‌شود، همچنین پیاده‌روی 200 نفر از بسیجیان کارگری استان از مسیر مریانج به امامزاده محسن همراه با برنامه‌های جانبی پیش‌بینی شده است.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان گفت: در طول هفته بسیج کارگری پویش "من کارگر ایرانیم" را در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور داریم که در راستای فرهنگ‌سازی و شعار سال انجام می‌شودف ضمن اینکه در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

برات‌زاده با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های ما در طول سال در دو بخش مهم انجام می‌شود، افزود: در بخش نخست در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در کار و تولید استان است که 67 پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در استان با بیش از 21 هزار بسیجی فعال است.

وی عنوان کرد: در بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است برنامه‌هایی را برای خدمت‌رسانی و کمک به تولید استان در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت انجام می‌دهیم که مهمترین آن کمک به رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است و در طول سال گذشته حدود 120 واحد تولیدی را مورد بازدید و بررسی قرار دادیم و حدود 300 مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی کردیم.

برات زاده بیان کرد: به روش‌های مختلف در صدد رفع موانع تولید بودیم بسیجیان در سطح پایگاه‌های مقاومت بر آمدیم ضمن اینکه تشکیل گروه‌های جهادی را در واحدهای تولید خدماتی با برگزاری شیفت ایثار و بدون دریافت حقوق توسط بسیجیان داشتیم.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان کمک به رفع محرومیت در سطح جامعه را از دیگر اقدامات مهم این جامعه بر شمرد و افزود: از جمله این اقدامات مرمت و بازسازی منازل در روستاها و کارخانجات، توزیع بسته‌های معیشتی و غیره بوده است.

وی گفت: طرح "شهید برونسی" در راستای فرهنگ‌سازی تولید، توزیع و مصرف کالاهای ایرانی در سطح واحدهای تولیدی در حال انجام است. از کارهای عمده این حوزه بازدید اقشار و آشنایی آنها از واحدهای تولیدی موفق استان داریم تا بریا مصرف کالای داخل استان تشویق و ترغیب شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در کردستان
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان