Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: عدم تمایل سرمایه‌گذاران کلان به سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری، کمبود اختیارات مدیران بانک‌های این استان است که روند حمایت‌های بانکی را طولانی و سرمایه‌گذار را منصرف می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد اسماعیل للگانی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی بانک‌ها در محل استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: تاکیدی که بنده به مدیران بانک رفاه کارگران استان داشتم کمک و حمایت همه جانبه در جهت احداث طرح‌های جدید، حمایت از واحدهای تولیدی موجود و کمک برای رفع مشکل اشتغال این استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک رفاه کارگران ادامه داد: پروژه‌های خوبی در زمینه‌های کشاورزی و صنعت ارائه شد که بناست مطالعات دقیقی روی آن‌ها صورت پذیرد و آن دسته که در سطح اختیارات استان هستند انجام شوند و مابقی به مرکز ارجاع داده شود.

وی اضافه کرد: گردش مالی و حجم عملیات‌های بانکی که در سطح استان انجام می‌شود برای ارتقای رتبه بانک‌های استان و افزایش اختیارات آن‌ها باید افزایش پیدا کند تا مدیران برای اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران استان که موجب توسعه استان می‌شود دستشان بازتر باشد.

للگانی خاطرنشان کرد: ازجمله عوامل عدم تمایل سرمایه‌گذاران کلان به سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری همین موضوع کمبود اختیارات مدیران بانک‌های این استان است که روند حمایت‌های بانکی را طولانی  و سرمایه‌گذار را از سرمایه گذاری در این استان منصرف می‌کند.

وی اضافه کرد: همواره محدودیت‌هایی وجود دارد اما تبصره‌ها و روزنه‌های قانونی نیز برای سهولت کار سرمایه‌گذاران در سیستم بانکی وجود دارد که رشد و توسعه استان در گرو دلسوزی، همت و پیگیری مدیران بانکی است که بتوانند این تبصره‌ها را شناسایی و در جهت پیشرفت استان استفاده کنند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار داشت: با توجه به این موضوع که منابع مالی استان چهارمحال و بختیاری محدود است باید برای ایجاد طرح‌های بزرگ به سمت جذب اعتبار از سوی پایتخت رفت و در این صورت در زمان کوتاه‌تری منابع مالی بیشتری می‌توان دریافت نمود که لازمه این اقدام تلاش و پیگیری مدیران بانکی استان است.

نمایندگان سابق پیگیری اجرای طرح‌های کلان از طرف من نبودند

وی گلایه کرد: از تمامی استان‌ها همواره برای اجرای طرح‌های کلان در تهران به بنده مراجعه شده است اما از سمت این استان پیگیری‌ها کم بوده و نمایندگان سابق استان تلاششان نسبت به نمایندگان سایر استان‌ها کم بوده است که امیدواریم پیگیری‌ها افزایش یابد و شاهد رشد و توسعه چهارمحال و بختیاری باشیم.

وی یادآور شد: ظرفیت‌های عظیمی این استان برای ایجاد پروژه‌های اشتغال‌زا و سودآور بخصوص در زمینه کشاورزی و احداث گلخانه دارد و این آمار بیکاری زیبنده این استان نیست.

وی تصریح کرد: باید بپذیریم که پیگیری مدیران بانکی استان در زمینه‌های جذب اعتبارات و ایجاد سهولت در کار سرمایه‌گذاران کم بوده است در صورتی که با شناختی که من از هیئت‌مدیره‌های بانک‌ها دارم، همواره مشتاق همکاری در زمینه انجام پروژه در تمامی استان‌ها هستند.

انتهای پیام/68033/م

منبع: فارس

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری توسعه کارگران رشد مدیرعامل بانک رفاه کارگران چهارمحال و بختیاری بانک رفاه کارگران سرمایه گذاران مدیران بانک بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه ایران برای کدام گروه از سهامداران مناسب است؟

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری یکی از روش‌های غیرمستقیم مدیریت دارایی‌ها در بورس محسوب می‌شوند. این صندوق‌ها با بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص و با تجربه به کمک افرادی می‌آیند که دانش کافی یا زمان لازم برای تحلیل این بازار را ندارند و با تشکیل سبدی متنوع از اوراق بهادار مختلف، سرمایه آنها را مدیریت می‌کنند. سرمایه‌گذاران بازار‌های مالی با خرید واحد‌های این صندوق‌ها می‌توانند در آنها سرمایه‌گذاری کنند.

او افزود: نکته جالب درباره صندوق‌های سرمایه‌گذاری این است که افراد با هر میزان سرمایه، با هر مقدار ریسک‌پذیری و هر افق زمانی که برای کسب سود در بازار سرمایه دارند، می‌توانند با انتخاب انواع مختلف صندوق‌ها، سرمایه‌گذاری مطابق با اولویت‌های خود را در این بازار تجربه کنند. در شرایط کنونی اقتصادی که حفظ ارزش پول اولویت بالایی دارد، اهمیت سرمایه‌گذاری بسیار پررنگ‌تر از گذشته است.

جنانی گفت: سرمایه‌گذاری روش‌های مختلفی دارد که هر کدام جزئیات و پیچیدگی‌های مختص خود را داراست در این میان صندوق‌های سرمایه‌گذاری به دلیل عدم نیاز به صرف زمان و هزینه برای یادگیری، گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاران محسوب می‌شوند. صندوق‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام با توجه به ترکیب دارایی تحت مدیریت، سطح ریسک متفاوتی دارند. در نتیجه هر شخص با هر درجه از میزان ریسک‌پذیری می‌تواند صندوق مناسب خود را انتخاب کند.

او اظهار کرد: روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم، در مقابل روش مستقیم قرار می‌گیرد. یعنی اگر فرد سرمایه‌گذار دانش کافی از بازار‌های مالی و بورس، نداشته باشد می‌تواند از این روش برای سرمایه‌گذاری، استفاده کند. در روش غیر مستقیم، مدیریت معاملات سهام سرمایه‌گذار به تیم‌های حرفه‌ای واگذار خواهد شد. در حقیقت، این تیم‌ها هستند که به طور مستقیم وارد معاملات سهام می‌شوند. آنها دانش کافی برای رصد بازار مالی را دارند و در نتیجه می‌توانند گزینه‌های مناسب معامله را بیابند. البته این شرکت‌ها در مقابل خدماتی که برای سرمایه‌گذار انجام می‌دهند، کارمزد خود را دریافت خواهند کرد.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: یکی از مهمترین مواردی که برای انتخاب بهترین صندوق سرمایه‌گذاری باید در نظر داشت، میزان ریسکی است که هر سرمایه‌گذار حاضر به پذیرش آن است. انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری شامل صندوق‌های اهرمی، شاخصی، بخشی، کالایی، سهامی، مختلط، صندوق تضمین اصل سرمایه و درآمد ثابت است که به ترتیب بیشترین تا کمترین میزان ریسک را دارند. افراد باید ابتدا میزان ریسک‌پذیری خود را بسنجید سپس با در نظر گرفتن آن، صندوق سرمایه گذاری مناسب خود را انتخاب کنید.

او افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری، فرصت بسیار خوبی را برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده‌اند. این صندوق‌ها، نقش واسطه‌ی مالی را برای فرد سرمایه‌گذار ایفا می‌کنند. از طرف دیگر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، برای بازار سرمایه نیز بسیار مفید واقع می‌شوند. چرا که سرمایه‌ی سرمایه‌گذاران به طور سرجمع، می‌تواند برای معاملات سهام، وارد عمل شود.

جنانی می‌گوید: آن‌چه که در صندوق‌های سرمایه‌گذاری رخ می‌دهد، جمع‌آوری وجوه سرمایه‌گذاران و خرید سهام، اوراق مشارکت در بازار مالی با آن سپرده‌ها است. سرمایه‌گذاران در این صندوق‌ها، در سود و زیان شراکت دارند. صندوق‌ها، فرمول‌های خاص خود را برای خرید سهام و معاملات در بازار‌های مالی، دارند؛ بنابراین سود و یا زیان حاصل از سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مختلف، با هم متفاوت خواهد بود.

گفتنی است، این مطلب توصیه و یا سیگنال به خرید و فروش و یا استفاده از این روش محسوب نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تحریم‌های آمریکا مانع روابط بانکی و توسعه تجاری اسلام‌آباد-تهران است
  • کاهش نرخ بیکاری در شهرستان گلپایگان
  • دیدار نوروزی مدیران بانک ایران زمین از شعب پایتخت
  • نگاه وزارت میراث فرهنگی، تسهیل‌گری در جذب سرمایه‌گذاری گردشگری است
  • استان چهارمحال و بختیاری نیاز به تغییرات گردشگری دارد
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه ایران برای کدام گروه از سهامداران مناسب است؟
  • رشد اقتصاد در گرو اعتماد به سرمایه‌گذار بخش خصوصی است
  • صدای شما پیگیر مطالبات دراستان چهارمحال و بختیاری
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند