Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان تنکابن با ابراز نگرانی از افزایش شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان ، گفت که ظرفیت بخش آی. سی. یو بیمارستان شهید رجایی تکمیل شده و حال تعداد بسیاری از بیماران بستری هم وخیم است.

دکتر نیما نژادمقدم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهر و اماکن عمومی و همچنین حضور بی شمار مسافران و گردشگران ، شاهد افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری در شهرستان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نژادمقدم با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط تمامی شهروندان اعم از مسافر و ساکنان بومی ، از اصناف به صورت ویژه خواستار رعایت این دستورالعمل ها شد و افزود : تاکنون تعدادی از کادر درمانی بیمارستان و  کارکنان شبکه بهداشت تنکابن به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و لازم است تدبیری در این زمینه اندیشیده شود تا با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه نشویم.

وی با اعلام این که بیمارستان شهید رجایی تنکابن از سال ۸۲ مجهز به دستگاه اکسیژن ساز شد و در این زمینه با کمبودی مواجه نیست ، مشکل حاد قابل پیش بینی را مواجهه با کمبود نیرو در کادر درمانی به خاطر احتمال ابتلای تعداد بیشتری از آنان در صورت عدم رعایت شهروندان دانست و خواستار توجه جدی همگانی به این موضوع شد.

موج دوم شیوع کرونا در مازندران از هفته دوم تیر ماه شروع شد و این استان را در وضعیت قرمز قرار داد. تنها در هفته گذشته بانک های ملی شهرهای شیرود و نشتارود به دلیل ابتلا کارکنان آنها به بیماری کووید ۱۹ تعطیل شد.

همچنین اسحاق شریعتی رییس شورای اسلامی شهر تنکابن و محسن بحری از کارمندان شهرداری نشتارود و دفتر فنی غرب مازندران نیز بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ درگذشتند.

شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرار دارد./ ایرنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان

برنامه توسعه سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد تنها حدود ۲۰ درصد خانواده‌ها در افغانستان به آب آشامیدنی دسترسی دارند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برنامه توسعه سازمان ملل در روز جهانی زمین با انتشار بیانیه‌ای اظهار داشت 79 درصد از خانواده‌ها در افغانستان به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.

سازمان ملل در این بیانیه از کمبود و بحران آب آشامیدنی در افغانستان ابراز نگرانی کرد.

برنامه توسعه سازمان ملل (یو.‌ان.‌دی/‌پی) در نوامبر سال 2023 گزارش داده بود افغانستان سال گذشته رتبه ششم را در میان کشورهای آسیب‌پذیر در برابر تغییرات اقلیمی به خود اختصاص داده است.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز آذرماه در گزارشی هشدار داده بود 12 میلیون نفر در افغانستان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

هشدار یونیسف: 12 میلیون نفر به آب آشامیدنی در افغانستان دسترسی ندارندسازمان ملل: 14 میلیون نفر در افغانستان به آب سالم دسترسی ندارندبحران آب در افغانستان؛ 93 درصد از کودکان به آب سالم دسترسی ندارند

بر اساس گزارش‌ها، افغانستان از سال 1950 تاکنون 1.8 درجه سانتیگراد تغییرات دما را تجربه کرده است.

پیش از این سازمان ملل اعلام کرده بود به بیش از 479 میلیون دلار نیاز است تا بحران آب و فاضلاب در افغانستان حل شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان
  • سندروم پس از کرونا چیست؟