Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-18@20:17:16 GMT

مقدار آب دادن به گیاهان آپارتمانی + آموزش

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۸۱۴۳

مقدار آب دادن به گیاهان آپارتمانی + آموزش

به گزارش افکارنیوز،

نکته مهم این است که مطمئن شوید گیاه شما به اندازه کافی آب برای رشد سالم خود دریافت می‌کند یا خیر، اما آب کافی چقدر است؟

اخبار اجتماعی-  هیچ پاسخ دقیقی برای چگونگی آب دادن به گیاهان وجود ندارد، اما قوانین کلی وجود دارند. شما با جست‌وجو در اینترنت می‌توانید دستورالعمل‌های مخصوص آبیاری گیاه خود را در صفحه‌های مراقبت از گیاه پیدا کنید، اما این کار ممکن است برای شما چندان راحت نباشد یا تعداد بالای گیاهان آپارتمانی در خانه یا محیط زندگیتان به شما اجازه ندهد شرایط آبیاری همه آن‌ها را به حافظه خود بسپارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیاه شما اهل کجاست؟

در نظر داشتن محل واقعی زندگی گیاه یا خاستگاه آن به عنوان یک قاعده کلی می‌تواند راهگشا باشد. اگر یک کاکتوس در خانه دارید حتما می‌دانید که این گیاه متعلق به مناطق گرم و بیابانی است، پس به کمبود آب عادت دارد. اما اگر یک نخل مرداب در محیط زندگی خود نگه می‌دارید، باید بدانید که همانطور که از نامش مشخص است، محل زندگی آن مرداب است و نیاز دارد در آب غوطه‌ور باشد. در واقع، گیاهان بیابانی می‌توانند برای مدتی بدون آب به بقای خود ادامه دهند و زنده بمانند، در حالی که گیاهان جنگل‌های بارانی و گرمسیری، باران‌های مرتب و رطوبت زیاد دیده‌اند و به این شرایط برای بقا احتیاج دارند.

این قاعده کلی را بدانید

جدا از برخی گیاهان که نیاز به رعایت اصولی متفاوت در نگهداری و آبیاری دارند، اکثر گیاهان از نظر آبیاری می‌توانند در یک چارچوب کلی قرار بگیرند. تقریباً همه گیاهان، فقط هنگامی که حدود دو سانتی‌متر از سطح خاک گلدان آن‌ها خشک می‌شود، نیاز به آبیاری دارند. در هر مرتبه از آبیاری باید گیاه را سیراب کرد. پس آبیاری یک استکان در روز به گیاه خود را متوقف کنید و تنها زمانی که خاک گیاه را خشک دیدید، به اندازه یک سوم حجم گلدان، آب بدهید و تا خشک شدن مجدد خاک صبر کنید. یک روش آسان برای بررسی اینکه آیا گیاه شما به آبیاری احتیاج دارد یا خیر، انجام آزمایش شیب انگشت است.

گیاه را چطور سیراب کنیم؟

هرگز وسوسه آبیاری بیش از حد به گیاه نشوید. آبیاری بیش از حد به همان اندازه برای گیاه مضر است که آبیاری کم. غرق کردن گیاه در آب می‌تواند باعث پوسیدگی آن شود. یکی از دلایلی که توصیه می‌کنیم گیاه خود را در گلدان نگه دارید این است که گلدان‌ها سوراخ‌هایی در قسمت پایین دارند که باعث زهکشی و خروج آب اضافه از گلدان می‌شود. بهترین راه برای آب دادن به گیاهان، قرار دادن آن‌ها در سینک است. داخل آن‌ها به قدری آب بریزید تا آب از سوراخ‌های کف گلدان خارج شود، سپس آن‌ها را برای حدود نیم ساعت در سینک بگذارید تا آب اضافی تخلیه شود. اما اگر امکان این کار را ندارید، از یک زیرگلدانی نسبتا بزرگ استفاده کنید تا آن اضافه کامل از گلدان خارج شود.

گیاهی که آب کمی دریافت کرده باشد معمولا دارای برگ‌های خشک، قهوه‌ای یا زرد است و گیاهی که بیش از حد آبیاری شده باشد غالب دارای برگ‌های زرد و افتاده است.

اگر به تعطیلات می‌روید و نگران ترک گیاه خود هستید، چند راه وجود دارد که بتوانید آن‌ها را زنده نگه دارید.

یک بطری پلاستیکی را آب و روی درِ آن چند سوراخ ایجاد کنید تا آب به شکل قطره‌ای از آن خارج شود، حتما از سرازیر شدن آب از بطری مطمئن شوید. سر بطری را داخل خاک گلدان قرار دهید تا آب آرام آرام در خاک نفوذ کند.

یک روش دیگر برای گیاهان کوچک، استفاده از پارچه مرطوب است. یک قسمت از پارچه مرطوب را در خاک قرار دهید و سمت دیگر را در یک لیوان آب بگذارید. از آنجا که گیاه به رطوبت بیشتری احتیاج دارد، آن را از طریق پارچه جذب می‌کند.

با این حال، بهترین راه حل این است که از یک دوست یا همسایه بخواهید به خانه شما برود و گیاهان را آبیاری کند. به خاطر داشته باشید که از آن‌ها بخواهید آزمایش شیب انگشت را انجام دهند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گیاهان حافظه گیاهان بیابانی آب گیاه گیاهان آپارتمانی گیاه خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟

به‌گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصرایران، مثانه‌ای بیش‌فعال می‌تواند موجبات خجالت و شرمساری فرد را فراهم کند، به‌ویژه با در نظر گرفتن این نکته که نشت ادرار می‌تواند با یک سرفه، عطسه، خنده، یا حرکتی ناگهانی رخ دهد.

اگر در نگه‌داشتن ادرار خود با مشکل مواجه هستید، ممکن است به بی‌اختیاری ادرار مبتلا باشید. خبر خوب این است که برخی کمک‌های طبیعی برای مقابله با مثانه بیش فعال وجود دارند.

دنبال کردن میزان مایعات مصرفی

همانند زمانی‌که برای کاهش وزن خود رژیم می‌گیرید و از یک دفتر برای ثبت غذاهای مصرفی خود در طول روز استفاده می‌کنید، اگر مثانه‌ای بیش فعال دارید می‌توانید از روشی مشابه برای ثبت نوع، زمان، میزان مایعات مصرفی و شناسایی نوشیدنی‌های مشکل‌ساز استفاده کنید.

تمرین‌دادن مثانه

تمرین‌دادن مثانه یکی از رایج‌ترین درمان‌های غیردارویی تجویزی برای بهبود شرایط مثانه بیش‌فعال است. این شامل تنظیم یک برنامه دقیق برای دفع ادرار می‌شود.

گیاه بوچو

گیاه بوچو از خواص ضدالتهاب، ضدباکتری و ادرارآور برخوردار است که دستگاه ادراری را پاکسازی و شرایط آن را بهبود می‌بخشد. این یکی از درمان‌های گیاهی پر استفاده برای عفونت‌های مثانه و کلیه در آفریقای جنوبی است.

پدهای جاذب

تا زمانی‌ که چگونگی کنترل دفع ادرار خود را فرا بگیرید، پدهای جاذب که زیر لباس استفاده می‌شوند می‌توانند نشت‌های تصادفی را از دید دیگران پنهان کنند.

نخل اره‌ای

مطالعات نشان داده‌اند که خواص ضدالتهاب نخل‌اره‌ای (Saw Palmetto) با کاهش فوریت دفع ادرار، به‌ویژه در مردان دارای غده پروستات بزرگ شده پیوند خورده است.

تمرینات عضلات کف لگن

تمرینات عضلات کف لگن که به‌نام کگل نیز شناخته می‌شوند به تقویت عضلات کنترل‌کننده دفع ادرار و جریان آن کمک می‌کنند.

ویتامین C

مصرف مکمل‌های ویتامین C به‌واسطه توانایی آنها در مبارزه با استرس اکسیداتیو توصیه می شوند. استرس اکسیداتیو می‌تواند اعصاب اطراف مثانه را تحریک کرده و به از دست دادن کنترل ادرار منجر شود.

کاهش وزن

حمل وزن اضافه برای مفاصل انسان مضر است، و همچنین می‌تواند موجب کاهش انعطاف‌پذیری در عضلات پشتیبان مثانه شود که بی‌اختیاری ادراری یکی از عوارض آن است.

کوئرستین

کوئرستین، نوعی فلاونوئید و یک درمان ضدالتهاب طبیعی است که به کاهش فوریت دفع ادرار مرتبط با مثانه بیش‌فعال کمک می‌کند.

گوشا جینکی‌گان

برخی مطالعات در ژاپن نشان داده‌اند که گوشا جینکی‌گان (Gosha-jinki-gan)، دارویی که از ترکیب چند گیاه دارویی تهیه می‌شود، با کاهش تکرر ادرار، انقباض‌های مثانه، و دفع ادرار شبانه برای مردان و زنان پیوند خورده است.

کد خبر 845326 برچسب‌ها خبر مهم کلیه

دیگر خبرها

  • خواص گیاه رازیانه + فیلم
  • فرایند ساخت گلدان سیمانی با استفاده از صندلی پلاستیکی قدیمی (فیلم)
  • گلدان گیری و مقدمات تولید نهال در جنوب کرمان
  • گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟
  • (ویدئو) جشن باشکوه افتتاح بلوک‌های آپارتمانی در پیونگ یانگ
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • چگونه با کمک عسل، گیاه آلوئه ورا را در خانه تکثیر و پرورش دهیم؟ (فیلم)
  • شهرداری از انجام کار‌های هزینه بر و بی تاثیر خودداری کند
  • توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفید است
  • کشت سماق در اهر