Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  سعید جعفری کرهرودی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در جریان بازدید از واحد‌های شهرک صنعتی کاوه ساوه گفت: فعال‌سازی واحد‌های نیمه راکد و تعطیل و ارتقای بهره وری واحد‌های فعال از محوری‌ترین برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جهش تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری کرهرودی افزود: مشکلات و مطالبات صنایع در کارگروه‌های ویژه اقتصادی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کمیته‌های مربوطه مطرح خواهد شد تا نسبت به احیای واحد‌های تولیدی و صنعتی اقدام اساسی صورت گیرد.

حجت الاسلام سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم رفع موانع تولید را وظیفه مجلس دانست و گفت: مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی قبل از اینکه باعث رکود فعالیت‌ها و تعطیلی شود، نیازمند رسیدگی و چاره اندیشی است.

حجت الاسلام سبزی افزود: مشکلات ارزی، معضلات ناشی از واردات کالا و مدیریت موجب شده تا تولید کنندگان به ناچار واحد‌های خود را تعطیل یا با کمترین ظرفیت‌های خود به تولید ادامه دهند.

او افزود: باید با بررسی و احصا مشکلات و استفاده از ظرفیت ملی و امکانات استانی و شهرستانی، در سایه‌ی مشارکت بین بخشی، مشکلات صنایع و حوزه تولید شهرستان‌های ساوه و زرندیه که قطب صنعت و تولید استان و کشور محسوب می‌شوند را در کمیته اقتصاد مقاومتی طرح کنیم تا برای برون رفت از آن راهکار‌های لازم اتخاذ شود.

میزارئی فرماندار ساوه هم از پیگیری مشکلات صنایع در سال جهش تولید خبر داد و گفت: برای رفع مشکلات تولیدی و رونق کسب و کار همه‌ی دستگاه‌های اجرایی با حداکثر ظرفیت‌های قانونی باید کمک کار مدیران صنایع باشند.

میزارئی با اشاره به مشکلات مالیاتی، بیمه تامین اجتماعی، مطالبات سیستم بانکی از صاحبان صنایع، استمهال وامها، مطالبات قطعه سازان از خودروسازان افزود: در کارگروه اقتصادی که به ریاست استاندار مرکزی تشکیل خواهد شد این مشکلات بررسی و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی ملزم به همکاری با صنایع در چارچوب قانون خواهند شد.

در این بازدید مسئولین از ۶ واحد صنعتی و تولیدی بازدید و از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات آن‌ها قرار گرفتند.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع استان مرکزی شهرصنعتی ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان عصر شنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به نامگذاری سال جاری تحت عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، افزود: با توجه به نقش مؤثر فعالان بخش خصوصی و به ویژه تشکل‌های فعال اقتصادی در تولید و اشتغال، از ارائه راهکارهای این بخش در تحقق شعار سال و تدوین برنامه‌های عملیاتی در این زمینه استقبال می‌کنیم.

وی همچنین تقویت تشکل‌های صنفی و فعالان بخش خصوصی را از اولویت‌های استان در سال جاری عنوان کرده و اظهار داشت: تشکل‌های صنفی به عنوان پل ارتباطی بین فعالان اقتصادی و دولت می‌توانند در احصای موانع و مشکلات موجود در مسیر تولید و شناسایی ظرفیت‌های مهم اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان نقش مؤثری ایفا کنند...

استاندار آذربایجان‌غربی به اهمیت فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذار در استان در سال جاری نیز اشاره کرده و افزود: در این زمینه تغییر فرهنگ و نگرش جذب سرمایه‌گذار و استفاده از افراد دغدغه‌مند توسعه استان در مدیریت‌ها و بدنه کارشناسی دستگاه‌های متولی ضروری است.

وی بر روان سازی خدمات جذب سرمایه گذاری، رفع موانع و مشکلات در این حوزه و همچنین فراهم کردم امکانات لازم برای سرمایه‌گذاران از جمله زمین مناسب تاکید کرد.

معتمدیان همچنین ایجاد منطقه ویژه اقتصادی ارومیه - سرو را الگوی مناسبی از مشارکت بخش خصوصی در فعالیت‌های اقتصادی استان عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار منطقه ویژه اقتصادی ارومیه - سرو، بدون دریافت هیچ گونه تسهیلات دولتی و با اتکا به سرمایه خود در آماده‌سازی زیرساخت‌های این منطقه فعالیت می‌کند و امیدواریم با اتمام زیرساخت‌های لازم، زمینه حضور فعالان اقتصادی در این منطقه فراهم شود.

وی در ادامه با قدردانی از دستگاه قضائی استان جهت رفع مشکلات قضائی واحدهای صنعتی مشکل‌دار، افزود: احیای واحدهای راکد و نیمه فعال، به عنوان یکی از اولویت‌های مهم در دولت سیزدهم با جدیت پیگیری شده و در سال جاری نیز این روند با استفاده از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، ادامه خواهد یافت.

استاندار آذربایجان‌غربی بر ضرورت احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در استان نیز اشاره کرده و یادآور شد: با فعال شدن این واحدها، سرمایه‌های منجمد بخش خصوصی به چرخه تولید باز گشته و زمینه اشتغال و سرمایه گذاری و همچنین رونق تولید در استان فراهم خواهد شد.

کد خبر 6083865

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال ادامه دارد
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • دستور استاندار قم برای احیای واحد‌های تعطیل و نیمه‌راکد