Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی دلخواسته تهیه‌کننده و عکاس سینما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پروژه‌های مختلفی که در دست دارد، گفت: مجموعه مستند «هزار افسان» را با مهدی پاکدل در دست داریم که من به عنوان تهیه‌کننده و وی به‌عنوان کارگردان در این پروژه حضور داریم و پروانه ساخت آن هم سال گذشته صادر شده است.

وی تاکید کرد: قرار بود این مجموعه در ۳۰ قسمت ساخته شود، البته تحقیق و پژوهش این مجموعه انجام شده بود که کرونا شروع شد و تولید آن به تعویق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که برای ساخت این پروژه باید به مناطق مختلف کشور سفر کنیم.

این عکاس سینمایی توضیح داد: این مجموعه درباره قصه‌ها و افسانه‌های روستاها و شهرهای مختلف کشور است، همچنین قرار است باورها و داستان‌های مردم در مناطق مختلف در این مستند به تصویر کشیده شود.

وی تاکید کرد: البته هرچند کرونا تولید این مجموعه را به تعویق انداخته است، اما ما از فرصت استفاده کرده‌ایم تا تحقیق‌های بیشتری را در این زمینه داشته باشیم تا مستند جذابی تولید شود. زمان هر قسمت از مجموعه «هزار افسان» بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در نظر گرفته شده است تا مخاطب از دیدن این مستندها خسته نشود.

این عکاس سینما ادامه داد: این مجموعه در حال حاضر قرار است توسط بخش خصوصی تولید شود و باید دید که می‌توانیم حمایت نهادهای مختلف را به دست آوریم یا خیر.

وی بیان کرد: کار دیگری نیز به عنوان عکاس در دست داشتم با نام «چپ راست» به کارگردانی حامد محمدی که به تازگی به پایان رسیده است.

دلخواسته در پایان گفت: در حال حاضر نیز روی چند طرح کوتاه کار می‌کنم که در صورت امکان تهیه کنندگی یا کارگردانی آن را برعهده خواهم گرفت. البته شرایط فعلی به گونه‌ای است که به دلیل شیوع کرونا، بازیگر و یا عوامل پروژه سرکار نمی‌آیند و باید منتظر ماند تا ببینیم چه شرایطی پیش می‌آید. در حال حاضر تنها می‌توان پروژه‌هایی را جلوی دوربین برد که کم بازیگر و کم لوکیشن باشد.

کد خبر 4982645 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم مستند عکاسی ویروس کرونا فیلم سینمایی تئاتر ایران برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه شبکه سه سیما موسیقی ایرانی شبکه یک سیما شبکه پنج سیما سازمان صداوسیما موسیقی نواحی سینمای مستند سازمان سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۰۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد

صبح امروز خبرنگاران از ۳ پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) بازدید کردند.

مسعود حق‌لطفی، مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی (ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ متر و شامل ۲ بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه ۶، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد، همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود ۳۰ میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال ۱۳۰۳ در همین محدوده ساخته و در سال ۱۳۰۵ به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۴۸ ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال ۹۶ بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد
  • «آقای قاضی» به شبکه دو می آید
  • دانشگاه آزاد با ارائه راهکارهای تحول‌آفرین به حل مسائل استان کمک کند
  • یک قصه خیالی به روایت فراری
  • «نبض تولید» را روی موج رادیو اقتصاد بشنوید