Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ نفر از کارکنان شهرداری تهران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: این افراد علاوه بر خدمات پزشک خانواده، از مشاوره‌های کارشناسان مرکز جامع سلامت روان بهره‌مند شده‌اند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم در جلسه شورای راهبری مرکز جامع سلامت روان اظهارداشت: تاکنون حدود ۷۰۰ نفر از کارکنان شهرداری تهران به بیماری کرونا دچار شدند که علاوه بر خدمات پزشک خانواده، از مشاوره‌های کارشناسان مرکز جامع سلامت روان بهره‌مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر لزوم نگرش انسانی و اخلاقی به مساله سلامت روان اظهار داشت: این ابتدای راه است و من این اراده و انگیزه را در همکارانم می‌بینم که بیماران مبتلا به کرونای عضو خانواده شهرداری تهران رها نشوند تا هم ارائه خدمات با همین کیفیت ادامه پیدا کند و هم انباشت تجربه و آنالیز علمی آن امکان‌پذیر گردد.

همچنین احمدعلی نوربالا، رئیس گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از این نشست تأکید کرد: کاری که در طرح غربالگری آسیب‌های روانی ناشی از بحران کرونا شد، هم بدیع و هم مفید بود.

وی افزود: اینکه گروهی از بیماران کووید-۱۹ عضو شهرداری تهران را غربالگری کردید، به ارزیابی سلامت روان آن‌ها پرداختید و با مداخله مناسب، برای بهبودی آن‌ها تلاش کردید، تجربه بدیعی بود که امکان تبدیل به پژوهش علمی را دارد.

گفتنی است؛ در ابتدای این جلسه، گزارشی از دست‌آورد‌های علمی طرح غربالگری آسیب‌های روانی و هیجانی ناشی از بحران کرونا ارائه شد و اعضا به تحلیل آمار‌های این گزارش پرداختند. همچنین ارائه گزارش از نحوه آموزش پزشکان خانواده در حوزه سلامت روان از دیگر بخش‌هایی بود که در دستور کار این جلسه قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا سلامت سلامت روان شهرداری تهران سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۰۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل و مشکلات خانواده با «مشاور»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  محمدصادق بکتاشیان کارگردان برنامه «مشاور»، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره پژوهش این برنامه گفت: طرح اولیه را چند نفر از روان شناس و مشاور مذهبی انجام داده بودند و بعد از آن هر قسمت را یک نویسنده مجزا می نوشت ، این نویسنده‌ها خودشان با یک روان شناس در ارتباط بودند که هر کدام ایده‌های خودشان را می‌گرفتند، در تولید این برنامه خبلی تلاش شده بود که از موضوعات واقعی استفاده شود و بیشتر موضوعاتی بود که در جامعه واقعی بودند.

وی افزود: بعد از اینکه کار نوشته می‌شد با یک مشاور مذهبی هم مطرح می‌شد. در طول کار مشاور مذهبی بود و مشاور روان شناس با خود نویسنده در ارتباط بود

وی درباره انتخاب بازیگران گفت: برای این کار از ۶۰۰ بازیگر تست صورت گرفته شد و در نهایت تصمیم بر این شد که علاوه بر بازیگران معمولی از بازیگران چهره هم در هر قسمت استفاده شود.

وی درباره بازخورد‌های «مشاور» که پارسال از شبکه افق پخش شد گفت: بازخورد‌های مردمی بیشتر داشتیم و خیلی تاثیرگذار بوده و خانواده هایی که این برنامه را دیده بودند هم خیلی استقبال کردند.

بکتاشیان درباره تغییراتی احتمالی کار گفت: من هنوز روی یک سری از جزئیات متن مشکل دارم و اگر وقت بود می شد روی متن بیشتر کار کرد.

وی درباره مشکلات تولید «مشاور» گفت: وقتی متن دیر آماده می‌شود هم برای بازیگر کار سخت است و هم برای انتخاب بازیگر، هر فصلی قبل از اینکه ضبط برنامه شروع شود باید بازیگرهاش انتخاب شوند ولی به علت اینکه متن کامل برنامه آماده نبود مجبور شدیم بازیگر ۱۵ قسمت را آماده کنیم و اگر بخواهم به این کار نمره بدهیم نمره ۱۶ را می دهم .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • سلامت خانواده و جوانی جمعیت مورد تاکید قرار گرفت
  • فعالیت سامانه خود ارزیابی روانشناختی در حوزه سلامت روان
  • بررسی مسائل و مشکلات خانواده با «مشاور»
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • «ناآگاهی» بزرگ‌ترین تهدید سلامت روان
  • «ناآگاهی» بزرگترین تهدید سلامت روان است
  • حجاب در خدمت سلامت روان جامعه
  • ساختار مراکز مشاوره دانشگاه‌ها تغییر کرد