Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم عسکری نسب روز یکشنبه در تشریح این خبر افزود: محموله‌های صادراتی بیشتر شامل میوه و تره بار، خشکبار، موادمعدنی و مصالح ساختمانی بوده است.
وی بیان داشت: همچنین در این مدت ۲۹۱ هزار و ۷۵۸ تن از این نوع محموله های تجاری، به صورت رویه کابوتاژ(کران بری) جابه جا شدند که این میزان نیز نمایانگر افزایش ۳۲ درصدی در مقایسه با سال گذشته می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی بیان داشت: بیش از ۱۷ هزار تن کالای غیرنفتی نیز در چهارماهه ابتدایی امسال وارد بنادر غرب هرمزگان شده که رقم آن درهمسنجی با سال گذشته، ۱۷ درصد کاهش داشته است. 
مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان تصریح کرد: در چهارماهه سالجاری، حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی به ۲۷ هزار و ۱۲۱ تن رسید که از این میزان، ۱۳ هزار و ۱۶ دستگاه خودروی ترانزیتی بوده است.
تخلیه و بارگیری بیش از یک میلیون تن کالا در بنادر غرب هرمزگان
مدیر بنادر غرب هرمزگان اظهارداشت: در دوره زمانی چهار ماهه امسال، در مجموع یک میلیون و ۴۵۹ هزار و ۷۲۱ تن انواع کالا در بندرلنگه و بنادر وابسته به آن تخلیه و بارگیری شد.
عسکری نسب ابرازداشت: از این میزان، ۶۹۱ هزار و ۵۹۰ تن کالا با افزایش ۱۳ درصدی مربوط به کالاهای غیرنفتی و ۷۶۸ هزار و ۱۳۱ تن دیگر به فرآورده‌های نفتی اختصاص دارد.
این مقام مسوول افزود: حجم صادرات محصولات کشاورزی، دامی و احشام در بندرلنگه نیز در این مدت به رقم ۸۹ هزار و ۳۲۸ تن رسید که افزایش سه درصدی در این زمینه به ثبت رسید. 
عسکری نسب همچنین از افزایش ۴۲۸ درصدی عملیات جابجایی کالاهای کانتنیری در بندرلنگه خبر داد و گفت: در این مدت، تخلیه و بارگیری ۲ هزار و ۶۹۲ تی.ای.یو کانتینر پر در این بندر به انجام رسید. 
عسکری نسب تعداد شناورهای ورودی به بنادر غرب هرمزگان را ۲ هزار و ۳۰۲ فروند اعلام کرد و افزود: ازمجموع شناورهای پهلو گرفته در بنادر غرب هرمزگان، ۲۸۷ فروند شناور بالای هزار تن و ۴ هزار و ۳۰۹ فروند شناور زیر هزار تن می‌باشد. 
اداره بنادر و دریانوردی لنگه به عنوان مرکز مدیریت بنادرغرب استان هرمزگان با راهبری هفت بندر تجاری و مسافری( از انتهای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر)، ۵۷۵ کیلومتر نوار ساحلی خلیج فارس را تحت نظارت حوزه جغرافیایی خود دارد و علاوه بر ترابری مسافر و ترانزیت کالا، فعالیت های صادراتی، وارداتی و کابوتاژ را پشتیبانی می‌کند.

برچسب‌ها سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان صادرات غیر نفتی سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان صادرات غیر نفتی بنادر غرب هرمزگان عسکری نسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۳ درصدی صادرات به افغانستان

تین نیوز

میزان صادرات غیر نفتی ایران به افغانستان در سال ۱۴۰۲ به یک میلیارد و ۸۷۱ میلیون دلار رسید که بیانگر افزایش ۱۳.۶ درصدی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ است.​

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، حسین روستایی رایزن بازرگانی ایران در افغانستان اظهار کرد: میزان صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان در سال ۱۴۰۲ به یک میلیارد و ۸۷۱ میلیون دلار رسید که این میزان، افزایش ۱۳.۶ درصدی را در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته نشان می دهد.

روستایی تصریح کرد: ارزش صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان در دوازده ماهه سال گذشته ۲۲۴ میلیون دلار و در وزن نیز ۹۶۳ هزار تن افزایش یافت که در مجموع ارزش صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان در سال ۱۴۰۲ به یک میلیارد و ۸۷۱ میلیون دلار و به لحاظ وزنی به ۳۴۱۴ تن رسید که این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۸ درصد در وزن افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، افزایش رفت و آمد هیئت های تجاری، تسهیل در مرزها و افزایش ساعات کاری در گمرک ها، برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در تهران، برگزاری همایش های تجاری در کابل، هرات، تهران و مشهد، برگزاری نمایشگاه اختصاصی توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در هرات، تبادل بیش از ۵۰ هیئت نمایشگاهی و کیفیت خوب کالاهای صادراتی ایران از مهمترین عوامل افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی ایران به افغانستان است.​

وی افزود: پس از جنگ و ناامنی و بحران کرونا، پس از چهار سال متمادی کاهش رقم صادرات غیرنفتی کشورمان به افغانستان، در سال گذشته روند صادرات غیر نفتی ایران به افغانستان، سیر صعودی به خود گرفت.

به گفته روستایی همچنین در سال گذشته افزایش تنوع اقلام صادراتی به افغانستان نیز دیده شد به گونه ای که بیش از ۲۵۰۰ ردیف تعرفه کالاهای صادراتی در اقلام صادراتی به افغانستان ثبت شده که در مقایسه با سال های گذشته ۱۰۰۰ قلم کالای جدید به اقلام صادراتی به افغانستان افزوده شده است.​

وی افزود: در سال گذشته گازهای نفتی و هیدروکربن های گازی شکل با ۹۹ میلیون دلار افزایش، یعنی با رشد ۳۲۸ درصدی در ارزش، شمش آهن و فولاد با ۷۶ میلیون دلار افزایش، سیب زمینی با ۳۸ میلیون دلار افزایش، یعنی ۵۶۰۰ درصد رشد در ارزش، کامپاند پلی اتیلن با ۳۳ میلیون دلار افزایش، اوره با ۳۰ میلیون دلار افزایش، قند و شکر با ۲۷ میلیون دلار افزایش یا به عبارتی ۳۸ هزار درصد رشد ارزشی، تخم خوراکی پرندگان و ماکیان با ۲۵ میلیون دلار افزایش و ۳۲۱ درصد رشد ارزشی، محصولات از آهن یا فولاد با ۱۵ میلیون دلار افزایش و ۲۶۱ درصد رشد ارزشی، گاز طبیعی با ۱۵ میلیون دلار افزایش و ۲۹ درصد رشد ارزشی، زعفران با ۱۳ میلیون دلار افزایش و ۱۸۹ درصد رشد ارزشی از اقلام صادراتی ایران است که در سال ۱۴۰۲ بیشترین افزایش را نسبت به سال قبل از آن داشته است.

روستایی اضافه کرد: فرآورده های نفتی، گازهای نفتی، شمش آهن و فولاد، گاز طبیعی، هیدروکربون های سبک و سنگین، آهن، فولاد، مواد غذایی، اوره، انواع پلی اتیلن، سبزیجات و سیمان مهم ترین اقلام صادراتی ایران به افغانستان بوده است.

رایزن بازرگانی ایران در افغانستان همچنین گفت: حجم صادرات افغانستان به ایران نیز در سال گذشته با ۱۳ میلیون دلار افزایش به ۴۳ میلیون دلار رسید که رشد ۴۵ درصدی در ارزش و افزایش ۱۰۴ درصدی در وزن را نشان می دهد.

وی اظهار کرد: محصول جو با افزایش ۴.۵ میلیون دلار، شتر با افزایش ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار، نباتات مورد استفاده در صنعت عطر سازی با ۹۶۵ هزار دلار افزایش، گاو گوشتی با دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار افزایش، سایر حیوانات زنده از نوع گاو به جز نژاد مولد یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار افزایش، سنگ منگنز با یک و نیم میلیون دلار افزایش، طلای خام با یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار افزایش، بادام زمینی با یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار افزایش، ذرت دامی با ۵۰۰ هزار دلار افزایش و سنگ صابون با ۳۰۰ هزار دلار افزایش از مهمترین اقلام کالاهای وارداتی از افغانستان است که سال گذشته با رشد همراه بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، افغانستان هفتمین مقصد کالاهای صادراتی ایران است و بر اساس آمار رسمی گمرک ایران، در دوازده ماه سال ۱۴۰۲، در بین کشورهای هدف صادراتی جمهوری اسلامی ایران، بالاترین تراز تجاری مثبت با کشور افغانستان ثبت شده است.

هدف گذاری صورت گرفته بین مسؤولان ارشد تجاری دو کشور ایران و افغانستان، برای سطح مبادلات تجاری دو کشور در کوتاه مدت رقم پنج میلیارد دلار است که با تلاش های دو طرف و اجرای برنامه های ترویجی و توسعه ای پیش بینی می شود تا پایان امسال حجم مبادلات تجاری دو کشور به بالاتر از سه میلیارد دلار ارتقا یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چشم انداز روشن صادرات در خراسان شمالی
  • رشد ۱۳ درصدی صادرات به افغانستان
  • افزایش ۲۵ درصدی صادرات کالا از استان اردبیل
  • بیش از ۱۸۲ هزار خودرو از بندرلنگه به آسیای میانه ترانزیت شد
  • ترانزیت ۱۸۲ هزار خودرو به کشورهای آسیای میانه
  • بیش از ۶ میلیون تن کالا از بنادر غرب هرمزگان صادر شد
  • خروج ۹۶ درصدی کالاهای متروکه سنواتی از بنادر استان بوشهر
  • جابه‌جایی بیش از ۱۲ میلیون تن انواع کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • صادرات غیرنفتی هرمزگان سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • جابه‌جایی ۱۲.۵ میلیون تن کالا در بنادر غرب هرمزگان