Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس، وضعیت مساعد بارندگی در سال جاری و افزایش دمای هوا طی روزهای اخیر سبب شده که برداشت انجیر برای مصرف تازه‌خوری از باغ‌های انجیر استهبان فارس آغاز شود.

در انجیرستان‌های استهبان عمدتا انجیر سبز برداشت می‌شود که جنبه اقتصادی و صادراتی دارد که با توجه به پایین بودن میزان برداشت ارقام تازه‌خوری به دلیل ماندگاری پایین محصول، به ندرت توسط بهره‌برداران به بازار عرضه می‌شود و برای تهیه انجیر خشک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارقام سیاه، شاه انجیر و متی هم سایر گونه‌های انجیر در استهبان هستند.

جهاد کشاورزی فارس همه واحدهای فرآوری، بسته‌بندی و سردخانه انجیر را موظف کرده که بر اساس اصول بهداشتی اقدام به برداشت و نگهداری محصول انجیر کنند.

همچنین اعلام شده که شیوه‌نامه برداشت انجیر با رعایت موازین بهداشتی توسط ستاد مقابله با کرونای شهرستان تهیه و تدوین می‌شود و در اختیار بهره‌برداران قرار خواهد گرفت.

انجیر در هفته های اول مرداد به بار می‌نشیند و برداشت آن نیز آغاز می‌شود. زمان برداشت انجیر خشک استهبان نیز اواخر مرداد است.

کد خبر 536612 برچسب‌ها استان‌ فارس باغ و باغبانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان فارس باغ و باغبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با اشاره به سطح زیر کشت کلزا در شهرستان مشهدگفت: سطح ابلاغی زیر کشت کلزا در مشهد برای سال زراعی جاری ۹۲۰هکتار است که کل سطح زیر کشت ابلاغی کلزا در این شهرستان محقق شده است.

علی اکبر قارزی بابیان اینکه  پیش‌بینی می‌شود از این سطح کشت بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن کلزا برداشت شود گفت: شهرستان مشهد رتبه نخست را در سطح زیر کشت و تولید در زمینه محصول کلزا در سطح استان به خود اختصاص داده است.

وی گفت: تعداد کمباین‌های برداشت در استان برای این نوع محصول ۴۵ دستگاه است.

 

دیگر خبرها

  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • رفع تصرف ۷۰ هکتار از زمین‌های ملی در استهبان
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • برداشت گیاه دارویی گل گاو زبان از باغ های آبیز