Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه اوضاع کنونی کشور نشان می‌دهد که برای سال تحصیلی آتی آموزش حضوری نخواهیم داشت؛ بنابراین باید خود را برای وضعیت قرمز و زرد آماده کنیم گفت: سؤال عمده آن است که نحوه مواجه ما با معلمان، دانش‌آموزان و اولیای آنها در این شرایط چگونه باید مدیریت شود تا نگرانی‎های اوضاع کرونایی آن‎ها را کاهش دهیم؟

حسن ملکی در جلسه بحث و بررسی آماده سازی بسته‌های آموزشی مجازی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در شرایط زرد و قرمز کرونایی اظهار کرد: معاونت‌های مختلف این سازمان متناسب با ماهیت خود در حال تمهید مقدمات شروع سال تحصیلی پیش رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه سازمان پژوهش در دو عرصه پیگیر کارهای وزارت متبوع هستند، افزود: میدان اول میدان سخت، یعنی تولید و چاپ سپاری کتاب‌های درسی است. یکی از موضوعات مهم در این عرصه ثبت سفارش مواد آموزشی است که هر روز از طریق کارگروه‌های سازمانی و استانی پیگیری می‌شود و امیدواریم با پیگیری‌هایی که به‌عمل می‌آید نواقص آن برطرف شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش حساسیت و ظرافت را دومین میدان پیگیری کارهای وزارت آموزش و پرورش برشمرد و گفت: تهیه و تدوین بسته آموزشی برای شرایط زرد و قرمز کرونایی در این بخش قرار می‌گیرد که سازمان این روزها در حال انجام آن است البته باید قبل از ارائه به مقام عالی وزارت، خودمان در مورد مناسب و کافی بودن آن، عادلانه قضاوت کنیم و ابهامات برطرف شود.

ملکی افزود: اوضاع کنونی کشور نشان می‌دهد که برای سال تحصیلی آتی آموزش حضوری نخواهیم داشت؛ بنابراین باید خود را برای وضعیت قرمز و زرد آماده کنیم، سؤال عمده آن است که نحوه مواجه ما با معلمان، دانش‌آموزان و اولیای آنها در این شرایط چگونه باید مدیریت شود تا نگرانی‎های اوضاع کرونایی آن‎ها را کاهش دهیم؟.

در ادامه این نشست علی محبی معاون برنامه‌ریزی درسی و تولید بسته‌های تربیت و یادگیری وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: دفاتر باید برای شرایط اضطرار، محتوا، زمان و روش را بطور شفاف تبیین کنند. سازمان پژوهش برای آغاز سال تحصیلی جدید باید تکلیف برنامه درسی را روشن کند.

در ادامه دفاتر گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه کردند که نقش تلخیص ونمایانگری جدول تعیین شده، اتخاذ رویکرد تسهیل‌گری سازمان، آسان بودن ارائه آموزش مجازی دوره فنی و حرفه‌ای و کاردانش، ارتقای شبکه رشد، تبدیل مجلات رشد به مجلات چند رسانه‌ای برخی از مهم‌ترین موارد مطرح شده بود.

ملکی در جمع‌بندی این نشست بیان کرد: برای انجام کارهایمان باید مبنای نظری و تئوریک داشته باشیم اما نکته قابل توجه، شرایط غیرعادی اوضاع کنونی است که باید برای این قاعده غیرعادی، قوانینی وضع کنیم. شرایط باید طوری مدیریت شود که پانزدهم شهریور ماه برای معلمان، دانش‌آموزان و اولیای آنها بسته آموزشی قابل اجرا و متناسب با شرایط قرمزو زرد ارائه دهیم.

رئیس سازمان پژوهش چارچوب اقدام اساسی سازمان برای شرایط فعلی را سه محور؛ اصول و کلیات، تعاریف و مفهوم شناسی دانست.

ملکی ادامه داد: مختصات جدولی که تهیه می‌شود باید معنادار، نمایانگر و تسهیل‌گرباشد. در واقع هر علامت جدول باید کارگشا و معلوم باشد. جدول باید مشخص کند معلم چگونه می‌تواند در تدریس به شبکه شاد یا ملی رشد متصل شود و همچنین در جدول باید نقش و انتظارات عناصر نیز معلوم شود.

وی در خصوص تهیه جدول و راهنمای توصیفی به نکات مهمی همچون تفاوت‌های دو دوره ضمن توجه به چارچوب ارائه شده، توجه به تفاوت‌های دروس کارگاهی و غیرکارگاهی، اصالت دادن به تربیت دانش‌آموز و تهیه استلزامات اجرایی برای بسته‌های تولید شده اشاره و تأکید کرد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در توصیه‎هایی به دفتر انتشارات و فناوری آموزشی، گفت: به دلیل اهمیت سال تحصیلی تمام همّ و غمّ ما باید ارائه بسته مکمل و غنی‌ساز متمرکز برای تک تک دروس باشد، درون آن باید فیلم‎های آموزشی، الگوهای تدریس مطلوب، کتاب‌های آموزشی مناسب، فایل صوتی و امثالهم باشد.

وی افزود: اجزای این بسته شامل فیلم‌های آموزشی مناسب؛ الگوهای تدریس موفق؛ کتاب‌های آموزشی مناسب؛ فایل صوتی کتاب و فعالیت‌های تکمیلی و علمی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، ملکی با تأکید بر اینکه دفتر انتشارات و فناوری آموزشی باید درانجام فعالیت‌های خود مراقبت‌های ویژه‌ای به عمل آورد گفت: این مراقبت‌ها، مراقبت‌های علمی- آموزشی؛ مراقبت فرهنگی و ارزشی؛ عمل کردن زیر چتر اسناد تحولی و تبعیت از آنها؛ مراقبت در ارزیابی تولیدات بیرونی با تشکیل کمیته هایی در دفتر انتشارات و فناوری آموزشی با کمک سایر دفاتر و ارتباط با سایر بخش‌ها به ویژه بخش‌های خصوصی برای ساماندهی برنامه‌ها وفعالیت‌های سازمان را شامل می شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سال تحصیلی کرونا ویروس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اوضاع کنونی سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مولوی ظهر چهارشنبه در شورای اداری شهرستان دلیجان، اظهار کرد: بنا بر پیمایشی که از دانش‌آموزان دلیجانی غربال شده در سامانه در مقاطع تحصیلی هفتم، هشتم و دهم در سامانه نورینو بر اساس خوداظهاری دانش‌آموزان انجام شده، اضطراب، افسردگی، رفتارهای خود آسیب‌رسان، نقص در مهارت برای انجام تکالیف تحصیلی، نقص در خودگردانی (نقص در اعتماد به نفس)، سوءاستفاده از کودکان و پرخاشگری، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ۴۸ درصد دانش‌آموزان دختر شامل ۱۶۱ نفر و ۶۳ درصد دانش‌آموزان پسر شامل ۲۱۱ نفر در مدارس فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در حال تحصیل هستند که این امر نشان می‌دهد دلیجان حدود ۱۰ درصد از میزان پیش بینی شده در برنامه هفتم جلوتر است.

وی با اشاره به وجود ۸ باب مدرسه متوسطه نظری در شهرستان دلیجان ادامه داد: میانگین نمرات درس ریاضی استان نسبت به متوسط کشوری بالاتر است اما میانگین شهرستان دلیجان از متوسط استان پایین‌تر است همچنین در رشته تجربی میانگین نمرات دلیجان از متوسط استان بالاتر و در رشته انسانی دلیجان وضعیت بسیار بهتری نسبت به استان دارد.

مولوی با اشاره به صنعتی بودن شهرستان دلیجان گفت: با توجه به نیاز دلیجان به نیروی کار، ضروری است تا به هنرستان‌های جوار صنعت توجه ویژه‌ای شود.

وی تاکید کرد: انتظار می‌رود در شهرستان‌های دلیجان، ساوه و زرندیه برای تضمین اشتغال مطمئن در آینده دانش‌آموزان، هدایت تحصیلی به درستی انجام شود.

کد خبر 6081230

دیگر خبرها

  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • ضرر نمی‌کنیم اگر خودمان را برای بدترین سناریو آماده کنیم
  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • آخرین وضعیت اقدامات امدادی در سیل جنوب کشور/ امدادرسانی به هزار نفر و تداوم آماده‌باش
  • غیرحضوری شدن فعالیت آموزشی مدارس شیفت عصر سراوان و زاهدان
  • مدارس ابتدایی کیش چهارشنبه غیرحضوری است
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • گلایه تولیدکنندگان از عدم تخصیص سهمیه ارزی از سوی بانک مرکزی/ با دست خودمان تولید را زمین‌گیر نکنیم