Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور با درخواست نامه استاندار مرکزی مبنی بر اعمال ممنوعیت استفاده از سوخت مازوت برای نیروگاه حرارتی شازند موافقت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ اراک به‌عنوان یکی از شهرهای صنعتی کشور سال‌های سال است که با مسئله آلودگی صنعتی بالأخص آلودگی برآمده از مصرف سوخت مازوت در نیروگاه شازند دست‌وپنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف سوخت مازوت در نیروگاه حرارتی شازند باعث بروز هشت روز از آلودگی سال گذشته کلانشهر اراک و شازند شد.همین موضوع باعث شد سید علی آقازاده استاندار مرکزی در تاریخ ۵ مرداد ۹۹ دست به قلم شوند و در نامه‌ای به رئیس جمهوری خواستار ممنوعیت استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه شازند شد.

استاندار مرکزی در این نامه‌ای اعلام کرده بود

"با توجه به اینکه دی‌اکسید گوگرد منتشرشده ناشی از مصرف سوخت مازوت در نیروگاه حرارتی شازند عامل هشت روز از آلودگی سال گذشته کلانشهر اراک و شازند بوده نیاز است با توجه به مصوبه  سفر استانی  دولت به استان مرکزی، استفاده از سوخت مازوت برای نیروگاه شازند مانند نیروگاه اصفهان ممنوع اعلام شود.

تمهیدات دولت تدبیر و امید در سال‌های اخیر از جمله برنامه‌ بهینه‌سازی و فیلتراسیون تمام خطوط قدیمی  آلومینیوم سازی ایران، اختصاص بیش از ۹۵ درصد سوخت مصرفی نیروگاه حرارتی شازند از سوخت گاز در تمام فواصل سال، توزیع کامل سوخت مایع در استان با استاندارد یورو چهار، ایجاد بیش از ۳۰ هزار هکتار فضای سبز، بهره‌برداری از تقاطع‌های غیرهمسطح در نقاط دارای گره ترافیکی، گازرسانی به تمام صنایع و کوره‌های آجرپزی در محدوده و حریم شهرستان اراک  موجب شده که شمار روزهای آلاینده کلانشهر اراک سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۵، ا از ۱۰۵ روز به ۵۳ روز کاهش یابد."

روز گذشته نیز رئیس‌جمهور با درخواست استاندار مرکزی مبنی بر اعمال ممنوعیت استفاده از سوخت مازوت برای نیروگاه حرارتی شازند موافقت کردند.

البته ریاست‌جمهور در سفر استانی به استان مرکزی در سخنرانی خود در تاریخ دوم آبان ماه سال ۹۵ در جمع مردم اراک به این موضوع پرداخت و گفت: «اراک جز آن شهرهایی بوده که نیروگاهی‌شان را با گاز تأمین کردیم البته در مقطعی از سال در زمستان از سوخت مایع استفاده می‌کند و من به وزیر نفت دستور دادم، سوخت مایع نیروگاه شازند از امروز برای همیشه قطع خواهد شد»

 

البته بعد از این وعده در این چند سال چندین بار شاهد استفاده نیروگاه از مازوت بودیم که واکنش مسئولین استانی را به همراه داشت حال باید دید سرنوشت نامه رئیس‌جمهور مبنی بر اعمال ممنوعیت استفاده از سوخت مازوت برای نیروگاه حرارتی شازند همانند وعده قبلی‌شان خواهد بود و یا این مشکل برای همیشه مرتفع خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اعمال ممنوعیت استفاده سوخت مازوت در نیروگاه نیروگاه حرارتی شازند استاندار مرکزی نیروگاه شازند رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گرم از رئیس‌جمهور در پاکستان چه معنایی دارد؟!

استقبال گرم از رئیس‌جمهور در پاکستان و مواضع صریح دو طرف علیه صهیونیسم و تروریسم، همزمان با آغاز سفر عمره بعد از ۹ سال توقف چه معنایی دارد؟

به گزارش فرهیختگان، رئیس‌جمهور صبح دوشنبه برای انجام گفتگو‌های دوجانبه پیرامون مسائل منطقه وارد اسلام‌آباد شد. سفر رئیسی به پاکستان با استقبال مردم آن کشور همراه شد. شهر کراچی به‌خاطر حضور رئیس‌جمهور تعطیل و تقریبا در تمام خیابان‌های پاکستان بیلبورد‌هایی به زبان فارسی دیده می‌شد. یکی از موارد مهمی که در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان مورد توجه قرار دارد، مبارزه با تروریسم و تقویت امنیت در مرز‌های دوکشور با توجه به چالشی است که چند ماه پیش بین دو کشور به وقوع پیوست.

پاسخ ایران به گروه‌های تروریستی که دست به عملیات زده بودند منجر به واکنش پاکستان شد. بااین‌حال چالش به‌وجود‌آمده میان دو کشور به‌خوبی مدیریت شد و روابط دوطرف همچنان دوستانه برقرار است که انتظار می‌رود با توجه به این روابط، دو طرف در مورد ساماندهی مرز‌ها به توافقاتی برسند، علاوه‌بر این همگرایی منطقه‌ای بین دو کشور از اهمیت قابل‌توجهی بین طرفین برخوردار است که به‌نظر می‌رسد دوطرف عزم جدی برای تحقق آن دارند.

ایران نهمین کشور صادر‌کننده به پاکستان

رئیسی در بدو ورود به پاکستان از لزوم گسترش سطح تعاملات اقتصادی دو کشور از پنج‌میلیارد به ۱۰ میلیارد دلار خبر داد. علاوه‌بر این هشت یادداشت تفاهمنامه بین دوطرف برای گسترش معادلات تجاری امضا شد. ازجمله بستر‌هایی که می‌تواند در تعاملات تجاری میان دوطرف موثر باشد، موضوع صادرات سوخت است. پاکستان نیاز قابل‌توجهی به سوخت دارد که تقریبا ۷۵ درصد سوخت مورد نیاز این کشور از طریق قطر تامین می‌شود.

اگرچه ایران در صادرات سوخت به پاکستان رتبه دوم را دارد، اما با توجه به اینکه ایران همسایه پاکستان است که نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر مرز مشترک با این کشور دارد، همچنان این میزان قابل‌قبول نیست. علاوه‌بر این ایران نهمین وارد‌کننده به کشور پاکستان است و چین، عربستان و اندونزی بیشترین صادرات را به کشور پاکستان تا مارس ۲۰۲۴ داشته‌اند. تنها در ماه مارس پاکستان نزدیک به یک‌میلیارد و ۳۰۵ میلیون دلار واردات از کشور چین داشته است.

فرصتی برای احیای قرارداد صلح

در این مدت بخشی از صادرات سوخت ایران به پاکستان به‌صورت غیررسمی صورت گرفته است. البته بخشی از این کاهش صادرات سوخت به پاکستان ناشی از تحریم‌های آمریکا و نادیده گرفتن قرارداد‌ها توسط طرف پاکستانی صورت گرفته، برای مثال ایران و پاکستان در سال ۲۰۰۹ قراردادی ۲۵ ساله با نام «خط لوله صلح» منعقد کرده بودند که قرار بود تا سال ۲۰۱۴ صادرات گاز ایران به پاکستان، هشت میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود که به‌خاطر عدم اجرای خط لوله، قرارداد آن‌طور که باید اجرایی نشد.

به‌نظر می‌رسد که قرار است در این سفر، پیشنهاد‌هایی برای اجرایی کردن این خط لوله و ازسرگرفتن صادرات صورت گیرد که البته به نظر می‌رسد برخی کشور‌ها مثل آمریکا درصدد جلوگیری از اجرای آن هستند، کمااینکه پیش از سفر رئیسی به اسلام‌آباد به‌دنبال لغو سفر رئیس‌جمهور به پاکستان بودند.

بخشی دیگر از زمینه‌های تجاری که ایران می‌توان در مورد پاکستان مورد توجه قرار دهد، موضوع کشاورزی و دامداری است. پاکستان یکی از کشور‌های صادر‌کننده گوشت به‌شمار می‌رود، با توجه به اینکه پاکستان کشور مسلمان است و از لحاظ ذبح اسلامی مشکلی وجود ندارد، اختلاف قیمت ارزی بین ریال و روپیه نیست و ایران از این طریق می‌تواندگوشت مورد نیاز خود را تامین کند؛ چراکه قیمت آن نیز مقرون به صرفه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از اولین موتور دیزلی جهان
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • اعمال ارفاق قانونی برای ۲۱ زندانی واجدشرایط در باوی
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • استقبال گرم از رئیس‌جمهور در پاکستان چه معنایی دارد؟!
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی