Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا برای برگزاری مراسم محرم شامل ۸ بند است، گفت: معتقدم اگر مراسم محرم را مدیریت نکنیم به برگزاری مراسم غیررسمی تبدیل می‌شود.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام «مصطفی جلالی» معاون سازمان تبلیغات:

* (درباره استفاده از ظرفیت هیات‌های خانگی): طرحی در این خصوص در سازمان تبلیغات اسلامی داریم که ان‌شاءالله آن را در سراسر کشور اجرا خواهیم کرد در این طرح به این صورت است که خانواده با ابزار‌هایی که در فضای مجازی و صدا و سیما برای آن‌ها طراحی می‌شود، روضه خانگی راه‌بیندازند غیر از این نیز ما با یک پروتکلی در مورد بحث روضه‌های خانگی مدلی را ایجاد خواهیم کرد تا روضه‌های خانگی نیز اتفاق بیفتد ما هر چقدر بتوانیم این جمعیت عظیم را به نقاط متکثر تبدیل کنیم قطعا می‌توانیم از شیوع بیماری جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* نظر ما این است که سخت‌گیری بیشتری نسبت به آن چیزی که از ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ شده است، داشته باشیم. نظر وزیر بهداشت نیز بر سخت‌گیری بیشتر نسبت به مصوبه ستاد است، بنابراین ما نیز سخت‌گیری بیشتری خواهیم داشت، اما نظر وزیر بهداشت و ستاد مقابله با کرونا این است که مراسم محرم طی پروتکل‌هایی برگزار شود.

* نمونه خوبی از اجرای پروتکل‌ها را نیز در مراسم عرفه و در مناطقی که این پروتکل‌ها رعایت شده بود، شاهد بودیم البته متاسفانه در برخی موارد نیز شاهد عدم رعایت پروتکل‌ها بودیم. قطعا در محرم نیز با چنین مواردی نیز مواجه خواهیم بود که قطعا باید با آن‌ها برخورد شود. آنچه در عرفه اتفاق افتاد، قطعا می‌تواند مدل خوبی برای برگزاری مراسم محرم باشد.

* (در پاسخ به این سوال که در صورتی که پروتکل‌ها در محرم رعایت نشود، چه برخورد‌هایی انجام خواهد شد؟): در ابلاغیه‌ای که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا برای برخورد با تخلفات آمده است، اشاره شده که در مرحله اول مجوز هیات را لغو کنیم، اما خیلی از تجمعات ذیل عنوان هیات صورت نمی‌گیرد که ما بتوانیم مجوز آن‌ها را لغو کنیم. همچنین آمده است در مرحله دوم تذکر شفاهی دهید، در حالی که چنین برخوردی نیز امکان‌پذیر نیست و سپس با حضور نیروی انتظامی با افراد متخلف برخورد کنید. معتقدم اگر چنین اتفاقی بیفتد تصویر بسیار بدی به جامعه القا می‌شود، لذا پیشنهاد ما این است که وزارت کشور با یک رویکرد اجتماعی و نه امنیتی با این موضوع برخورد کند. همانطور که گفتم مراسم مسلمیه نمونه واضحی است که اگر مراسم محرم را مدیریت نکنیم با آن مواجه خواهیم شد.

* (درباره دسته‌روی در ایام محرم): ابلاغیه ستاد ملی کرونا به گونه‌ای است که ما می‌توانیم از آن استنباط کنیم که دسته‌روی هم باشد، اما از آنجایی که نظر وزیر بهداشت به عنوان فرمانده این صحنه این است که دسته‌روی نداشته باشیم، ما هم اصراری به برگزاری دسته‌جات نداشته باشیم و احتمالا با همین منطق قاعدتا برگزار نخواهیم کرد، اما ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا این مورد را مطرح نکرده است و در این خصوص ساکت است، اما همانطور که گفتم ما خودمان سختگیری بیشتری در این زمینه اعمال می‌کنیم و دسته‌روی در ایام محرم نخواهیم داشت.

* در فضا‌های سربسته براساس پروتکل وزارت بهداشت ما تنها ۲۵ درصد یا یک چهارم ظرفیت فضا را می‌توانیم استفاده کنیم، البته به شرطی اینکه تهویه مناسب وجود داشته باشد این در بسیاری از تکایا قابل انجام است. در فضای باز نیز باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد. معتقدم باید از ظرفیت‌های مردم نیز در این خصوص استفاده کنیم و اگر در یک فضای صمیمی و پدرانه و درست و منطقی راه را به مردم نشان دهیم مردم نیز رعایت می‌کنند، اما همین که می‌گوییم تعطیل باعث می‌شود جریان‌هایی سوار بر این موج شده و احساسات مردم را تحریک کنند و اتفاقی که ما نمی‌خواهیم بیفتد یعنی برگزاری مراسم آن هم به شکلی که بیماری چندین برابر شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: روضه روضه خانگی ایام محرم ستاد مقابله با کرونا صراط ستاد ملی مقابله با کرونا برگزاری مراسم مراسم محرم پروتکل ها دسته روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت هنر برای ارائه مضامین پیشگیری از اعتیاد

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد در نشست «جشنواره شعر نفس پاک» ضمن درود به روح پاک چهار هزار شهید مبارزه با موادمخدر که جان ارزشمند خود را در راه نجات انسان‌ها تقدیم کردند، گفت: در عرصه جهانی مبارزه با موادمخدر پرچم دار هستیم و با جانفشانی این شهدای عزیز بیشترین کشفیات مواد را در دنیا داریم.

وی افزود: ما با یک آلودگی جسمی، روانی و اجتماعی که هم پیش رونده و هم عود کننده است، روبرو هستیم که رهایی از آن بسیار دشوار است، لذا باید تلاش کنیم کسی وارد این بلیه خانمان سوز نشود.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد ادامه داد: برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌های ارزشمند اینچنینی در همین راستا است تا بتوانیم از ظرفیت هنر در پیشگیری از اعتیاد استفاده کنیم.

جمالو بیان کرد: در دنیای امروز که پر از محتوا است و ذهن انسان‌ها در حال فراگیری است، حتماً ظرفیت هنر می‌تواند در بهترین شرایط، فراگیری را برای آنان ایجاد کند.

وی تاکید داشت: همچنین رساندن یک پیام کافی نیست بلکه ایجاد باورمندی در بین فرزندانمان خیلی مهم است به ویژه در آموزه‌های پیشگیری از اعتیاد باید این امر ایجاد شود.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: هر زمان از زبان هنر استفاده کردیم، بیشترین موفقیت را کسب کردیم. لذا باید مهمترین آموزه‌ها را با زبان آهنگین و شاعرانه در بین اذهان همه ایرانیان ایجاد کنیم.

جمالو تاکید کرد: اگر می‌خواهیم مضامین بسیار ارزشمند «پیشگیری از اعتیاد» را به جوانان و نوجوانان ارائه کنیم، حتماً باید از ظرفیت هنر به ویژه «ظرفیت ارزشمند شعر فارسی» استفاده کنیم که این جشنواره گام محکمی در این راستا خواهد بود.

وی افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این جشنواره یک ریل گذاری اثرگذار است تا افراد با آموزه‌های پیشگیری از اعتیاد آشنا شوند.

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در پایان اظهار داشت: بهره مندی از ظرفیت هنر برای آموزش مهارت‌های ده گانه زندگی از جمله تصمیم گیری، حل مسئله، ارتباط مؤثر، خودآگاهی، مدیریت خشم، تفکر خلاق، تفکر انتقادی، همدلی و مدیریت استرس، بسیار مؤثر است و اگر کسی این مهارت‌ها را فرابگیرد، کمتر به سمت اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی می‌رود.

کد خبر 6084775 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • رهایی یک بانوی لرستانی با همکاری ستاد دیه و خیران از زندان
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان
  • ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی به محرومان
  • استفاده از ظرفیت هنر برای ارائه مضامین پیشگیری از اعتیاد
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • راه اندازی رشته های پرستاری و پیراپزشکی در ماکو
  • برگزاری مراسم گرامیداشت ایام رحلت حضرت عبدالعظیم با شعار «جهاد و شهادت»
  • ایام اوقات فراغت با محوریت مسجد فرصت خودسازی است
  • خبر تاج در مورد مراسم برترین‌های لیگ