Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر مویدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در دزفول افزود: افزون بر ۲ هزار عضو هیات علمی با تخصص‌های مختلف، طرح‌های پژوهشی بخش کشاورزی را در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام می‌دهند.
وی ادامه داد: مهمترین وظیفه محققان این سازمان انتقال نتایج تحقیقات و طرح‌های پژوهشی به ذی نفعان(کشاورزان و بهره برداران کشاورزی) است تا ضریب نفوذ دانش در عرصه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای نزدیک تر شدن ارتباط سازمان‌های تحقیقات کشاورزی و بخش اجرا و بهره برداران گفت: یافته‌های تحقیقاتی با اجرای طرح‌های پژوهشی با سرعت بیشتری به بخش اجرا منتقل می‌شوند.

مویدی با بیان اینکه طرح نظام نوین ترویج از سه سال پیش کلید خورد و یکهزار و ۴۰۰ مرکز جهاد کشاورزی در قالب این طرح در دهستان‌های کشور فعال شدند، گفت: هشت هزار کارشناس جدید به استخدام این مراکز درآمدند و آموزش‌های لازم را دیدند.
وی افزود: تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز این مراکز تامین و برای هر مرکز یک محقق یا عضو هیات علمی به عنوان محقق معین در نظر گرفته شد تا دانش علمی به کارشناسان منتقل شود.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهارداشت: برای گام دوم نظام نوین ترویج مقرر شد حضور  محققان در عرصه‌ها عملیاتی شود که برای این کار طرح یاوران تولید پیشنهاد و شیوه نامه آن از سوی وزیر جهاد کشاورزی به استانها ابلاغ شد.

وی مسوول اجرای طرح یاوران تولید در هر استان را رئیس هر سازمان دانست و افزود: در گام دوم  این طرح، کارگروه‌های تخصصی در استانها فعال شدند تا مشکلات را بررسی و دستورالعمل‌ها را به بخش اجرا منتقل کنند؛ اگر توانایی رفع مشکلات در استانها بود نسبت به رفع مشکل اقدام می‌شود در غیر این صورت از ۱۰۰ پژوهشگر ارشد در نظر گرفته شده برای این کار، استفاده خواهد شد تا مشکل مشخص و رفع شود.
مویدی با بیان اینکه طرح یاوران تولید گام عملیاتی طرح نظام نوین تولید است و موجب ارتباط محققان و بهره برداران می‌شود، گفت: تسهیل انتقال یافته‌ها در عرصه‌ها موجب جهش تولید در گندم، کلزا و سایر محصولات می‌شود.

وی افزود: دانش افزایش تولید در کشور وجود دارد ولی مشکل انتقال دانش همچنان پابرجا است که امیدواریم با اجرای طرح یاوران تولید برطرف شود.
معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بیان کرد: با فعال شدن کارگروه‌های عملیاتی تاکنون ۱۰۰ مشکل در بخش کشاورزی در سطح کشور شناسایی و برای رفع آنها راهکار لازم ارائه شده است.
وی افزود: از ظرفیت کامل سازمان‌های تحقیقاتی و آموزشی کشاورزی کشور برای اجرای این طرح‌ها استفاده و تلاش می‌شود برای سال آینده نیز اعتباری برای اجرای آن در نظر گرفته شود.

مویدی روز یکشنبه برای حضور در آیین تکریم و معارفه رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول به این شهرستان سفر کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دزفول سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دزفول سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی دزفول سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی آموزش و ترویج کشاورزی طرح یاوران تولید سازمان تحقیقات طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در کشور/ راه‌اندازی مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام

مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور دستاوردهای سازمان دامپزشکی کشور در سال ۱۴۰۲ را تشریح کرد.

امین اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بخشی از دستاوردهای سازمان دامپزشکی کشور در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: آغاز بازمهندسی ساختاری، مأموریت‌ها و فرایندهای سازمان، حمایت از تولیدات داخلی شامل واکسن، دارو و ضدعفونی کننده‌ها، افزایش اعتبارات ملی و استانی، راه‌اندازی اولین آزمایشگاه سطح ۳، ملی شدن تسری، شروع خرید ۲۰۰ خودروی دو کابین مناسب و تکمیل ساخت گلمکان از جمله این دستاوردها محسوب می‌شود.

وی افزود: از جمله دیگر تلاش‌های این سازمان می‌توان به کسب رتبه برتر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور برای سومین سال متوالی در وزارت جهاد کشاورزی، بازدید هیئت آبزی‌پروری و دامپروری سنگال از تجربیات و دستاوردهای دامپزشکی ایران، بازدید هیئت دامپزشکان کشور مالی از تجربیات و دستاوردهای دامپزشکی ایران و رونمایی و بهره‌برداری از سامانه هوشمند «سیام» با هدف یکپارچه‌سازی ارتباطات مردمی در این سازمان اشاره کرد.

مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به‌رغم درگیری کشورهای اروپایی، آمریکایی و همسایه با این بیماری تصریح کرد: کنترل و پیشگیری از بیماری تب برفکی و جلوگیری از ترانزیت دام از قفقاز به کشورهای همسایه و کنترل مهار و پیشگیری بیماری هاری با هدف پیشگیریِ مقدم بر درمان، از جمله دیگر اقدامات این سازمان محسوب می‌شود.

اسدی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، این سازمان رزمایش جهادی مناطق سیل زده جنوب استان سیستان و بلوچستان را برگزار و کمک‌های همه جانبه‌ای را به این مناطق ارسال کرد و کمیته تدوین مقررات ملی دامپزشکی را تشکیل داد.

وی گفت: دریافت اعتبارات از محل حوادث، شروع تحول آموزشی، راه‌اندازی مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام و فرآورده‌های دامی و ارتقای حراست از دفتر به اداره کل و عضویت سازمان دامپزشکی کشور در شورای راهبردی مدیریت وزارت جهاد دامپزشکی و شورای مشاوران ارشد، از جمله دیگر اقدامات سال گذشته سازمان دام‌پزشکی به شمار می‌رود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: از جمله دیگر دستاوردهای سازمان دامپزشکی در سال ۱۴۰۲ می‌توان به ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم، دریافت مصوبه هیئت دولت در اعزام ناظران بهداشتی سازمان به کشورهای صادرکننده گوشت و انجام فعالیت‌های تشخیصی و آزمایشگاهی جهت ورود محموله‌های گوشت وکیوم با عمر ماندگاری ۱۲۰ روزه اشاره کرد.

کد خبر 739511

دیگر خبرها

  • آموزش ۵هزار نفر در دوره‌های موسسه تحقیقات دیم
  • دوره های آموزشی موسسه تحقیقات دیم برای ۵هزار نفر
  • همکاری در تدوین سند توسعه دریامحور دستور کار سال ۱۴۰۳
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد در کردستان مورد توجه قرار گیرد
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد برای حفظ اشتغال مورد توجه باشد
  • تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی
  • کنترل آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در کشور/ راه‌اندازی مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام
  • دو درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود
  • ۲ درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و بارندگی