Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی مجمع «نیروهای خط امام» به ایرنا می‌گوید: دولت باید به سرعت، اصلاح بودجه را در دستور کار خود قرار داده و بودجه برخی سازمان‌ها را کاهش دهد و آن را صرف به ثمر رساندن طرح های عمرانی کند که بر زمین مانده است مانند توسعه راه‌ها و ... . بخشی از این بودجه را هم به فقرا و مستضعفین اختصاص دهد.

«هادی غفاری» در پاسخ به سوالی  مبنی بر مهمترین وظیفه دولت در سال پایانی فعالیتش، گفت: دولت تنها کاری که در این فرصت باقی مانده می‌تواند انجام دهد روشن کردن تکلیفش با دولت‌های موازی است و اصلا دولت روحانی باید از همان سال ۹۲ این کار را انجام می‌داد ولی هنوز هم دیر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه جهانی و داخلی نشان داده یک دولت وقتی موفق است که یک دولت باشد نه چند دولت. این که چند سازمان بودجه‌های هزارمیلیاردی داشته باشند ولی به دولت هیچ کمکی نکنند و فایده‌ای ندارد و کار قوه مجریه پیش نمی‌رود. این بودجه‌های عظیم به این سازمان‌ها داده می‌شود ولی نتیجه کار این سازمان‌ها اصلا در جامعه مشخص نیست.

یک دولت وقتی موفق است که یک دولت باشد نه چند دولت

غفاری ادامه می دهد: برای همین دولت باید به سرعت، اصلاح بودجه را در دستور کار خود قرار دهد و بودجه این سازمان‌ها را کاهش دهد و آن را صرف به ثمر رساندن طرح‌های عمرانی کند که بر زمین مانده است مانند توسعه راه‌ها و ..  بخشی از این بودجه را هم به مستضعفین و فقرا دهد.

---

نماینده مجالس یکم، دوم و سوم جمهوری اسلامی می افزاید: مشکل ما ساختاری است. من با این دولت و مجلس کاری ندارم اما همه جای دنیا قوه قضائیه فقط قوه قضاییه است. قوه مقننه فقط قوه مقننه است. قوه مجریه هم همین طور. قوه مقننه ما امروز در کشور متاسفانه مشغول پرداختن به مسائل جنجالی و پوپولیستی است. به نمایندگان مجلس چه ارتباطی دارد که روزی یک جز قرآن در مجلس بخوانند؟ جای خواندن قرآن، مسجد است.

غفاری تاکید می‌کند: من به انقلاب، نظام و قانون علاقمندم ولی همان طور که عرض کردم مشکل ما ساختاری است و به قانون اساسی برمی گردد. باید قانون اساسی اصلاح شود تا بیشتر اراده مردم حاکم شود نه اراده اشخاص./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان ها یک دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۶۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت شود.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص بررسی طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ و نیز طرح کاهش درصد مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی در مجلس اظهار کرد: مجلس سقفی را برای انواع معافیت شرکت‌ها در نظر گرفته بود فارغ از اینکه این شرکت‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؛ در آن زمان روشن نبود که این طرح شامل چه شرکت‌هایی خواهد بود و چه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؛ نگاه مجلس هم این بود که این شرکت‌ها بسیار سودآور و بزرگی هستند و سقف معافیت آنها می‌تواند به دولت در شرایط فعلی کمک کرده و مجموع معافیت‌های دولت را بالا ببرد.

وی افزود: متأسفانه برخی مشوق‌هایی که در قوانین مختلف از جمله قانون بازار سرمایه یا قانون مالیات‌های مستقیم برای شرکت‌های بورسی و به ویژه صندوق‌های با درآمد ثابت در نظر گرفته شده بود مورد اصابت بند قانون بودجه قرار گرفت و باعث شد عملاً آنها متضرر شوند از آن جهت که سرمایه‌های مردم می‌توانست به حساب‌های بانکی بورسی یا صندوق‌های سرمایه گذاری وارد شود یعنی دقیقاً همان کار بانک‌ها را در اوراق، سهام و… انجام می‌داد اما این سقف عملاً به سپرده گذاران خورد به جای صاحبان سرمایه برخورد می‌کرد و خلاف نظر اولیه قانونگذار در قانون بودجه بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس پیشنهاد اصلاحی این قانون توسط کمیسیون مربوطه آورده شد و یک فوریت آن تصویب شد؛ امیدواریم بتوانیم در هفته آینده این طرح را در دستور کار کمیسیون قرار دهیم و در همین مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که عملاً مانع سرمایه گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به خصوص شرکت‌ها و صندوق‌های با درآمد ثابت شود.

وی با بیان اینکه دولت در تلاش است تا ۵ درصد از مالیات شرکت‌ها کم کند، خاطر نشان کرد: مجلس این موضوع را در ایام بررسی بودجه پیشنهاد داده بود اما دولت موافقت نکرد تا اینکه امسال دولت خود طرح مذکور را در قالب جداول آورده و پیشنهاد داده است و چون نمی‌شد در قالب جداول حکم اضافه شود، یک بند دیگر به این طرح اضافه شد بنابراین مجلس با کاهش ۵ درصدی مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد موافقت کرد.

کد خبر 746850

دیگر خبرها

  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»
  • پنج اخطار برای یک مجلس
  • تکلیف «سرزمین شعر» روشن شد
  • بازنشستگان بخوانند/ متناسب‌سازی حقوق از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • ایجاد امنیت در مرزهای کشور هدف مشترک دولت و مجلس/ سازمان برنامه اعتبارات لازم را تامین کند
  • بازنشستگان بخوانند | این گروه از بازنشستگان از همسان‌سازی حقوق معاف می‌شوند؟