Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@15:35:32 GMT

افزایش ۴۵ درصدی قیمت برنج پاکستانی نسبت به سال گذشته

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۷۱۴۲

افزایش ۴۵ درصدی قیمت برنج پاکستانی نسبت به سال گذشته

بر پایه آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، در یک ماه منتهی به خردادماه سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته (سال ۹۸)، قیمت هر کیلوگرم برنج طارم اعلاء به طور میانگین ۲۵ هزارو ۶۵۶ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۷.۸ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین در همین مدت قیمت هر کیلوگرم برنج داخلی هاشمی درجه یک ۲۴ هزار و ۹۱۵ تومان با رشد ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲  درصد و برنج تایلندی ( غیر از هومالی) هفت هزار و ۷۴۳ تومان با رشد ۳.۴ درصدی بوده است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی (مخلوط) در خردادماه سال ۹۹ به صورت میانگین ۹۲ هزار و ۸۵۱ تومان با کاهش ۳.۶ درصد و گوشت گوساله  ۷۶ هزار و ۶۹۵ تومان کاهش ۱۳.۳ درصد است.

متوسط قیمت هر کیلوگرم شکر سفید در خردادماه سال ۹۹  به ۶ هزار و ۹۴۸ تومان و قیمت هر بسته شکر ۹۰۰ گرمی ۶ هزار و ۹۵۲ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۸.۱ درصد و ۲.۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

همچنین بهای هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه در خردادماه سال ۹۹ نزدیک ۱۲ هزارو ۵۴۹ تومان  است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (سال ۹۸) ۹ درصد رشدداشته است.

براساس آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، در خرداد ماه سال ۹۸ قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک ۱۱ هزار و ۱۸۳ تومان، برنج طارم اعلاء ۲۳ هزارو ۷۹۸ تومان، برنج داخلی هاشمی درجه یک ۲۳ هزار و ۲۳۱ تومان،  برنج تایلندی (غیر از هومالی) هفت هزار و ۴۸۹ تومان، گوشت گوسفندی (مخلوط) ۹۶ هزار و ۲۷۹ تومان، گوشت گوساله ۸۸ هزار و ۴۴۶ تومان، شکر سفید ۶ هزار و ۴۲۸ تومان و شکر بسته ۹۰۰ گرمی ۶ هزار و ۸۰۴ تومان و گوشت مرغ تازه ۱۱ هزار و ۵۱۰ تومان بوده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی قیمت کالا برنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی قیمت کالا برنج وزارت جهاد کشاورزی قیمت کالا برنج مدت مشابه سال گذشته خردادماه سال ۹۹ قیمت هر کیلوگرم سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • افزایش نرخ دلار و یورو در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلا
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت